Yerleşme kanaması olmadı bende canım sarımsı kokusuz akıntı oldu sadece. Unutmam canım amin inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin AllahımCanım benim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahkuzum yaaa bir sey sorucam bu yerleşme kanaması dedikleri olay sende oldumu bata 6 gün kaldı benimde daha hiç tık yok dualarında bizide unutma canım benim insallah hepimizin göbüşleri bebislerle dolsun
Fotografta cok belli olmuyor ama daha net gibiCanım fotosunu atar mısın?
Sabahki idarinla bir daha yap bence. Sonra kan testiii
Oyle yapayim o zaman canim.Sen de gordun mi peki cizgiyi yoksa ben mi uyduruyorumSabahki idarinla bir daha yap bence. Sonra kan testiii
Ay kuzum inanamıyorum gördüm ben dee var bişiler varr
Hafif bi çizgi var gibi canımOyle yapayim o zaman canim.Sen de gordun mi peki cizgiyi yoksa ben mi uyduruyorum
Ayyy gercekten mi.inanamiyorum insallah testyaniltmaz.yarin sabah do ktordayimAy kuzum inanamıyorum gördüm ben dee var bişiler varrkan ver uğraşma bu testlerle kuzum
İnşallaaah canım ay süper olur ya aynı anda yaşarız inşallahh sevincimizi duacınım kzuum güzel haberlerini alırız inşallahAyyy gercekten mi.inanamiyorum insallah testyaniltmaz.yarin sabah do ktordayim
Var gibi cnm hafif bir çizgi inşallah rabbim hepimize nasip ederDayanamayip test yaptim.cooook silik bir cizgi goruyorum sanki.iyice delirmeye basladim ya da hayali cizgiler goruyorumBata 3 gun kaldigi icin belki de cok erkendir degil mi?offf bilmiyorum
Insallah canim.beraber test yapcaktik yine oyle oldu sayilirİnşallaaah canım ay süper olur ya aynı anda yaşarız inşallahh sevincimizi duacınım kzuum güzel haberlerini alırız inşallah
Amin canim insallah.cok zor bir surec gercekten insani cok yipratiyor.Allah herkesin gonlune gore versin.bakalim kesinlesirse haber veririm burdan zaten mutlakaVar gibi cnm hafif bir çizgi inşallah rabbim hepimize nasip eder
İyi haberlerini bekliyoruz cnmAmin canim insallah.cok zor bir surec gercekten insani cok yipratiyor.Allah herkesin gonlune gore versin.bakalim kesinlesirse haber veririm burdan zaten mutlaka
Ayyyyyy aha bi pozitif daha gördüm sankii canim benimmmm ay İNSAALLAH kan testinde de görürüz aynı pozitif çok sevindim ya
Sagol fundiiicim seninle belirtilerimiz ayniydi bu durumda insallah senin pozitiflerini de gorecegiz.sevincimiz daha da kaltansinAyyyyyy aha bi pozitif daha gördüm sankii canim benimmmm ay İNSAALLAH kan testinde de görürüz aynı pozitif çok sevindim ya
Evet senle.ayniydik ve pek fazla belirgin belirtimiz yoktu dimiSagol fundiiicim seninle belirtilerimiz ayniydi bu durumda insallah senin pozitiflerini de gorecegiz.sevincimiz daha da kaltansin
Ayyy evet ya bi zamn geçse de biz de İNSAALLAH görsek pozitifleri amin
Ayyy evet ya bi zamn geçse de biz de İNSAALLAH görsek pozitifleri amin
Canım benim en belirgin batma dün oldu.ani bi şekilde girdi kipirdayamadim diyeblrim 3 4 saniye aralıklarla 2 3 Defa oldu.simdi kasiklarimda dolgunluk var okadar :/İnşALLAH cnm benim nasıl belirtilerin varmı batmaların nasıl oldu
ALLAHım sana şükürler olsunnnnn. çok şükür bitanem benim ALLAHım saglıkla gelişip buyumesını ve kucagına almayı nasip etsin inşaALLAH aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?