An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Arkadaslar merhabaa az once test yaptm cok dikkatle bakilinca isikta belli oluyor silik cizgi adetime 3 gun war siz ce hamile miyimmmm???

Fundiii gelişme var mı durumunda ? :) Ben sabah baktım beyaz akıntı içinde küçücük bir pembelik vardı. Kılcal görünümlü bir leke. Sonra devamı gelecek mi diye baktım, gelmedi. Beyaz akıntı sürüyor. Dün de eve giderken parfüm kokladım, çok kötü oldum. Biraz kasık ağrılarım başladı gibi. İnşallah regl olmam.

Belirti canim. Kayinvalidem beni hamile gormek istediginde hep oyle der
Allah seni ne etmesin canım yaa güldürüyosun sen hep beni maşallah ne kadar pozitif şakacı tatlı bişisin sen öyle, genel mesajlarından yola çıkarak diyorum bunu kuzum sen beni güldürüyosun Allahım da senin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıkla bebişine kavuşursun

Ayyy aslinda sen ne tatli seysin oyle!! Sabah sabah accayip pozitif enerji doldum bende!!! Dualarin evvela sana gecsin tatlim!!!

Bu arada cumleten kafamda deli sorular! Bat'in acilimi nedir acaba?

Baktim herkes bat diyo bende diyom ama ne demek bilmiyom

Adet olmadım ama ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya bi belirgin çıktı. Ben de o hevesle gebelik testi yaptım negatif cikti
Olsun canim hassas degildir ovulasyon yazisini gecen okuduk yaaaa.. senin bat kacti? Eger gunun felansa git kan aldir ya da ne bileyim.. uzulme bak bende uzulurummm

Adet olmadım ama ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya bi belirgin çıktı. Ben de o hevesle gebelik testi yaptım negatif cikti
Canim benim demek bu ay hayirli degilmis.hem sagliksiz olanlari vucut adetle atiyor diye duymustum.umudunu kirma bir sorun yoksa denemeye devam canim mutlaka kavusacaksin bebegine.hem burda herkes aylarca belki yillarca negatifi gordu .nolur yipratma kendini canim hep duacinim unutma

Ayy okadar heyecanlandim ki fundiii internet gitti geldi. Senin ne yazdigini merak ederken trenden inmem gereken yerde inmedim 1 durak sonra farkettim loooo

Olsun canim hassas degildir ovulasyon yazisini gecen okuduk yaaaa.. senin bat kacti? Eger gunun felansa git kan aldir ya da ne bileyim.. uzulme bak bende uzulurummm
Hassas test değil normal test olanından..belki silik çıkar dedim ama olmadı. Ovulasyon pozitif yakın koyulukta çıktı.. ben de umutlandım. 2 gun var adetime ya ben kendime söz vermiştim adet günü gelene kadar bişey yapmicam diye ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…