An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Senin o duygularını yerimm yer Burası gerçekten çok güzel bir site cnm insan rahatlıyor uzaktada olsak allahımdan dileğimiz bir nerde oturuyosun cnm sen
İNSALALAH RABB'İM kabul lider dileğimizi duamızı bitanemmm Ankaradayım canim sen nerdesin

Kızlar 15 dakika önce sol kasığımda bir kasılma oldu ve geçmedi sanki ayaga kalkınca ve uzanınca içerden birşey geriliyor

Kizlaarrrr benim de sol kasığımda bi sancı var ve bi akıntı geldi adet oldum sandım lavabo girdim beyaz bi akıntı. Belirti mi aceba aaaa?:))))

Kizlaarrrr benim de sol kasığımda bi sancı var ve bi akıntı geldi adet oldum sandım lavabo girdim beyaz bi akıntı. Belirti mi aceba aaaa?:))))
Bu belirtilerin de psikolojik olacak hali yok umarim. Ben de bugun birden halsizlestim ama adim atacak halim kalmadi bir anda. Umarim ikimiz de bikac gune iyi haberler aliriz tatlim :))

Kızlar bende balıkesir..bendede var belirtiler ama hayırlısı bakalım. Bata kaldı 6...

In
Bu belirtilerin de psikolojik olacak hali yok umarim. Ben de bugun birden halsizlestim ama adim atacak halim kalmadi bir anda. Umarim ikimiz de bikac gune iyi haberler aliriz tatlim :))
İNSAALLAH güzel haberler veririz birbirimize tatlım yaa:) peki beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi canim

Geçen evde biraz temiZlik yapim derken birden halsiZliğim oldu yığıldım kaldım koltuğa.anlayamadım bende .birde belim çok ağrımaya başladı iki gündür. Beyaz bi akıntım var arada..ara ara adet ağrısı kasıklarda bi ağrı ve dolgunluk...ara arada batma gibi...

In

İNSAALLAH güzel haberler veririz birbirimize tatlım yaa:) peki beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi canim
Canım herkes psikolojik diyo ama ben pek inanmıyorum psikolojik olduğuna.. Belirti yaşadım 2 ay ama meğer idrar yolu enf.. Çıktı. Paikolojik değilmiş yanii....

Bende bu ay çok çalışma yapamadım umutlu değildim aslında ama belirti başlayınca sanki hamileyim gibi... Böle değişik bi sevinç ama testi adet günüme kadr yapmıycam.. Bu ay böyle bi karar verdim çünkü yaptıkça ve çıkmadıkça yapıyosun testlerime yazık oluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…