An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar aklima takilan bir sey var.hamilelik testini illa ki sabah idrariyla mi yapmak gerekiyor gunun herhangi bir saati de yapilsa sonuc alinir mi????
Kuzum bak bana nasıl oldu söyliyim. Dün bata 3 vardı benim akşam test yaptım ve 2,5 saatlik idrarla yaptım böyle çıktı

Ay ben de mi yapsam napsam boyle icim garip oldu.sana da coook sevindim.boyle sayfalari okuyup sonuc olumlu olunca sahane iste
Ben çok sabırsız olduğumdan günler öncesinden başlıyodum testlere canım sonunda nasip oldu. Aynen ben de hep hamile haberleriyle seviniyodum burda sizlere de sevincez inşallahhhh

Dayanamayip test yaptim.cooook silik bir cizgi goruyorum sanki.iyice delirmeye basladim ya da hayali cizgiler goruyorumBata 3 gun kaldigi icin belki de cok erkendir degil mi?offf bilmiyorum

Eki Görüntüle 1875099 Eki Görüntüle 1875099
Kuzum bak bana nasıl oldu söyliyim. Dün bata 3 vardı benim akşam test yaptım ve 2,5 saatlik idrarla yaptım böyle çıktı
Canım benim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum yaaa bir sey sorucam bu yerleşme kanaması dedikleri olay sende oldumu bata 6 gün kaldı benimde daha hiç tık yok dualarında bizide unutma canım benim insallah hepimizin göbüşleri bebislerle dolsun

benimde bata üç gun var bu sabah ıdrar testi yaptım bembeyaz bı hayal kırıklıgı ama belım cok agrıyor 3gün erken mi sizceee

benimde bata üç gun var bu sabah ıdrar testi yaptım bembeyaz bı hayal kırıklıgı ama belım cok agrıyor 3gün erken mi sizceee
Kiminin uç gün önce çıkıyor kiminin adet günü geçse bile çıkmıyor. Dollenmeye bağlı canım. Kanda kesin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…