An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ben sağlık ocagına gideyim diyorum önümüzdeki salı günü fnd_50 ertesi gün çıkar ordada sonuç evdede o üne kadar idrar testine devam :))

Ya benim karın ağrım geçmiyo demiştim ya adet gibi kasığıma ara ara giriyo o sancılar canım sen ne zaman test yapcaktın unutuyorum ben hep :)

29 agustos cnm benimde ama olmazsamda bir kaç gün beklicem bende sonuç için. Tomriste söylemiş bende baktım netten kasık ağrısı oluşurmuş hadi insallah

Evet cnm ve hala çekiyorum o sancıyı bi geciyor gibi oluyor gene başlıyor senindemi öyle
Valla çekmeye razıyım:) hafif sancidiginda diyorum ki sancı sancı sancı lan:))))))) ya sağ kasığımda çok değil benim sol daha çok hatta sanki tek orası gibi ora sancilandiginda sol bacağım bi garip oluyor sanki cozemedim

Yaaa hadi inşallah bebişin çabalarından kaynaklanıyodur bunlar hep :))

Benimde sol canım tek taraflı sanki içerden birşey çekiliyor çözemedim valla ya neden olur acaba hadi mide bulantısı neyse bas dönmeside neyse bu psikolojik olamaz tuhaf sancı çünkü aynıyız suan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…