An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

9 cnm ama ben çatlama iğnesi oldun iğneden 12 gün sonra çıkıyormuş benim 10. Günüm bu gün ama test falan yapmayacağım bata kadar

Sabretmek en güzeli ama umudunu yitirme. Bu ay olmasa, önümüzdeki aylar var daha. Denemelere devam. Hepimiz aynı durumdayız bak.

Oldu kuzum hafif hafif batmam vardı ama sadece sol kasığımda oldu
Benim ara sıra sizi oluyordu onu psikolojik olarak kabul ediyorum ama dün gece birden ani hissedilir derecede 3 4 saniye bir sancı girmişti. Sana Öyle bişey oldu mu diye şey ettim:)

Benim ara sıra sizi oluyordu onu psikolojik olarak kabul ediyorum ama dün gece birden ani hissedilir derecede 3 4 saniye bir sancı girmişti. Sana Öyle bişey oldu mu diye şey ettim:)
Çok keskin bi acı duymadım tatlışım dediğim gibi tatlı tatlı batmalar oluyodu ama dünden beri belimde fena bi ağrı var kuzum

ALLAHım sana şükürler olsunnnnn. çok şükür bitanem benim ALLAHım saglıkla gelişip buyumesını ve kucagına almayı nasip etsin inşaALLAH aminnnnnn
Amiiin kuzum Allah razı olsun sana da en en en kısa zamanda nasip olsun hayırlısıyla inşallahhh

Kizlar aklima takilan bir sey var.hamilelik testini illa ki sabah idrariyla mi yapmak gerekiyor gunun herhangi bir saati de yapilsa sonuc alinir mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…