Hayırlısı olsun, çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)
Anlıyorum artık 4gündür öyle oluyor çünkü
Canım sorun neydi?Bana yardımcı olacak biri var mı?
Lütfen cevap verin
E daha çok varmış bat a sen niye hemen umutsuzluğa kapılıyosun :)9 gün kalmış ve hiç bir belirti yok maalesefbu ayda olmadı belli sende var mı cnm ?
ALLAHım sana şükürler olsunnnnn. çok şükür bitanem benim ALLAHım saglıkla gelişip buyumesını ve kucagına almayı nasip etsin inşaALLAH aminnnnnnKuzular sonucu aldım 27 çıktı hcg daha çok yeni artmasını beklicez artık hayırlısıyla canlar inşallah sağlıklı olur
canım aslında benim pek belirtim yoktu ama dün ilk defa sol kasıgıma3 4 saniye aralıklarla bi sancı girdi hiç öyle olmamıstı o biraz umutlanıdrdı bakalım normalde ben adet belirtisi de yasamam ama :) sende belirti var mıFundii 1 hafta bekleyim diyorum. Çünkü gecikme de olabliliyor benim biraz düzensiz. Ne olur ne olmaz :) Sende belirtiler var mı ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKuzular sonucu aldım 27 çıktı hcg daha çok yeni artmasını beklicez artık hayırlısıyla canlar inşallah sağlıklı olur
Ayy hayırlı olsun cnm sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah :)Kuzular sonucu aldım 27 çıktı hcg daha çok yeni artmasını beklicez artık hayırlısıyla canlar inşallah sağlıklı olur
Bilmiyorum cnm ya içinden gene olmadı die geçiyo ondanE daha çok varmış bat a sen niye hemen umutsuzluğa kapılıyosun :)
Hiç beklemediğin bi anda da gelebilir bebişin canım öyle hemen üzme kendini olmadı diye :)Bilmiyorum cnm ya içinden gene olmadı die geçiyo ondanaman hayırlısı olsun bekliycez göreceğiz :) bu üçüncü klomen+Çatlama iğnesi ikisinde olmadı Bundada olmadı gibime geliyo
c
canım aslında benim pek belirtim yoktu ama dün ilk defa sol kasıgıma3 4 saniye aralıklarla bi sancı girdi hiç öyle olmamıstı o biraz umutlanıdrdı bakalım normalde ben adet belirtisi de yasamam ama :) sende belirti var mı[/QUOTE
Benim ilk defa geçen hafta belim çok ağrıdı, bu hafta o kadar yok ama ağrı. Mide bulantım var yaklaşık 1 haftadır, yanma oluyor arada. Halsizlik var. Kabızlık var. Bir de akıntı oldu baya. Şimdi sarıya döndü biraz.
Bak ilk başlar benim de batma gibi oluyodu ama dünkü bi farklıydı o yüzden azcık umutlandırdi beni hayırlısı ile vardır bebişlerimiz insaALLAHBir de sol kasığımda ağrı oluyor arada batma gibi.
Bak ilk başlar benim de batma gibi oluyodu ama dünkü bi farklıydı o yüzden azcık umutlandırdi beni hayırlısı ile vardır bebişlerimiz insaALLAH
Kuzum benim arada bişey soracagim:)))) kasiginda ani 3 4 saniyelik batma lar sancı gibi oldu muydu hiçKuzular sonucu aldım 27 çıktı hcg daha çok yeni artmasını beklicez artık hayırlısıyla canlar inşallah sağlıklı olur
İnşallah cnm ya gelsin artık çok zor oluyo beklemekHiç beklemediğin bi anda da gelebilir bebişin canım öyle hemen üzme kendini olmadı diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?