Saol canımm inşallah inşallaahhHayırlı sonuçlar olsun inş canım :)
Günaydın bitanemmmmm oy severim senin mide bulantıni sivilceni onlar bile ne datlu olur yeter ki bebisimiz olsun dimiiii:) kan sonucunu heycanlaniyor bekliyorum bitanemGünaydın canlarım!! Fundiiim ben sabahı zor ettim heyecandankan verdim sonuç 2 saat sonra çıkar dediler ayy napıcam bilmiyorum eve geldim yine ani bi mide bulantısıyla koştum bi istifra afedersiniz içim dışıma çıktı ve alnımda kocaman bi sivilce çıktı nasıl acıyo adet zamanı bile böyle çıkmamıştı dua edin kızlar sonuç güzel çıksın @fundiiiii tomris111 trkn0709 @Afitab_
Aynen kuzum bu yolda çekilen her çilenin başımızın üstünde yeri var Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yeter kiGünaydın bitanemmmmm oy severim senin mide bulantıni sivilceni onlar bile ne datlu olur yeter ki bebisimiz olsun dimiiii:) kan sonucunu heycanlaniyor bekliyorum bitanemHollymom
Çok merak ettim inş müjdeli haberlerle gelirsinAynen kuzum bu yolda çekilen her çilenin başımızın üstünde yeri var Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yeter kiben heyecandan ölebilirim tatlım inşallah müjde veririm sizlere
Ay canım hadi İNSAALLAH güzel belirtilerin var İNSAALLAH pozitif de görürsün. Bizimle de paylaşırsan mutlu oluruz:)
ay hadi inşaALLAH bebiş senledir canım benim bizlere de dua etttttHala hastalanmadımmmm. Midemdeki yanma ve bulantı sürüyor. İnanılmaz derecede halsizlik ve sarımsı yoğun bir akıntı var. İnş meleğim benimledir ya :):)
ay hadi inşaALLAH bebiş senledir canım benim bizlere de dua ettttt
Rabbbim hepimizin yardimcisi olsunnn insallahhhhEtmez miyim hiççç, siz de bana dua edin ne olur
senin bat ne zamndı canım benim de son 3 gün kaldı bata.duam tum bebiş isteyen kardeşlerimle inşaALLAH aminnnnEtmez miyim hiççç, siz de bana dua edin ne olur
senin bat ne zamndı canım benim de son 3 gün kaldı bata.duam tum bebiş isteyen kardeşlerimle inşaALLAH aminnnn
9 gün kalmış ve hiç bir belirti yok maalesefHerkese GÜNAYDİN batına. Tam on gün kalanlar ?? Belirti varmı ?
ne zaman test yapacaksın canımmm ay bir gün geçmişBenim bat dündü. Aminnn inşallahh
Kuzular sonucu aldım 27 çıktı hcg daha çok yeni artmasını beklicez artık hayırlısıyla canlar inşallah sağlıklı olur
n
ne zaman test yapacaksın canımmm ay bir gün geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?