Canım yumurtlama günün ne zamandi?Kuzular sonucu aldım 27 çıktı hcg daha çok yeni artmasını beklicez artık hayırlısıyla canlar inşallah sağlıklı olur
İnşallah cnm ya gelsin artık çok zor oluyo beklemek
9 cnm ama ben çatlama iğnesi oldun iğneden 12 gün sonra çıkıyormuş benim 10. Günüm bu gün ama test falan yapmayacağım bata kadarcanım senin bat kaçtı?
Belrti yok ama bu gayet normal .. Bu dönemlerde çok az belirti olurmus sıkma canını9 gün kalmış ve hiç bir belirti yok maalesefbu ayda olmadı belli sende var mı cnm ?
9 cnm ama ben çatlama iğnesi oldun iğneden 12 gün sonra çıkıyormuş benim 10. Günüm bu gün ama test falan yapmayacağım bata kadar
Oldu kuzum hafif hafif batmam vardı ama sadece sol kasığımda olduKuzum benim arada bişey soracagim:)))) kasiginda ani 3 4 saniyelik batma lar sancı gibi oldu muydu hiç
Tatlım 11 ya da 12 ağustostu tahminen ben sabırsız olduğumdan biraz erken öğrendimCanım yumurtlama günün ne zamandi?
Benim ara sıra sizi oluyordu onu psikolojik olarak kabul ediyorum ama dün gece birden ani hissedilir derecede 3 4 saniye bir sancı girmişti. Sana Öyle bişey oldu mu diye şey ettim:)Oldu kuzum hafif hafif batmam vardı ama sadece sol kasığımda oldu
Evet kzuumm çok şükür doğruladıkHollymom yaşasınnn kan testide pozitiffff kendine artık bi fazla dikkat etceksin canım benim akşama artık eşine süpriz zamanı
Çok keskin bi acı duymadım tatlışım dediğim gibi tatlı tatlı batmalar oluyoduBenim ara sıra sizi oluyordu onu psikolojik olarak kabul ediyorum ama dün gece birden ani hissedilir derecede 3 4 saniye bir sancı girmişti. Sana Öyle bişey oldu mu diye şey ettim:)
Canim benim nasil sevindim bilemezsin.Saglicakla al bebegini kucagina insallah..darisi da basimiza tabii
Evet kzuumm çok şükür doğruladıkakşamı iple çekiyorum sormaa
Aminnn canım çok sağol tez zamanda inşallah sizlere de nasip olsun bu mutlulukAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımdarisi bize
Anladım bitanemmmmm hadi hayirlsii.simdi eşine nasıl supriz yapacaksınÇok keskin bi acı duymadım tatlışım dediğim gibi tatlı tatlı batmalar oluyoduama dünden beri belimde fena bi ağrı var kuzum
Söylemedin tatlım akşamı iple çekiyorumHollymom eşine söylemedin henüz demi? Yoksa söyledin mi?
Sağlıkla kucağına al inş canım :)Tatlım 11 ya da 12 ağustostu tahminen ben sabırsız olduğumdan biraz erken öğrendim
Allah razı olsun canımmm inşallah Allahım sağlıkla nasip etsin
Amiiin kuzum Allah razı olsun sana da en en en kısa zamanda nasip olsun hayırlısıyla inşallahhhALLAHım sana şükürler olsunnnnn. çok şükür bitanem benim ALLAHım saglıkla gelişip buyumesını ve kucagına almayı nasip etsin inşaALLAH aminnnnnn
Aminnn darısı sizlere inşallah canım benimSağlıkla kucağına al inş canım :)
Aminnnn canım çok sağol inşallahh darısı bekleyen herkese olsunAyy hayırlı olsun cnm sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?