Ne demek tatlım lafı mı olur Allah razı olsun benimle bu sevinci paylaşan herkesten canlarım benim tez zamanda kucaklarımız dolsun inşalllaaahhhHe ya affet beni bacim çok sevindim testi gördüm şimdi ALLAHİM bağrıma basasim geldi ya bu nasıl mutluluktur ALLAHİM kurban olduğum isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bitanem benim
Amin cümlemizden İNSAALLAHH bitanem hepimiz burdan güzel haberler veririz İNSAALLAHNe demek tatlım lafı mı olur Allah razı olsun benimle bu sevinci paylaşan herkesten canlarım benim tez zamanda kucaklarımız dolsun inşalllaaahhh
Sanırım ben hala şoktayım tatlım kal geldi banaBence en erken zamanda gitmen önemli canım hem kanda baktırırsın hem hayatında ne gibi değişikler yapman gerekiyorsa erkenden onlara başlarsın :)
AMİİİİİN en yürekten canım benimAmin cümlemizden İNSAALLAHH bitanem hepimiz burdan güzel haberler veririz İNSAALLAH
Biz belirtisi olmayanlar için çok açıklayıcı oldu canım benimmm, inşaAllah bizde bu sevinci yaşarız, senin hamile oluşun o kadar sevindirdi ki bizi Rabbim sana eşine ve bebğine sağlık versin hep :)))Gelelim belirtilerimeeeaslında belirtilerim yok denecek kadar az ama bata 1 hafta kala başlayan sarımsı kokusuz akıntı hala devam ediyo. Sol kasığımda bikaç gündür batmalar var. Cumartesinden beri çok gergindim canlarım gereksiz bi asabiyet vardı üstümde kavga edesim geliodu herkesle tabi elimde değildi bu hisler asıl belirtiyi bu sabah aniden gelen bulantı ve öğürmeyle yaşadım yani bata 3 gün kala. Belimin sol tarafında fena bi ağrı var ve bugün tv izlerken en ufak bişide ani ağlama hissi geliodu sürekli gözlerim doluyodu. Bi de ben çok atıştıran biri değilim dün gece ilk defa yataktan kalkıp atıştırmaya gittim. Göğüslerimin şeklinde ya da renginde henüz bi değişiklik yok sadece yanlardan ağrıyo dokununca. İnşallah bi faydam olur canlarım. Bu arada çörekotu bal tarçın karışımının önünde saygıyla eğiliyorum sevincimi paylaşan herkesten Allah razı olsun ve dileyen herkesin göbüşleri en kısa zamanda dolsun inşallaaahhh
Canım inanki düne kadar bende de bi gram umut yoktu hiç belirtim yok yine olmadı heralde diye ama bak 1 günde değişti işler. O yüzden asla umudunuzu yitirmeyin yeter ki güzel Allahım en en en hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize. Amin kuzum ben de sizlerin güzel haberleriyle havalara uçucam inşallah Allahın izniyleBiz belirtisi olmayanlar için çok açıklayıcı oldu canım benimmm, inşaAllah bizde bu sevinci yaşarız, senin hamile oluşun o kadar sevindirdi ki bizi Rabbim sana eşine ve bebğine sağlık versin hep :)))
Ay hadi inşallah belirtidir kuzum göğüsler hassas olduğu için haberciler ama inşallah bebiş olsun
İnşallah bitanem herşey güzel çıkar eşine çok güzel bi süpriz yaparsınAy hadi inşallah belirtidir kuzum göğüsler hassas olduğu için haberciler ama inşallah bebiş olsun
Sanırım yarın kan testiyle onaylayıp akşam yemeğinde sürpriz yaparım kuzum şuan sizden başka kimse bilmiyo ben de rüyada gibiyim zaten inşallah kanda da çıkar güzel güzel değerler
Olabilir canım inşallah belirtidirİnşallah cnm benim adet zamanında ucları acırdı ama bu sefer başka ağrıyor ve acıyor aksine büyüdü inşallah belirtidir İnşallah aksam yemeğiniz güzelleşirrHollymom
Tahmin bile edemiyorum kim bilir nasıl şaşıracakOlabilir canım inşallah belirtidireşim şok olucak öğrenince havalara uçar artık
Amiiiin canımm hepimizin rüyası gerçek olsun inşallahİnşallah bitanem herşey güzel çıkar eşine çok güzel bi süpriz yaparsınbu rüyan mutluluğun daim olsunn
Ay evet ya çıkar dimi kuzu ya saçmalıyosam özür dilerim valla ne dediğimi bilmiyorum belki de şuanCanım idrarda çıkan kanda hertürlü çıkar çünkü idrara daha sonra düşüyomuş :)
Geçen gece elini karnıma koydu gözlerimin içine içine gülümsedi belki de ona da malum oldu babalık ama haberi yok tabiiTahmin bile edemiyorum kim bilir nasıl şaşıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?