An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Evet senle.ayniydik ve pek fazla belirgin belirtimiz yoktu dimi gogus ağrısı vs yoktu dimi yok de :)))))) İNSAALLAH ben de heyecanlanıyorum test yapmak icinnnnn
Vallahi de billahi de yokHamilelik durumu kesin degil zaten benim ama belirtileri sen biliyosun zaten.kasik agrisi ki hala devam ediyor inceden,3-4 saniyelik cok ani kramp o da 1 kere oldu.bir de bu ara normalden cok fazla susuyorum icim yaniyo sanki.ne gogus agrisi ne de baska biseyim yok.o yuzden de cok sevinemiyorum bakalim bir yarin olsun da..

K
Kizzz ayenn işte 3 4 saniyelik kramp dün oldu sadece. Kasikta hafif bişeyler oluyor gibi ama ney çözemiyorum.. psikolojik mi ki diyorum sen biliyosun.gogus ağrım da yok belki biz göğüs ağrısız olcaz:) ha bi de dünden beri ağız kuruluğu var sanki bende de. sen yarın kan testi mi yaptircaksin kuzum

Canım benim en belirgin batma dün oldu.ani bi şekilde girdi kipirdayamadim diyeblrim 3 4 saniye aralıklarla 2 3 Defa oldu.simdi kasiklarimda dolgunluk var okadar :/

İnşallah bebişin belirtileridir bunlar cnm

bu ay belli olmadan daha internetten gebelik ve ovulasyon testleri aldım evde dursun ne olur olmaz diye

Ama inşallah rabbim gerek duymaz

Ay ay ayyyy ne guzel 2.ci bi pozitif haberi daha!!! Cok seviniyorum kizlar. Ben olmasamda siz seviniyorsunuz ya bana yetiyor cidden!!!!

İNSAALLAH gerek kalmaz bitanem ya bu ay alırsın hamişlik haberini aminnnnn

İnşallah kuzum Hollymom acaba nasıl söylücek eşine Bana nasip olusa 7 eylül tanışma yıl dönümü o zamana kadar saklıcam süpriz hazırlıcam allah nasip ederse fundişim

İnşallah kuzum Hollymom acaba nasıl söylücek eşine Bana nasip olusa 7 eylül tanışma yıl dönümü o zamana kadar saklıcam süpriz hazırlıcam allah nasip ederse fundişim
Kız ben sizleri çok sevdim ya görmeden böyle dayanışma içinde kafamız dağılıyor içimize dusmuyoruz birbirimize destek oluyoruz ne guzell İNSALLAH RABBİM o mutluluğu yaşatır bitanem sürprizler yaparız eslerimize

Senin o duygularını yerimm yer Burası gerçekten çok güzel bir site cnm insan rahatlıyor uzaktada olsak allahımdan dileğimiz bir nerde oturuyosun cnm sen

Veeee son 9 gün kaldı. Beyaz akıntı varken ilişkiye girdim inş olmuştur. Bakalım.

Evet canim yarin kan testi yaptiracagim bakalim neler olacak.aynen bizimki bi degisik oldu zaten tum belirtileri yasarim gibime geliyodu ama tık yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…