Amin canım inssAminnn darısı sizlere inşallah canım benim
Canım benim çook sağol inşallah sen de hayırlısıyla en kısa zamanda yaşaraın bu sevinci canımmmHollymom cooook sevindkm tatlimm.. insallah kazasiz belasiz 9 ay karninda buyut bebisini sonra kucaginda!!!!
Amin için İNSALALAH çok sağol kuzummAmiiin kuzum Allah razı olsun sana da en en en kısa zamanda nasip olsun hayırlısıyla inşallahhh
Ayy canımsın Allah razı olsun inşallah senden de güzel haberler alırız kzuum hep beraber sevinirizCanim benim nasil sevindim bilemezsin.Saglicakla al bebegini kucagina insallah..darisi da basimiza tabii
Kizlar sen nerelerdesin:)Kizlar aklima takilan bir sey var.hamilelik testini illa ki sabah idrariyla mi yapmak gerekiyor gunun herhangi bir saati de yapilsa sonuc alinir mi????
Kuzum yaa ben romantik bi insan değilim çok keza eşim de öyleAnladım bitanemmmmm hadi hayirlsii.simdi eşine nasıl supriz yapacaksın
Ay ben de mi yapsam napsam boyle icim garip olduEki Görüntüle 1875099 Eki Görüntüle 1875099
Kuzum bak bana nasıl oldu söyliyim. Dün bata 3 vardı benim akşam test yaptım ve 2,5 saatlik idrarla yaptım böyle çıktı
AMİNNN. İnşallah cnm bizlerde dua edersin artıkAminnnn canım çok sağol inşallahh darısı bekleyen herkese olsun
Ben çok sabırsız olduğumdan günler öncesinden başlıyodum testlere canımAy ben de mi yapsam napsam boyle icim garip oldu.sana da coook sevindim.boyle sayfalari okuyup sonuc olumlu olunca sahane iste
Insallah canim Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyuBen çok sabırsız olduğumdan günler öncesinden başlıyodum testlere canımsonunda nasip oldu. Aynen ben de hep hamile haberleriyle seviniyodum burda sizlere de sevincez inşallahhhh
Tabikii canımmm tüm güzel dualarım sizlerle inşallah tüm isteyenlerin muradı olur en hayırlı şekilde Allahım aratmadan versinAMİNNN. İnşallah cnm bizlerde dua edersin artık
Canım benim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1875099 Eki Görüntüle 1875099
Kuzum bak bana nasıl oldu söyliyim. Dün bata 3 vardı benim akşam test yaptım ve 2,5 saatlik idrarla yaptım böyle çıktı
Kiminin uç gün önce çıkıyor kiminin adet günü geçse bile çıkmıyor. Dollenmeye bağlı canım. Kanda kesin çıkarbenimde bata üç gun var bu sabah ıdrar testi yaptım bembeyaz bı hayal kırıklıgı ama belım cok agrıyor 3gün erken mi sizceee
Canım fotosunu atar mısın?Hayali cizgiyi goruyorum suanda.ne yapmam lazim beynim durdu suan. sabah test mi yapsam hastaneye mi gitsem?Hala kasıK agrim devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?