Evet ilk tatlım o yüzden bu kadar hevesli ve heycanlıyım sanırım :)
İnşallah ilk de bi ayrı olmuyo mu :) ve çok varmış ilkinde hamile kalanlar bizde o kadar şanslıyızdır belki :)Aaaa benimde ilk deneme bu ay rabbim inşallah çok bekletmez cnm
İnşallah ilk de bi ayrı olmuyo mu :) ve çok varmış ilkinde hamile kalanlar bizde o kadar şanslıyızdır belki :)
Iyi geceler kizlar. Ne var ne yok? Su ana kadar hamileligini duyuran varmi???
Iyi geceler kizlar. Ne var ne yok? Su ana kadar hamileligini duyuran varmi???
Ayyyy ne zamn aldık ben ne zaman hangi ara kacirdimHollymom un güzel haberini aldık bugün sadece canım sıra bizde :) sende bizimle birlikte yap test için biraz erken çünkü :)
Kızz bugün aldık yaaaaa çift çizgi çıktıı ondaa :)))A
Ayyyy ne zamn aldık ben ne zaman hangi ara kacirdim
Ben tabiki yine dayanamayıp test yapmıştık akşamüstü kuzumA
Ayyyy ne zamn aldık ben ne zaman hangi ara kacirdim
Ay anam ben ayakta uyuyorum hiç farketmedim:))))))Kızz bugün aldık yaaaaa çift çizgi çıktıı ondaa :)))
Ben de saatlerdir onu düşünüyorum canım ya çıkamadım işin içinden yarın hemen mi gitsem yoksa bat ı mı beklesem diyeHoşgeldin hamiş bayaaaann :))) ne zaman gidiceksin canım doktora
Oy ben senin o testini severimBen tabiki yine dayanamayıp test yapmıştık akşamüstü kuzum
Fundiiiim sen o ara başka diyarlarda geziniyodun heralde kaçırdın beniiiiAy anam ben ayakta uyuyorum hiç farketmedim:))))))
He ya affet beni bacim çok sevindim testi gördüm şimdi ALLAHİM bağrıma basasim geldi ya bu nasıl mutluluktur ALLAHİM kurban olduğum isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bitanem benimFundiiiim sen o ara başka diyarlarda geziniyodun heralde kaçırdın beniiii
Kuzum ya ben de senin o tatlış dillerini severimmOy ben senin o testini severimoy ben senin o çift çizgiyi severim emiiii ben nasıl kaçırdım bu güzel haberi ay çok sevindim ALLAHİM İNSAALLAH hayirlsii ile kucağına alırsın bizim için de cok dua et lutfennnnn
Bence en erken zamanda gitmen önemli canım hem kanda baktırırsın hem hayatında ne gibi değişikler yapman gerekiyorsa erkenden onlara başlarsın :)Ay anam ben ayakta uyuyorum hiç farketmedim:))))))
Amin İNSAALLAH ya valla kendim gibi seviniyorum hamislik haberleri alınca RABBİM herkese kat kat yaşatsın bu güzel duyguyuKuzum ya ben de senin o tatlış dillerini severimmetmem mii canım benim tüm güzel dualarım sizlerle inşallah sevinçlerimiz katlanarak büyür hep hep hep beraberrrr duyarız burdan güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?