An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Az once esim de bana senin gozlerinin altina noldu morarmis dediIlk defa duydum boyle belirti mi olur ya

Benimde sol canım tek taraflı sanki içerden birşey çekiliyor çözemedim valla ya neden olur acaba hadi mide bulantısı neyse bas dönmeside neyse bu psikolojik olamaz tuhaf sancı çünkü aynıyız suan cnm
Evet canım bazen böyle iğne batması gibi çok belirgin oluyo.bazen de orda bir sizi gbi oluyo bişey çekiliyor gibi oluyo.ALLAHim İNSAALLAH pozitif hayırlısı ile görürüz ya

Evet canım bazen böyle iğne batması gibi çok belirgin oluyo.bazen de orda bir sizi gbi oluyo bişey çekiliyor gibi oluyo.ALLAHim İNSAALLAH pozitif hayırlısı ile görürüz ya

valla aynı aynı aymı hamiş kalıcaz acaba teyzesi

Kızlaarr geç oldu ama kusura bakmayın eşim eve gelince üstünü başını dökerken demek bu sabah da miden bulandı dedi, ben de evet bulandı çünkü baba oluyosun dedim dumur oldu kaldı ilk tepkisi şaka yapıosun oldu yazık kıyamam ya ikimizde ne yerde ne gökteydik kuzular şaşkın şaşkın bakışıp gülüşüp durduk akşam akşam e tabi bi de ben uyuyakaldım bi ara yorgunluk uyku basması doğruymuş bi anda.canlar bu başlık kesin bize uğurlu geldi siZlerden de güzel haberler gelicek inanıyorumm tomris111 trkn0709 fnd_50 B bahcedekisandal Afitab_

Kıyamam ya yesinler senin uyuyp kalmanı taze anne belirtile başlıyor anca anca mutluluğunuz daim olsun canım meleğiniz sizinle kalsın sağlıcakla kucagına al inşallah

Ağzın bal yesin canımmmm inşaAllah hamileyizdir Allah hepimize hayırlısını versin hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsinn :) yeni hayatınızın ilk günü artık eşinle umarım çok güzel bir gelecek sizinle olur :)))

Canim benim ya.saglikla mutlulukla buyutursun bebegini insallah

Kıyamam ya yesinler senin uyuyp kalmanı taze anne belirtile başlıyor anca anca mutluluğunuz daim olsun canım meleğiniz sizinle kalsın sağlıcakla kucagına al inşallah
İçerde çalışmalar yoğun demek kuzum içten içe yoruyo insanı inşallah o günleri de görürüz canım darısı sizlere canı gönülden duacınızım

Bu
Ay acaba bu başlığı kim açtı hangi hayırsever ay kim açtıysa ALLAH ondan razı olsun ALLAH ona bebis versin ALLAH onun bu gruptaki tüm bebek isteyen arkadaşlarına bebis versin aminnnnn

İçerde çalışmalar yoğun demek kuzum içten içe yoruyo insanı inşallah o günleri de görürüz canım darısı sizlere canı gönülden duacınızım

Annesine karışmaya başlıyor artık bitanem amin sende bizim dualarımızdasın minik bebişin inşallah bizede uğurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…