An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

İnşallah ilk de bi ayrı olmuyo mu :) ve çok varmış ilkinde hamile kalanlar bizde o kadar şanslıyızdır belki :)

Hemde nasıl heyecanlı ilk defa vücudumu kontrol altına aldım ne var ne yok diye inşallah cnm ya bizde onlardan oluruz zamanı gelsede öğrensek

Iyi geceler kizlar. Ne var ne yok? Su ana kadar hamileligini duyuran varmi???

Ben tabiki yine dayanamayıp test yapmıştık akşamüstü kuzum
Oy ben senin o testini severim oy ben senin o çift çizgiyi severim emiiii ben nasıl kaçırdım bu güzel haberi ay çok sevindim ALLAHİM İNSAALLAH hayirlsii ile kucağına alırsın bizim için de cok dua et lutfennnnn

Fundiiiim sen o ara başka diyarlarda geziniyodun heralde kaçırdın beniiii
He ya affet beni bacim çok sevindim testi gördüm şimdi ALLAHİM bağrıma basasim geldi ya bu nasıl mutluluktur ALLAHİM kurban olduğum isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bitanem benim

Kuzum ya ben de senin o tatlış dillerini severimm etmem mii canım benim tüm güzel dualarım sizlerle inşallah sevinçlerimiz katlanarak büyür hep hep hep beraberrrr duyarız burdan güzel haberleri

Am
Kuzum ya ben de senin o tatlış dillerini severimm etmem mii canım benim tüm güzel dualarım sizlerle inşallah sevinçlerimiz katlanarak büyür hep hep hep beraberrrr duyarız burdan güzel haberleri
Amin İNSAALLAH ya valla kendim gibi seviniyorum hamislik haberleri alınca RABBİM herkese kat kat yaşatsın bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…