Senin de ağzın bal yesin tatlım amiiiiin inşallah güzel Allahım sizlere de nasip etsin çok ama çok mutlu olunAğzın bal yesin canımmmm inşaAllah hamileyizdir Allah hepimize hayırlısını versin hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsinn :) yeni hayatınızın ilk günü artık eşinle umarım çok güzel bir gelecek sizinle olur :)))
Ya ben bu ay kendimi farklı hissediyorum var gibi sanki ama tabi öyle olsun istediğim için de hissediyor olabilirim böylesen nasıl hissediyorsun cansi
Amiiiin kuuzm inşallahhh darısı sizlere en hayırlıaıyla nasip olsun duacınızımCanim benim ya.saglikla mutlulukla buyutursun bebegini insallah
ALLAHİM hayırlısı ile yüzümüzü güldürsün hep böyle dua ediyorum canım benim inan bana.RABBim kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlı sağlıklı evlatlar versinValla cnm belirtiler var ama bu ay ilk olunca geçen aya göre yorum yapamıyorumama inşallah konuyu açan arkadaşımız ya sen bize şans getirirsin bizde sana
Uğurlum beniiiiim iyi ki açmışsın bu başlığı iyiki de katılmışım ben de tatlışımmBu
Ay acaba bu başlığı kim açtı hangi hayırsever ay kim açtıysa ALLAH ondan razı olsunALLAH ona bebis versin ALLAH onun bu gruptaki tüm bebek isteyen arkadaşlarına bebis versin aminnnnn
Bu arada kan tahlilini ozelde mi devlette mi yaptirdin canim.ozelde fiyatlar nedir hic bilmiyorum gerci ama senin var mi bir onerinAmiiiin kuuzm inşallahhh darısı sizlere en hayırlıaıyla nasip olsun duacınızım
Sen bizlere dua et yeter ben de hepimize dua ediyorum canım arkadaşım. Kucağına aldığın günleri görürsün İNSALALAH çok aminUğurlum beniiiiim iyi ki açmışsın bu başlığı iyiki de katılmışım ben de tatlışımmAMİİİİİİN İNŞALLAHHH kuzum tez zamanda müjdeli haberler alın beni de kat kat mutlu edin yaaa
Fundiiiiinin gözler kapanabilir canlar merak etmeyin birden ortadan kaybolursam
Evet ben de merak ediyorumBu arada kan tahlilini ozelde mi devlette mi yaptirdin canim.ozelde fiyatlar nedir hic bilmiyorum gerci ama senin var mi bir onerin
Bebişli bebişli huzurlu rüyalar gör kuzuumm Allah rahatlık versinFundiiiiinin gözler kapanabilir canlar merak etmeyin birden ortadan kaybolursam
Ben en yakın özele koşup yaptırdım canlarım 35 tl verdimBu arada kan tahlilini ozelde mi devlette mi yaptirdin canim.ozelde fiyatlar nedir hic bilmiyorum gerci ama senin var mi bir onerin
Cok mantikli hem kisa zamanda sonuclanir.tesekkurler annecikBen en yakın özele koşup yaptırdım canlarım 35 tl verdimfnd_50
Evet kuzum 2 saatte aldım ben 1 saate bile verenler olabilir mümkünse en kısa zamanda olsunCok mantikli hem kisa zamanda sonuclanir.tesekkurler annecik
Kaderimizde varmış demek ki canım beniiim beraber sevinmek ay hadi inşallahhhhhInsallah canim.beraber test yapcaktik yine oyle oldu sayilirSenin sevincini yasamasam test yapmazdim
Belirti canim. Kayinvalidem beni hamile gormek istediginde hep oyle derBenim de gözlerimin altı mor ama bazen yorgunluktan olur o da mı belirtiymiş:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?