Ay hadi İNSAALLAH ya benim de bugün ilk defa sol kasigimda acayip bi batma oldu.en belirgin belirtim o oldu bu zamana kadar mutlu oldum inan tabi hayırlısı olsun başka sebepli de olablrİnşallah bu gün eşim bana ne dedi ben şokaskım senin gögüslerin niye böyle büyüdü gerçekten büyüdü ve ağrıyor
Ay hadi İNSAALLAH ya benim de bugün ilk defa sol kasigimda acayip bi batma oldu.en belirgin belirtim o oldu bu zamana kadar mutlu oldum inan tabi hayırlısı olsun başka sebepli de olablr
Valla canım öncelikle adet günümü bekliyorum o günü adet siz atlatırsam ikinci günü ya erken gebelik testi ya kan yaptircam karar veremedim henuzVücudumuzun oyunları değildir inşallah cnm. Allahım nasip eder insallah bizede. Kan testimi vereceksin direk
Valla canım öncelikle adet günümü bekliyorum o günü adet siz atlatırsam ikinci günü ya erken gebelik testi ya kan yaptircam karar veremedim henuz
Bende direk kan testi yapmaya gidicem dayanamam güvenemem idrar testine ben :)Valla canım öncelikle adet günümü bekliyorum o günü adet siz atlatırsam ikinci günü ya erken gebelik testi ya kan yaptircam karar veremedim henuz
senin bat tarihi ne zaman cnmBende direk kan testi yapmaya gidicem dayanamam güvenemem idrar testine ben :)
27-28 agustos canım ya az kaldıı:)senin bat tarihi ne zaman cnm
27-28 agustos canım ya az kaldıı:)
Karın ve kasık ağrılarım var ya adet olucakmışım gibi ana değilde gibi ben belirtilerin psikolojik olmasından korkuyorum :)Benimde 29 agustos arka arkaya hepimizin hadi inşallah diyelim belirti varmı peki :)
Aynı gün gidelim canim burdan karar verelim bi adet günümüz gelsin deBende direk kan testi yapmaya gidicem dayanamam güvenemem idrar testine ben :)
Evet ya aynı gün gidelim ve hatta aynı saatte haber verelim birbirimize :)))Aynı gün gidelim canim burdan karar verelim bi adet günümüz gelsin de
İNSAALLAH sen ne güzel dua ediyosun öyle yainşallah o göbişte mercimek tanesi vardır
Tamam canimmm anlaştık ozamanEvet ya aynı gün gidelim ve hatta aynı saatte haber verelim birbirimize :)))
İNSAALLAH sen ne güzel dua ediyosun öyle yasenin de bebisin güzelce gobişinde dır ozaman
Aynen canımmm aynen Allah önce hamileliğimizin müjdesini almayı sonra sağlıkla kucagımıza alıp sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinnOnlar orada olsunda biz beklemeye razıyız kuzum
ilk denememi cnm seninAynen canımmm aynen Allah önce hamileliğimizin müjdesini almayı sonra sağlıkla kucagımıza alıp sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinn
Evet ilk tatlım o yüzden bu kadar hevesli ve heycanlıyım sanırım :)ilk denememi cnm senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?