An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Yerleşme kanaması olmadı bende canım sarımsı kokusuz akıntı oldu sadece. Unutmam canım amin inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin Allahım

Dayanamayip test yaptim.cooook silik bir cizgi goruyorum sanki.iyice delirmeye basladim ya da hayali cizgiler goruyorumBata 3 gun kaldigi icin belki de cok erkendir degil mi?offf bilmiyorum
Var gibi cnm hafif bir çizgi inşallah rabbim hepimize nasip eder

Sagol fundiiicim seninle belirtilerimiz ayniydi bu durumda insallah senin pozitiflerini de gorecegiz.sevincimiz daha da kaltansin
Evet senle.ayniydik ve pek fazla belirgin belirtimiz yoktu dimi gogus ağrısı vs yoktu dimi yok de :)))))) İNSAALLAH ben de heyecanlanıyorum test yapmak icinnnnn

İnşALLAH cnm benim nasıl belirtilerin varmı batmaların nasıl oldu
Canım benim en belirgin batma dün oldu.ani bi şekilde girdi kipirdayamadim diyeblrim 3 4 saniye aralıklarla 2 3 Defa oldu.simdi kasiklarimda dolgunluk var okadar :/

ALLAHım sana şükürler olsunnnnn. çok şükür bitanem benim ALLAHım saglıkla gelişip buyumesını ve kucagına almayı nasip etsin inşaALLAH aminnnnnn
Hollymom canim kac gun oncesinden kan testi yaptin
Yada kac gun gectikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…