Aşk olsun ne saçmalaması canım benim bunlar hep heyecannnnnnn çıkar tabiki git yarın öğren herşeyini bizimle de paylaş bizide mutlu et :))))Ay evet ya çıkar dimi kuzu ya saçmalıyosam özür dilerim valla ne dediğimi bilmiyorum belki de şuan
Yaaaaaaa ne güzellllGeçen gece elini karnıma koydu gözlerimin içine içine gülümsedi belki de ona da malum oldu babalık ama haberi yok tabii
Tamam kuzum çok sağol inşallah hayırlı haberlerin devamı gelirAşk olsun ne saçmalaması canım benim bunlar hep heyecannnnnnn çıkar tabiki git yarın öğren herşeyini bizimle de paylaş bizide mutlu et :))))
İyi geceler tatlı rüyalar canımmmm göbüşün üstüne çok yatma bebiş var artık orda :))))))Tamam kuzum çok sağol inşallah hayırlı haberlerin devamı gelircanlarım benim gözlerim gidiyo artık yalnız bırakmadınız beni bu önemli gecede inşallah ben de sizi bırakmam o güzel gün geldiğinde... İyi geceler canlar tatlış rüyalar
Canımsınİyi geceler tatlı rüyalar canımmmm göbüşün üstüne çok yatma bebiş var artık orda :))))))
Canım bu testten anlamıyorum ben ya pozitif mi olmuş oluyoHollymom tebrikler kuzummm!!!! Ay sanki kendim hamileymisim gibi sevindim bi anda!!!
Bu arada hayirli sabahalr millet. Benim bat'a 4 tabiikide yine dayanamadan test yaptim zu anda ilk idrarimla veeeeeeee
Heyecanlanin da resme bakin hadi
Tabiki canim hosgeldimnn:)Benim bat a 3 gün kaldı aranıza katılabilir miyim kızlar :)
Yok kizz 2 kirmizi cizgi olmasi lazim. Bunda bisey yok o yuzden Negatif...Canım bu testten anlamıyorum ben ya pozitif mi olmuş oluyo
Kuzumm darısı başına inşallahhh tez zamanda sizler de yaşarsınız bu duyguyıHollymom tebrikler kuzummm!!!! Ay sanki kendim hamileymisim gibi sevindim bi anda!!!
Bu arada hayirli sabahalr millet. Benim bat'a 4 tabiikide yine dayanamadan test yaptim zu anda ilk idrarimla veeeeeeee
Heyecanlanin da resme bakin hadi
Canım benim bildiğim 10 günde kana karisirmis sonra idrara. Bu testlerden bende de var adet günü yapacağımHaa birde bisey sorcam. Dollenme ovulasyondan 10 gun sonra oluyor dimi? Ozaman benim daha bugun dollenmem oluyor muhtemel hesap ettigim ovulasyonumdan daha yeni 10 gun geciyor cunku.
Günaydın canlarım!! Fundiiim ben sabahı zor ettim heyecandan
Insallahh hayirli haberler alirsin bizde mutlu oluruz seninle beraber canimmm insallahhhGünaydın canlarım!! Fundiiim ben sabahı zor ettim heyecandankan verdim sonuç 2 saat sonra çıkar dediler ayy napıcam bilmiyorum eve geldim yine ani bi mide bulantısıyla koştum bi istifra afedersiniz içim dışıma çıktı ve alnımda kocaman bi sivilce çıktı nasıl acıyo adet zamanı bile böyle çıkmamıştı dua edin kızlar sonuç güzel çıksın @fundiiiii tomris111 @Turknbaldan Afitab_
Hayırlı sonuçlar olsun inş canım :)Günaydın canlarım!! Fundiiim ben sabahı zor ettim heyecandankan verdim sonuç 2 saat sonra çıkar dediler ayy napıcam bilmiyorum eve geldim yine ani bi mide bulantısıyla koştum bi istifra afedersiniz içim dışıma çıktı ve alnımda kocaman bi sivilce çıktı nasıl acıyo adet zamanı bile böyle çıkmamıştı dua edin kızlar sonuç güzel çıksın @fundiiiii tomris111 @Turknbaldan Afitab_
Aminnn canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallahInsallahh hayirli haberler alirsin bizde mutlu oluruz seninle beraber canimmm insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?