An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlarrrrrrrrr kendimimi cok kaptirmayalim ne olur gecen ay yasadiklarimi anlattim piskolejik olabiliyo bende cok heyecanliyim tomris 111adetimiz ayni gün 9gun kaldi erken test yapalim hepimiz hassas test bu sabirsizlik öldurcek bizi

Canim doktora gittin mi bise dedi mi kimyasal gebelik hakkinda sana[/QUO
Kimyasal gebeligi tüm kadınlarin aslında geçirdiğini ama fark etmediğini adet gecikmesi diye düşünüldüğünü söyledi kimyasal gebeligin iyi olduğunu esimde ve bende sıkıntı olmadığını gosteriyormus zaten gebeligin sagliksiz olduğu için düştüğünü söyledi

Kizlarrrrrrrrr kendimimi cok kaptirmayalim ne olur gecen ay yasadiklarimi anlattim piskolejik olabiliyo bende cok heyecanliyim tomris 111adetimiz ayni gün 9gun kaldi erken test yapalim hepimiz hassas test bu sabirsizlik öldurcek bizi
Canım çok sabırsızız ama hayalkırıklığından korkuyorum erken test ile ben o yüzden 28 i gibi falan düşünüyorum

Canım çok sabırsızız ama hayalkırıklığından korkuyorum erken test ile ben o yüzden 28 i gibi falan düşünüyorum
Canim zaten 28inde gunun 2gun geciyor erken testte gerek yokki normalindede cikar haydi haydi

Ben 23yapcam hassas test zaten varsa cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…