- 17 Ağustos 2016
- 123
- 45
- 13
- 38
Az once esim de bana senin gozlerinin altina noldu morarmis dediKizlar biriniz yazmisti ki benim idrarimda hindistan cevizi tanecikleri gibi bisey var diye kimdi o cabuk one ciksin!
Hamismisin kuzum? Bende de aynisi oldu simdi test yapiyim diye oturdum. Ne mağnaeeee bu simdi. Kizlar bikmadim negatif gormekten.
Kasik agrimasi desen var. Mide desen agriyo. Goguslerden bi his yok. Teyzem az once gozlerinin alti mi morarmis senin dedi. (Eski toprak yuzune bakinca bile anliyor ya hani) ayy kendimi kandiriyom resmennnn
Evet canım bazen böyle iğne batması gibi çok belirgin oluyo.bazen de orda bir sizi gbi oluyo bişey çekiliyor gibi oluyo.ALLAHim İNSAALLAH pozitif hayırlısı ile görürüz yaBenimde sol canım tek taraflı sanki içerden birşey çekiliyor çözemedim valla ya neden olur acaba hadi mide bulantısı neyse bas dönmeside neyse bu psikolojik olamaz tuhaf sancı çünkü aynıyız suan cnm
Benim de gözlerimin altı mor ama bazen yorgunluktan olur o da mı belirtiymiş:)))))Az once esim de bana senin gozlerinin altina noldu morarmis dediIlk defa duydum boyle belirti mi olur ya
Evet canım bazen böyle iğne batması gibi çok belirgin oluyo.bazen de orda bir sizi gbi oluyo bişey çekiliyor gibi oluyo.ALLAHim İNSAALLAH pozitif hayırlısı ile görürüz ya
Takilip dussek belirti zannetcez artik ne diyimBenim de gözlerimin altı mor ama bazen yorgunluktan olur o da mı belirtiymiş:)))))
Valla he ya düşsek ay acaba hamileyiz ondan mı düştük ki dicezTakilip dussek belirti zannetcez artik ne diyimBen de ilk kez duydum arkadasin yazdigini gorunce,esim de soyleyince sasirdim Yani
Teyzoşu ağzından bal damlıyor yavalla aynıaynı aymı hamiş kalıcaz acaba teyzesi
Teyzoşu ağzından bal damlıyor ya
Hahaha ay bildiğin haftaya bugün ne olduğumuz belli olcak:)Bebişler damlasın daha iyi
Hahaha ay bildiğin haftaya bugün ne olduğumuz belli olcak:)
Kızlaarr geç oldu ama kusura bakmayıneşim eve gelince üstünü başını dökerken demek bu sabah da miden bulandı dedi, ben de evet bulandı çünkü baba oluyosun dedim dumur oldu kaldı ilk tepkisi şaka yapıosun oldu yazık kıyamam ya ikimizde ne yerde ne gökteydik kuzular şaşkın şaşkın bakışıp gülüşüp durduk akşam akşam e tabi bi de ben uyuyakaldım bi ara yorgunluk uyku basması doğruymuş bi anda.canlar bu başlık kesin bize uğurlu geldi siZlerden de güzel haberler gelicek inanıyorumm tomris111 trkn0709 fnd_50 B bahcedekisandal Afitab_
Ağzın bal yesin canımmmm inşaAllah hamileyizdir Allah hepimize hayırlısını versin hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsinn :) yeni hayatınızın ilk günü artık eşinle umarım çok güzel bir gelecek sizinle olur :)))Kızlaarr geç oldu ama kusura bakmayıneşim eve gelince üstünü başını dökerken demek bu sabah da miden bulandı dedi, ben de evet bulandı çünkü baba oluyosun dedim dumur oldu kaldı ilk tepkisi şaka yapıosun oldu yazık kıyamam ya ikimizde ne yerde ne gökteydik kuzular şaşkın şaşkın bakışıp gülüşüp durduk akşam akşam e tabi bi de ben uyuyakaldım bi ara yorgunluk uyku basması doğruymuş bi anda.canlar bu başlık kesin bize uğurlu geldi siZlerden de güzel haberler gelicek inanıyorumm tomris111 trkn0709 fnd_50 B bahcedekisandal Afitab_
Canim benim ya.saglikla mutlulukla buyutursun bebegini insallahKızlaarr geç oldu ama kusura bakmayıneşim eve gelince üstünü başını dökerken demek bu sabah da miden bulandı dedi, ben de evet bulandı çünkü baba oluyosun dedim dumur oldu kaldı ilk tepkisi şaka yapıosun oldu yazık kıyamam ya ikimizde ne yerde ne gökteydik kuzular şaşkın şaşkın bakışıp gülüşüp durduk akşam akşam e tabi bi de ben uyuyakaldım bi ara yorgunluk uyku basması doğruymuş bi anda.canlar bu başlık kesin bize uğurlu geldi siZlerden de güzel haberler gelicek inanıyorumm tomris111 trkn0709 fnd_50 B bahcedekisandal Afitab_
Ya ben bu ay kendimi farklı hissediyorum var gibi sanki ama tabi öyle olsun istediğim için de hissediyor olabilirim böyleacaba nasıkl bir sonuç alıcaz ne hissediyorsun cnm varmı sence bebiş
Ağzın bal yesin canımmmm inşaAllah hamileyizdir Allah hepimize hayırlısını versin hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsinn :) yeni hayatınızın ilk günü artık eşinle umarım çok güzel bir gelecek sizinle olur :)))
İçerde çalışmalar yoğun demek kuzum içten içe yoruyo insanıKıyamam ya yesinler senin uyuyp kalmanı taze anne belirtile başlıyor anca ancamutluluğunuz daim olsun canım meleğiniz sizinle kalsın sağlıcakla kucagına al inşallah
Ay acaba bu başlığı kim açtı hangi hayırsever ay kim açtıysa ALLAH ondan razı olsunKızlaarr geç oldu ama kusura bakmayıneşim eve gelince üstünü başını dökerken demek bu sabah da miden bulandı dedi, ben de evet bulandı çünkü baba oluyosun dedim dumur oldu kaldı ilk tepkisi şaka yapıosun oldu yazık kıyamam ya ikimizde ne yerde ne gökteydik kuzular şaşkın şaşkın bakışıp gülüşüp durduk akşam akşam e tabi bi de ben uyuyakaldım bi ara yorgunluk uyku basması doğruymuş bi anda.canlar bu başlık kesin bize uğurlu geldi siZlerden de güzel haberler gelicek inanıyorumm tomris111 trkn0709 fnd_50 B bahcedekisandal Afitab_
İçerde çalışmalar yoğun demek kuzum içten içe yoruyo insanıinşallah o günleri de görürüz canım darısı sizlere canı gönülden duacınızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?