An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ne demek tatlım lafı mı olur Allah razı olsun benimle bu sevinci paylaşan herkesten canlarım benim tez zamanda kucaklarımız dolsun inşalllaaahhh

Ne demek tatlım lafı mı olur Allah razı olsun benimle bu sevinci paylaşan herkesten canlarım benim tez zamanda kucaklarımız dolsun inşalllaaahhh
Amin cümlemizden İNSAALLAHH bitanem hepimiz burdan güzel haberler veririz İNSAALLAH

Bence en erken zamanda gitmen önemli canım hem kanda baktırırsın hem hayatında ne gibi değişikler yapman gerekiyorsa erkenden onlara başlarsın :)
Sanırım ben hala şoktayım tatlım kal geldi bana sabah ola hayrola bakalım ama dediklerinde haklısın

Gelelim belirtilerimeee aslında belirtilerim yok denecek kadar az ama bata 1 hafta kala başlayan sarımsı kokusuz akıntı hala devam ediyo. Sol kasığımda bikaç gündür batmalar var. Cumartesinden beri çok gergindim canlarım gereksiz bi asabiyet vardı üstümde kavga edesim geliodu herkesletabi elimde değildi bu hisler asıl belirtiyi bu sabah aniden gelen bulantı ve öğürmeyle yaşadım yani bata 3 gün kala. Belimin sol tarafında fena bi ağrı var ve bugün tv izlerken en ufak bişide ani ağlama hissi geliodu sürekli gözlerim doluyodu. Bi de ben çok atıştıran biri değilim dün gece ilk defa yataktan kalkıp atıştırmaya gittim. Göğüslerimin şeklinde ya da renginde henüz bi değişiklik yok sadece yanlardan ağrıyo dokununca. İnşallah bi faydam olur canlarım. Bu arada çörekotu bal tarçın karışımının önünde saygıyla eğiliyorum sevincimi paylaşan herkesten Allah razı olsun ve dileyen herkesin göbüşleri en kısa zamanda dolsun inşallaaahhh

Biz belirtisi olmayanlar için çok açıklayıcı oldu canım benimmm, inşaAllah bizde bu sevinci yaşarız, senin hamile oluşun o kadar sevindirdi ki bizi Rabbim sana eşine ve bebğine sağlık versin hep :)))

Ben
Biz belirtisi olmayanlar için çok açıklayıcı oldu canım benimmm, inşaAllah bizde bu sevinci yaşarız, senin hamile oluşun o kadar sevindirdi ki bizi Rabbim sana eşine ve bebğine sağlık versin hep :)))
Canım inanki düne kadar bende de bi gram umut yoktu hiç belirtim yok yine olmadı heralde diye ama bak 1 günde değişti işler. O yüzden asla umudunuzu yitirmeyin yeter ki güzel Allahım en en en hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize. Amin kuzum ben de sizlerin güzel haberleriyle havalara uçucam inşallah Allahın izniyle

Hollymom cnm benimde gögüslerim acıyor ve ağrıyor çatlıcak sanki büyüdü birde

Hollymom cnm benimde gögüslerim acıyor ve ağrıyor çatlıcak sanki büyüdü birde
Ay hadi inşallah belirtidir kuzum göğüsler hassas olduğu için haberciler ama inşallah bebiş olsun
Sanırım yarın kan testiyle onaylayıp akşam yemeğinde sürpriz yaparım kuzum şuan sizden başka kimse bilmiyo ben de rüyada gibiyim zaten inşallah kanda da çıkar güzel güzel değerler

İnşallah cnm benim adet zamanında ucları acırdı ama bu sefer başka ağrıyor ve acıyor aksine büyüdü inşallah belirtidir İnşallah aksam yemeğiniz güzelleşirr Hollymom

tomris111 trkn0709 kızlar bata 2 gün var ya sizce yarın kan vermeli miyim hani erken diye düşük değer çıkıyo napsam bilemedim fikri olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz

İnşallah bitanem herşey güzel çıkar eşine çok güzel bi süpriz yaparsın bu rüyan mutluluğun daim olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…