An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Senin de ağzın bal yesin tatlım amiiiiin inşallah güzel Allahım sizlere de nasip etsin çok ama çok mutlu olun

Ya ben bu ay kendimi farklı hissediyorum var gibi sanki ama tabi öyle olsun istediğim için de hissediyor olabilirim böyle sen nasıl hissediyorsun cansi

Valla cnm belirtiler var ama bu ay ilk olunca geçen aya göre yorum yapamıyorum ama inşallah konuyu açan arkadaşımız ya sen bize şans getirirsin bizde sana

Valla cnm belirtiler var ama bu ay ilk olunca geçen aya göre yorum yapamıyorum ama inşallah konuyu açan arkadaşımız ya sen bize şans getirirsin bizde sana
ALLAHİM hayırlısı ile yüzümüzü güldürsün hep böyle dua ediyorum canım benim inan bana.RABBim kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bu

Ay acaba bu başlığı kim açtı hangi hayırsever ay kim açtıysa ALLAH ondan razı olsun ALLAH ona bebis versin ALLAH onun bu gruptaki tüm bebek isteyen arkadaşlarına bebis versin aminnnnn
Uğurlum beniiiiim iyi ki açmışsın bu başlığı iyiki de katılmışım ben de tatlışımm AMİİİİİİN İNŞALLAHHH kuzum tez zamanda müjdeli haberler alın beni de kat kat mutlu edin yaaa

Fundiiiiinin gözler kapanabilir canlar merak etmeyin birden ortadan kaybolursam

Sen bizlere dua et yeter ben de hepimize dua ediyorum canım arkadaşım. Kucağına aldığın günleri görürsün İNSALALAH çok amin

Bat 3 5.30 da uykumu 100% almis bir sekilde lavobaya kostum veeeee

Eklentiler

• 20160825_055859.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 70
Tabiikide Negatiff!!!

Eklentiler

• Screenshot_20160825-060212.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 48
Bu arada hayirli sabahlar cici annelerim benim. Kusura bakmayin sabah sabah spamladim sizi. Aksam siz iyi muhabbet ediyorsunuz valla. Benim gozler hemen gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…