Bat bugun 2 canim benim de.Bu arada herkese gunaydinnnn.ben kosuyorum hastaneye dua edin nooolurEvet kuzum 2 saatte aldım ben 1 saate bile verenler olabilir mümkünse en kısa zamanda olsunrica ederim kuzucum senin bat kaçtı kaçırdım canım orayı
Adet gününe var daha canım geç döllenme olabilir.Tabiikide Negatiff!!!
İnş güzel haberlerle donersin canımBat bugun 2 canim benim de.Bu arada herkese gunaydinnnn.ben kosuyorum hastaneye dua edin nooolur
Resim yukle tatlim. Tabiiki olabilirsin.Arkadaslar merhabaa az once test yaptm cok dikkatle bakilinca isikta belli oluyor silik cizgi adetime 3 gun war siz ce hamile miyimmmm???
c
canım aslında benim pek belirtim yoktu ama dün ilk defa sol kasıgıma3 4 saniye aralıklarla bi sancı girdi hiç öyle olmamıstı o biraz umutlanıdrdı bakalım normalde ben adet belirtisi de yasamam ama :) sende belirti var mı
Allah seni ne etmesin canım yaa güldürüyosun sen hep beni maşallah ne kadar pozitif şakacı tatlı bişisin sen öyle, genel mesajlarından yola çıkarak diyorum bunu kuzum sen beni güldürüyosun Allahım da senin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıkla bebişine kavuşursunBelirti canim. Kayinvalidem beni hamile gormek istediginde hep oyle der
Heyecanla bekliyorum kuzum nolur güzel habelerle gel Allahım sen büyüksün AMİİİİİİİİNBat bugun 2 canim benim de.Bu arada herkese gunaydinnnn.ben kosuyorum hastaneye dua edin nooolur
Allah seni ne etmesin canım yaa güldürüyosun sen hep beni maşallah ne kadar pozitif şakacı tatlı bişisin sen öyle, genel mesajlarından yola çıkarak diyorum bunu kuzum sen beni güldürüyosun Allahım da senin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıkla bebişine kavuşursun
Nooldu fundii neden moralin bozuk adet oldum deme kuzumYa kızlar bana bakın moralim bozukkkkkk
Noooolduuuu!! Cabuk soyleeeeeee. Test mi yaptin adet mi oldun?????Ya kızlar bana bakın moralim bozukkkkkk
Adet olmadım ama ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya bi belirgin çıktı. Ben de o hevesle gebelik testi yaptım negatif ciktiNooldu fundii neden moralin bozuk adet oldum deme kuzum
Beklenen adet tarihi demek canisiBu arada cumleten kafamda deli sorular! Bat'in acilimi nedir acaba?
Baktim herkes bat diyo bende diyom ama ne demek bilmiyom
Adet olmadım ama ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya bi belirgin çıktı. Ben de o hevesle gebelik testi yaptım negatif ciktiNoooolduuuu!! Cabuk soyleeeeeee. Test mi yaptin adet mi oldun?????
Olsun canim hassas degildir ovulasyon yazisini gecen okuduk yaaaa.. senin bat kacti? Eger gunun felansa git kan aldir ya da ne bileyim.. uzulme bak bende uzulurummmAdet olmadım ama ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya bi belirgin çıktı. Ben de o hevesle gebelik testi yaptım negatif cikti
Canim benim demek bu ay hayirli degilmis.hem sagliksiz olanlari vucut adetle atiyor diye duymustum.umudunu kirma bir sorun yoksa denemeye devam canim mutlaka kavusacaksin bebegine.hem burda herkes aylarca belki yillarca negatifi gordu .nolur yipratma kendini canim hep duacinim unutmaAdet olmadım ama ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya bi belirgin çıktı. Ben de o hevesle gebelik testi yaptım negatif cikti
Hassas test değil normal test olanından..belki silik çıkar dedim ama olmadı. Ovulasyon pozitif yakın koyulukta çıktı.. ben de umutlandım. 2 gun var adetimeOlsun canim hassas degildir ovulasyon yazisini gecen okuduk yaaaa.. senin bat kacti? Eger gunun felansa git kan aldir ya da ne bileyim.. uzulme bak bende uzulurummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?