An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

İdrarımda beyaz trtuları grnce dayanamadım az önce erken gebelik yaprım.Tabiki de negatif.İdrar yolu enfeksyonu olsa agrım olmaz mı?Bi kere olmuşrum,sancıdan duramadım

Kizlar biriniz yazmisti ki benim idrarimda hindistan cevizi tanecikleri gibi bisey var diye kimdi o cabuk one ciksin!
Hamismisin kuzum? Bende de aynisi oldu simdi test yapiyim diye oturdum. Ne mağnaeeee bu simdi. Kizlar bikmadim negatif gormekten.
Kasik agrimasi desen var. Mide desen agriyo. Goguslerden bi his yok. Teyzem az once gozlerinin alti mi morarmis senin dedi. (Eski toprak yuzune bakinca bile anliyor ya hani) ayy kendimi kandiriyom resmennnn

Canım idrarda tortular bende de vardı geçen ay ama regl olmustum. Hamilelik belirtisi değilmiş ya enfeksiyon yada vücuttaki atılan vitamin mineral vs imiş.

Var canım şuanda acaip uykum var kasıklarımda iki gündür ağrıyor.. Ama benim midemde bulanıyo ara ara... Bel ağrım Zaten var.. Varda var...inş bebişte vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…