- 17 Ağustos 2016
- 123
- 45
- 13
- 38
Ovulasyon testinde hangi gunleri degerlendirmistin canim.ben de kullandim o yuzden merak ettimYumurtlamadan 4-5. gün idrar yolu enfeksiyonu oldum umudum yok bu yüzden. 3. Deneme canım. Ovulasyon testi kullandım
Ayy benim hic umidim yok. Simdi yatmadan birdaha yapayim kac saattir idrarim birikmistirCanım kesin mi senin negatif olduğu?
14-15 i yumurtlama günüydü 13-14-16. gunleri değerlendirdim canim. Sonra enfeksiyon oldum.Ovulasyon testinde hangi gunleri degerlendirmistin canim.ben de kullandim o yuzden merak ettim
Canım idrarda tortular bende de vardı geçen ay ama regl olmustum. Hamilelik belirtisi değilmiş ya enfeksiyon yada vücuttaki atılan vitamin mineral vs imiş.Kizlar biriniz yazmisti ki benim idrarimda hindistan cevizi tanecikleri gibi bisey var diye kimdi o cabuk one ciksin!
Hamismisin kuzum? Bende de aynisi oldu simdi test yapiyim diye oturdum. Ne mağnaeeee bu simdi. Kizlar bikmadim negatif gormekten.
Kasik agrimasi desen var. Mide desen agriyo. Goguslerden bi his yok. Teyzem az once gozlerinin alti mi morarmis senin dedi. (Eski toprak yuzune bakinca bile anliyor ya hani) ayy kendimi kandiriyom resmennnn
İnş güzel haberlerimizi yazarız
Kızlaarr iyi akşamlarr :) adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo bugün:/Hollymom nerdesinnnn akşam yemeği nasıl geçti kuzum :))
Evet canım 3 4 gün var daha ama bilemedim adet mi olucam yoksa hayırlı haberlerin mi habercisi :)28 agustos bat tarihin demi cnm ? yanlış hatırlamıyorum
İnşallah canım ya herşey güzel olur hepimiz içinEvet canım 3 4 gün var daha ama bilemedim adet mi olucam yoksa hayırlı haberlerin mi habercisi :)
İnşallah canımmmm:) sende durumlar nasıl?İnşallah canım ya herşey güzel olur hepimiz için
Tamam canim sagolCanım idrarda tortular bende de vardı geçen ay ama regl olmustum. Hamilelik belirtisi değilmiş ya enfeksiyon yada vücuttaki atılan vitamin mineral vs imiş.
İnşallah canımmmm:) sende durumlar nasıl?
Bence güzel belirtiler bunlar :) güzel Allah ım dualarımızı kabul etsin inşaAllah :)Benim gögüsler gene şiş canım bugün sol kasığım kasıldı ve halada kasılıyor neden anlamadım
Bence güzel belirtiler bunlar :) güzel Allah ım dualarımızı kabul etsin inşaAllah :)
Ohoo daha 8 gün var canım ya
Allahım birdaha yaşatmasın cnm @EhliKumpirfnd_50 ben bile heyecan yaptım cnm ben şimdiye kadar testi yapardım
İçini ferah tut ilk deneme falanmıOhoo daha 8 gün var canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?