Özel hastanede yapılıyor dur dimi bilemedim ki şimdi ne yapsamAy İNSAALLAH adet olmazsam tabii
Canım sol kasığında hafif sancı gibi bisiler olduğunda bacağına da vuruyor gibi hissediyor musunBilmiyorum ki cnm yapıyolardır heraldeolmazsın inşallah
Ozeller yapıyor canım 1 saatte sonucu aliyorsunÖzel hastanede yapılıyor dur dimi bilemedim ki şimdi ne yapsamAy İNSAALLAH adet olmazsam tabii
Teşekkür ederim canım eğer adetim olmazsa öyle yaparım artikOzeller yapıyor canım 1 saatte sonucu aliyorsun
Güzel haberlerini alırız insTeşekkür ederim canım eğer adetim olmazsa öyle yaparım artik
Kasık ağrıları belirtiler arasındaymış az önce bende de bi batma olur gibi oldu :)Sol kasığın kasılmasıda normalmi sence cnmbelirti olurmu sence
Canım sol kasığında hafif sancı gibi bisiler olduğunda bacağına da vuruyor gibi hissediyor musun
Ya benim karın ağrım geçmiyo demiştim ya adet gibi kasığıma ara ara giriyo o sancılar canım sen ne zaman test yapcaktın unutuyorum ben hep :)Evet cnm ve hala çekiyorum o sancıyı bi geciyor gibi oluyor gene başlıyorsenindemi öyle
Kasık ağrıları belirtiler arasındaymış az önce bende de bi batma olur gibi oldu :)
Ay ben üstüme alınmışımYa benim karın ağrım geçmiyo demiştim ya adet gibi kasığıma ara ara giriyo o sancılar canım sen ne zaman test yapcaktın unutuyorum ben hep :)
Ya benim karın ağrım geçmiyo demiştim ya adet gibi kasığıma ara ara giriyo o sancılar canım sen ne zaman test yapcaktın unutuyorum ben hep :)
29 agustos cnm benimde ama olmazsamda bir kaç gün beklicem bende sonuç için. Tomriste söylemiş bende baktım netten kasık ağrısı oluşurmuş hadi insallah
Valla çekmeye razıyım:) hafif sancidiginda diyorum ki sancı sancı sancı lan:))))))) ya sağ kasığımda çok değil benim sol daha çok hatta sanki tek orası gibi ora sancilandiginda sol bacağım bi garip oluyor sanki cozemedimEvet cnm ve hala çekiyorum o sancıyı bi geciyor gibi oluyor gene başlıyorsenindemi öyle
Çok fena karıştıHatlar karıştı
Yaaa hadi inşallah bebişin çabalarından kaynaklanıyodur bunlar hep :))Valla çekmeye razıyım:) hafif sancidiginda diyorum ki sancı sancı sancı lan:))))))) ya sağ kasığımda çok değil benim sol daha çok hatta sanki tek orası gibi ora sancilandiginda sol bacağım bi garip oluyor sanki cozemedim
Valla çekmeye razıyım:) hafif sancidiginda diyorum ki sancı sancı sancı lan:))))))) ya sağ kasığımda çok değil benim sol daha çok hatta sanki tek orası gibi ora sancilandiginda sol bacağım bi garip oluyor sanki cozemedim
Çok fena karıştı
Allahım İNSALALAH ya dua ediyorum hep RABBİME sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tutulmasını nasip etsin diyeYaaa hadi inşallah bebişin çabalarından kaynaklanıyodur bunlar hep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?