- 17 Ağustos 2016
- 123
- 45
- 13
- 38
Vallahi de billahi de yokEvet senle.ayniydik ve pek fazla belirgin belirtimiz yoktu dimigogus ağrısı vs yoktu dimi yok de :)))))) İNSAALLAH ben de heyecanlanıyorum test yapmak icinnnnn
Kizzz ayenn işte 3 4 saniyelik kramp dün oldu sadece. Kasikta hafif bişeyler oluyor gibi ama ney çözemiyorum.. psikolojik mi ki diyorum sen biliyosun.gogus ağrım da yok belki biz göğüs ağrısız olcaz:) ha bi de dünden beri ağız kuruluğu var sanki bende de. sen yarın kan testi mi yaptircaksin kuzumVallahi de billahi de yokHamilelik durumu kesin degil zaten benim ama belirtileri sen biliyosun zaten.kasik agrisi ki hala devam ediyor inceden,3-4 saniyelik cok ani kramp o da 1 kere oldu.bir de bu ara normalden cok fazla susuyorum icim yaniyo sanki.ne gogus agrisi ne de baska biseyim yok.o yuzden de cok sevinemiyorum bakalim bir yarin olsun da..
Canım benim en belirgin batma dün oldu.ani bi şekilde girdi kipirdayamadim diyeblrim 3 4 saniye aralıklarla 2 3 Defa oldu.simdi kasiklarimda dolgunluk var okadar :/
Var canım çizgin. Hayırlı olsun inş. Saglıkla gelsin bebişin
İNSAALLAH canım benim ya insaALLAHİnşallah bebişin belirtileridir bunlar cnm
İNSAALLAH gerek kalmaz bitanem ya bu ay alırsın hamişlik haberini aminnnnnbu ay belli olmadan daha internetten gebelik ve ovulasyon testleri aldımevde dursun ne olur olmaz diye
Ama inşallah rabbim gerek duymaz
İNSAALLAH gerek kalmaz bitanem ya bu ay alırsın hamişlik haberini aminnnnn
Canım kesin mi senin negatif olduğu?Ay ay ayyyy ne guzel 2.ci bi pozitif haberi daha!!! Cok seviniyorum kizlar. Ben olmasamda siz seviniyorsunuz ya bana yetiyor cidden!!!!
Benim de son on kızlar. İnşaallah adet yerine müjdem gelmiştirbu arada takvimim totem
Kız ben sizleri çok sevdim ya görmeden böyle dayanışma içinde kafamız dağılıyor içimize dusmuyoruz birbirimize destek oluyoruz ne guzellİnşallah kuzumHollymom acaba nasıl söylücek eşine Bana nasip olusa 7 eylül tanışma yıl dönümü o zamana kadar saklıcam süpriz hazırlıcam allah nasip ederse fundişim
Kız ben sizleri çok sevdim ya görmeden böyle dayanışma içinde kafamız dağılıyor içimize dusmuyoruz birbirimize destek oluyoruz ne guzellİNSALLAH RABBİM o mutluluğu yaşatır bitanem sürprizler yaparız eslerimize
Evet canim yarin kan testi yaptiracagim bakalim neler olacak.aynen bizimki bi degisik oldu zaten tum belirtileri yasarim gibime geliyodu ama tık yok yani.K
Kizzz ayenn işte 3 4 saniyelik kramp dün oldu sadece. Kasikta hafif bişeyler oluyor gibi ama ney çözemiyorum.. psikolojik mi ki diyorum sen biliyosun.gogus ağrım da yok belki biz göğüs ağrısız olcaz:) ha bi de dünden beri ağız kuruluğu var sanki bende de. sen yarın kan testi mi yaptircaksin kuzum
Ay hadi inşallah hayırlaHadi inşallah o imza oradan 9 ay boyunca kalkmaz
Mutlaka haberini bekliyoruz kuzummnmEvet canim yarin kan testi yaptiracagim bakalim neler olacak.aynen bizimki bi degisik oldu zaten tum belirtileri yasarim gibime geliyodu ama tık yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?