İNSALALAH RABB'İM kabul lider dileğimizi duamızı bitanemmmSenin o duygularını yerimm yerBurası gerçekten çok güzel bir site cnm insan rahatlıyor uzaktada olsak allahımdan dileğimiz bir nerde oturuyosun cnm sen
İzmir bende cnmİNSALALAH RABB'İM kabul lider dileğimizi duamızı bitanemmmAnkaradayım canim sen nerdesin
Benim de öyle oldu bugun. Bir de mutfaktayken birden gucum bitti dusucem sandim. Koltuga attim kendimi hala da halsizim. Umarim belirtidirKızlar 15 dakika önce sol kasığımda bir kasılma oldu ve geçmedi sanki ayaga kalkınca ve uzanınca içerden birşey geriliyor
Bu belirtilerin de psikolojik olacak hali yok umarim. Ben de bugun birden halsizlestim ama adim atacak halim kalmadi bir anda. Umarim ikimiz de bikac gune iyi haberler aliriz tatlim :))Kizlaarrrr benim de sol kasığımda bi sancı var ve bi akıntı geldi adet oldum sandım lavabo girdim beyaz bi akıntı. Belirti mi aceba aaaa?:))))
Ayy bu halsizlik bile sevindirici. Benim de 4 gun var. Hersey gonlumuzce olsun yaaPsikolojik_biri çok kötü oldum bende adım atacak halim yoktu kasılıyordum @fundim son 2 kalıyor sanada
Aynen cnm inşallah olumlu sonuçlar alırızAyy bu halsizlik bile sevindirici. Benim de 4 gun var. Hersey gonlumuzce olsun yaa
Ne gibi belirtilerin var cnmKızlar bende balıkesir..bendede var belirtiler ama hayırlısı bakalım. Bata kaldı 6...
İNSAALLAH güzel haberler veririz birbirimize tatlım yaa:) peki beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi canimBu belirtilerin de psikolojik olacak hali yok umarim. Ben de bugun birden halsizlestim ama adim atacak halim kalmadi bir anda. Umarim ikimiz de bikac gune iyi haberler aliriz tatlim :))
Canım herkes psikolojik diyo ama ben pek inanmıyorum psikolojik olduğuna.. Belirti yaşadım 2 ay ama meğer idrar yolu enf.. Çıktı. Paikolojik değilmiş yanii....In
İNSAALLAH güzel haberler veririz birbirimize tatlım yaa:) peki beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi canim
Rahim kendini gebelige hazirlarken akinti salgiladigini okumistum canim. Bende de var akıntı ama cok yogun degil. Gunler yaklastikca heyecan artıyorIn
İNSAALLAH güzel haberler veririz birbirimize tatlım yaa:) peki beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi canim
EveeeeeeettttttZamanı gelsede test yapsak çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?