Bizim bu ay ilk cnm çok tuhaf hissediyorum kendimi her iki sonucada alıştırdım kendimi ama heyecanla bekliyorumEveeeeeeettttttruh sagligimiz bozulacak bu bekleyisten az kaldi
Siz ne zamandır istiyorsanı cnmIlk bekleyisin heyecani bi başka oluyor canim. Zor olsa da keyfini cikar
Deli gibi heyecanlıyım:) İNSALALAH güzel sonuçlar alırız burdan paylaşırız ALLAHİM duy sesimiziRahim kendini gebelige hazirlarken akinti salgiladigini okumistum canim. Bende de var akıntı ama cok yogun degil. Gunler yaklastikca heyecan artıyor
Aynen canım zamanı bi gelse de yapsak:)) direk kana giderim sanırımZamanı gelsede test yapsak çatlıcam
Bi dusuk yaptim kasim ayinda. Dusukten sonra bu 2. Deneme canimSiz ne zamandır istiyorsanı cnm
Kuzum aynı sancı bende de var inan sancilandikca mutlu oluyorum bi umut doğuyor icimePsikolojik_biri çok kötü oldum bende adım atacak halim yoktu kasılıyordum @fundim son 2 kalıyor sanada
Kasık ağrısı var evet uykumda var ama eşim gececi olunca burada geziniyorum uykum onlar oluyorUykulu olan ve kasik ağrısı hisseden var mı
Herkesin farkli oluyor canim simdiden uzme kendini. Ben bir dusuk yaptim o gebelikte hic belirti yasamadim. Gecikmeden sonra belirtiler basladi bende.Son 5 ve hiçbir belirti yok bende
Bekle cnm strest yapmak her gebelikte belirti olmazmışSon 5 ve hiçbir belirti yok bende
Aminn. Allah saglikli gebelik ve saglikli evlatlar nasip etsinAllahım birdaha yaşatmasın cnmPsikolojik_biri fnd_50 ben bile heyecan yaptım cnm ben şimdiye kadar testi yapardım
AhahaKasık ağrısı var evet uykumda var ama eşim gececi olunca burada geziniyorum uykum onlar oluyor
Yumurtlamadan 4-5. gün idrar yolu enfeksiyonu oldum umudum yok bu yüzden. 3. Deneme canım. Ovulasyon testi kullandımHerkesin farkli oluyor canim simdiden uzme kendini. Ben bir dusuk yaptim o gebelikte hic belirti yasamadim. Gecikmeden sonra belirtiler basladi bende.
Kacinci deneme senin
Regle kadar mecbur bekliycem canım. Düşünmemek elde değil :)Bekle cnm strest yapmak her gebelikte belirti olmazmış
Ahahabende dünyayı taşımış gibi yorgunluk var ya ama bu kadar erken belirti olamaz olsa olsa hormon değişimidir
Yumurtlamadan 4-5. gün idrar yolu enfeksiyonu oldum umudum yok bu yüzden. 3. Deneme canım. Ovulasyon testi kullandım
Regle kadar mecbur bekliycem canım. Düşünmemek elde değil :)
Allah'tan umut kesilmez. Sen gonlunu ferah tut canim. Bekleyis zor ama annelik sabir isiYumurtlamadan 4-5. gün idrar yolu enfeksiyonu oldum umudum yok bu yüzden. 3. Deneme canım. Ovulasyon testi kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?