An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Aşk olsun ne saçmalaması canım benim bunlar hep heyecannnnnnn çıkar tabiki git yarın öğren herşeyini bizimle de paylaş bizide mutlu et :))))
Tamam kuzum çok sağol inşallah hayırlı haberlerin devamı gelir canlarım benim gözlerim gidiyo artık yalnız bırakmadınız beni bu önemli gecede inşallah ben de sizi bırakmam o güzel gün geldiğinde... İyi geceler canlar tatlış rüyalar

İyi geceler tatlı rüyalar canımmmm göbüşün üstüne çok yatma bebiş var artık orda :))))))

Hollymom tebrikler kuzummm!!!! Ay sanki kendim hamileymisim gibi sevindim bi anda!!!

Bu arada hayirli sabahalr millet. Benim bat'a 4 tabiikide yine dayanamadan test yaptim zu anda ilk idrarimla veeeeeeee

Heyecanlanin da resme bakin hadi

Eklentiler

• 20160824_065846.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 68
Hollymom tebrikler kuzummm!!!! Ay sanki kendim hamileymisim gibi sevindim bi anda!!!

Bu arada hayirli sabahalr millet. Benim bat'a 4 tabiikide yine dayanamadan test yaptim zu anda ilk idrarimla veeeeeeee

Canım bu testten anlamıyorum ben ya pozitif mi olmuş oluyo

Kızlar benim bat ta eli kuladğında bu gün yarın ha oldum ha olacam bekliyorum. Göğüslerim çok şişti dokunduğumda yumru yumru bişeyler geliyo elime. Sanırım başka da bi belirti yok ve bu adet belirtisi de olabilir. Batı bekleyeyim diyorum ama her gün acaba test alsak mı diye geçiyo içimden

Ben yinede bata 1 kala birdaha yapayim. Gec dollenme felan olursa insallah!!

Haa birde bisey sorcam. Dollenme ovulasyondan 10 gun sonra oluyor dimi? Ozaman benim daha bugun dollenmem oluyor muhtemel hesap ettigim ovulasyonumdan daha yeni 10 gun geciyor cunku.

Kuzumm darısı başına inşallahhh tez zamanda sizler de yaşarsınız bu duyguyı

Haa birde bisey sorcam. Dollenme ovulasyondan 10 gun sonra oluyor dimi? Ozaman benim daha bugun dollenmem oluyor muhtemel hesap ettigim ovulasyonumdan daha yeni 10 gun geciyor cunku.
Canım benim bildiğim 10 günde kana karisirmis sonra idrara. Bu testlerden bende de var adet günü yapacağım

Muhabbetin en güzel yerinde gene uyuyakalan fundiiiii. Hollymom tomris111 @Turknbaldan
Günaydın canlarım!! Fundiiim ben sabahı zor ettim heyecandan kan verdim sonuç 2 saat sonra çıkar dediler ayy napıcam bilmiyorum eve geldim yine ani bi mide bulantısıyla koştum bi istifra afedersiniz içim dışıma çıktı ve alnımda kocaman bi sivilce çıktı nasıl acıyo adet zamanı bile böyle çıkmamıştı dua edin kızlar sonuç güzel çıksın@fundiiiii tomris111 @Turknbaldan Afitab_

Insallahh hayirli haberler alirsin bizde mutlu oluruz seninle beraber canimmm insallahhh

Hayırlı sonuçlar olsun inş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…