An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

İçini ferah tut ilk deneme falanmı
Aslında deneme bile sayılmaz ovulasyonda birlikte olmuyoruz. Çünkü nikah var düğün 2 ay sonra olacak. Bekleyelim dedi ama yıllardır hayalini kurduğum için ben düğünü boş ver diyorum
Bu ay geç yumurtlama oldu akıntıya bakılırsa kesin olacak bu sefer gibi geliyor.

Çok erken karar vermişin kuzum ya düğünün olsaydı bi bir kaç ay evliliği yaşasaydın. Bende yeni gelinim 4 aylık

Çok erken karar vermişin kuzum ya düğünün olsaydı bi bir kaç ay evliliği yaşasaydın. Bende yeni gelinim 4 aylık
Ya sorun şu ki 9 senedir birlikteyiz. Yani insan ay yeter diyor
Evliliği bebek istediğim için kabul etmiştim. Gerçi etraf bi düğün bile yapmadı der o yüzden hafif bir kutlamayla erkenden olayı kapatıp bebegime odaklanmak istiyorum.
Hayırlı olsun kuzum. Seninki de erkenmiş :)

Aynen cnm allah bozmasın inşallah bizim aslında biraz önce çekmemizin nedeni kayınvalidem allahım kimseye yaşatmasın kanser 3 ekimde tehlikeli bir ameliyat olacak torun çok istedi göremesede onun olduğunu bilsin istiyoruz belki moral olur kendini toplar. Bizde istiyorduk ama biraz daha öne çektik rabbim inşallah bu güzel haberi anneme bu ay vermeyi nasip eder

İNSAALLAH kuzum bu ay daha pozitif düşünmeye çalıştım bakalım İNSALALAH RABBİM yüzümüzü güldürür amin

Amin cnmm. Cumartesi pazar giriyor ya araya acilemi gitceksin yoka pazartesiyimi beklicen cnm

Amin canım benim çok geçmiş olsun.
İnşallah her şey çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…