An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Bana yardımcı olacak biri var mı?
Lütfen cevap verin

Kuzular sonucu aldım 27 çıktı hcg daha çok yeni artmasını beklicez artık hayırlısıyla canlar inşallah sağlıklı olur
ALLAHım sana şükürler olsunnnnn. çok şükür bitanem benim ALLAHım saglıkla gelişip buyumesını ve kucagına almayı nasip etsin inşaALLAH aminnnnnn

c
Fundii 1 hafta bekleyim diyorum. Çünkü gecikme de olabliliyor benim biraz düzensiz. Ne olur ne olmaz :) Sende belirtiler var mı ?
canım aslında benim pek belirtim yoktu ama dün ilk defa sol kasıgıma3 4 saniye aralıklarla bi sancı girdi hiç öyle olmamıstı o biraz umutlanıdrdı bakalım normalde ben adet belirtisi de yasamam ama :) sende belirti var mı

E daha çok varmış bat a sen niye hemen umutsuzluğa kapılıyosun :)
Bilmiyorum cnm ya içinden gene olmadı die geçiyo ondan aman hayırlısı olsun bekliycez göreceğiz :) bu üçüncü klomen+Çatlama iğnesi ikisinde olmadı Bundada olmadı gibime geliyo

Bilmiyorum cnm ya içinden gene olmadı die geçiyo ondan aman hayırlısı olsun bekliycez göreceğiz :) bu üçüncü klomen+Çatlama iğnesi ikisinde olmadı Bundada olmadı gibime geliyo
Hiç beklemediğin bi anda da gelebilir bebişin canım öyle hemen üzme kendini olmadı diye :)

Kuzular sonucu aldım 27 çıktı hcg daha çok yeni artmasını beklicez artık hayırlısıyla canlar inşallah sağlıklı olur
Kuzum benim arada bişey soracagim:)))) kasiginda ani 3 4 saniyelik batma lar sancı gibi oldu muydu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…