aynen açıkladığın gibi oldu canım benimki bu ay:)Benim de kulağım atıyr sabahtan beri:) Kızlar ya yumurtlama akıntısı sarkıyr mu? Hollymom diyince aklıma takıldı.Önceden öyle oluyrdu benimde.Pecetenin yardımıyla dşüyrdu.Saga sola oynuyrdu,düşmesi zordu.(Özür dilerim tariften dolayı)Şimdi ise silince direk gelyr.Acaba sorun mu var yumurtlamamda.Sizn nasıl?
Benimkilerin kalitesi bozuldu o zmnaynen açıkladığın gibi oldu canım benimki bu ay:)
Kesinlikle canim olursa RABBİM DENdiR hamd ederim olmazsa yine RABBİM DENdiR rıza gösteririm herşey ondan.alan da o veren de o.hayirlisi olsunAmiiiiiinnn canm benm bende de iki gun önce oldu dünde midem bulandı ama ümitlenmiyorum .. Takdiri ilahi ne zaman geleceği varsa o zaman gelir tamamen allaha teslim olmak gerek
İşte bu kadar canm herseyin vakti saati belli .. Konusıyoruz geyik yapıyoruz ama herseyden önce inancimiz bu yönde olmalı teslimiyetle..Kesinlikle canim olursa RABBİM DENdiR hamd ederim olmazsa yine RABBİM DENdiR rıza gösteririm herşey ondan.alan da o veren de o.hayirlisi olsun
Ben çörekotu bal tarçının işe yaradığını düşünüyorum canım. Normalde 10 gün yapılıyo ama ben en fazla 5 gün yapabildim yine de bence faydası oldu. Adetimin 4. günü başladım ama normali 2. gün başlayıp 12. gün de yapıp bırakmakmışBenimkilerin kalitesi bozuldu o zmn
Elhamdülillah canim kesinlikle isyan yok sohbet muhabbet ediyoruz dediğin gibi olmazsa da Rabbim büyük herseyin bir zamanı ve nasibi var Rabbim herseyin en iyisini ve en doğrusunu bilirİşte bu kadar canm herseyin vakti saati belli .. Konusıyoruz geyik yapıyoruz ama herseyden önce inancimiz bu yönde olmalı teslimiyetle..
agzına saglık tatlım aynen öyle...Elhamdülillah canim kesinlikle isyan yok sohbet muhabbet ediyoruz dediğin gibi olmazsa da Rabbim büyük herseyin bir zamanı ve nasibi var Rabbim herseyin en iyisini ve en doğrusunu bilir
Bu ay denicem inş.canım.Bi de doktora gidicem.Ben çörekotu bal tarçının işe yaradığını düşünüyorum canım. Normalde 10 gün yapılıyo ama ben en fazla 5 gün yapabildim yine de bence faydası oldu. Adetimin 4. günü başladım ama normali 2. gün başlayıp 12. gün de yapıp bırakmakmış
Ben ilk karar verdiğimizde doktora gitmiştim çok şükür bişi çıkmamıştı sadece az biraz iltihap vardı ona da fitil verdi geçti. Görünmekte fayda var canım o iltihap engelliyomuş mesela hamile kalmayı ki ben iltihabın farkında bile değildim yanma kaşıntı falan yoktuBu ay denicem inş.canım.Bi de doktora gidicem.
Ben ilk karar verdiğimizde doktora gitmiştim çok şükür bişi çıkmamıştı sadece az biraz iltihap vardı ona da fitil verdi geçti. Görünmekte fayda var canım o iltihap engelliyomuş mesela hamile kalmayı ki ben iltihabın farkında bile değildim yanma kaşıntı falan yoktu[
Cok sagol canım tavsiyelerin için.Yapıcam inş.
Heyyyyy kızlar bat 3 :) adım adım:)
Yok kuzum azmettim sabrettim en az adet gününü bekleyeceğim:)test yapmadın demi kuzum :)
Yok kuzum azmettim sabrettim en az adet gününü bekleyeceğim:)
İNSALALAH canim İNSALALAH hepimiz buradan güzel güzel haberler veririzHırslı çıktın bu ay en güzelini yapıyorsun sabret biraz daha cnm 3 gün kalmış inşallah güzel haberler verirsin bana var dahaSon 5
İNSALALAH canim İNSALALAH hepimiz buradan güzel güzel haberler veririz
Aynen ya burası evim gibi :) fazla bakmayalım forumdaki o muhabbetlere yoksa dayanamimmmm:) aynen son 3 kaldiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?