Yaaaa bata 2 gün var umudumu keseyim miCanim benim demek bu ay hayirli degilmis.hem sagliksiz olanlari vucut adetle atiyor diye duymustum.umudunu kirma bir sorun yoksa denemeye devam canim mutlaka kavusacaksin bebegine.hem burda herkes aylarca belki yillarca negatifi gordu .nolur yipratma kendini canim hep duacinim unutma
Hassas test değil normal test olanından..belki silik çıkar dedim ama olmadı. Ovulasyon pozitif yakın koyulukta çıktı.. ben de umutlandım. 2 gun var adetimeCanim benim demek bu ay hayirli degilmis.hem sagliksiz olanlari vucut adetle atiyor diye duymustum.umudunu kirma bir sorun yoksa denemeye devam canim mutlaka kavusacaksin bebegine.hem burda herkes aylarca belki yillarca negatifi gordu .nolur yipratma kendini canim hep duacinim unutma
Allah seni napnasn emi Kizzz in öyle bakaydın şu halime güldürdün beni:)Ayy okadar heyecanlandim ki fundiii internet gitti geldi. Senin ne yazdigini merak ederken trenden inmem gereken yerde inmedim 1 durak sonra farkettim loooo
Yok beee ne umudu kescen.. cok heveslenme de ama yinede bekle canim. Uzulmek yok.Yaaaa bata 2 gün var umudumu keseyim mi
Ya kızlar bana bakın moralim bozukkkkkk
ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya bi belirgin çıktı. Ben de o hevesle gebelik testi yaptım negatif ciktiNolduuuuuuuuuu
Uzulmeeeeeeee!!!! Bak ben sali'dan beri 10 tane test yapmisimmmm.. negatife doyamadim. Hamile kalinca bunun acisini cok fena cikarcam. Hep pozitif gore gore test yapcam iste ohh ohhh. Sende oyle dusun. Eger negatif kalirsa @fundiiiiii (kiz kac tane iiii var) ozaman uzulme demekki madden magnen vucudun hazir degil. Herseyde bir hayir vardir.ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya bi belirgin çıktı. Ben de o hevesle gebelik testi yaptım negatif cikti
İşin kötü tarafı bu aydan itibaren ben artık zor çalışma yapacağım eğer gebelik yoksa..Uzulmeeeeeeee!!!! Bak ben sali'dan beri 10 tane test yapmisimmmm.. negatife doyamadim. Hamile kalinca bunun acisini cok fena cikarcam. Hep pozitif gore gore test yapcam iste ohh ohhh. Sende oyle dusun. Eger negatif kalirsa @fundiiiiii (kiz kac tane iiii var) ozaman uzulme demekki madden magnen vucudun hazir degil. Herseyde bir hayir vardir.
Uzulmeeeeeeee!!!! Bak ben sali'dan beri 10 tane test yapmisimmmm.. negatife doyamadim. Hamile kalinca bunun acisini cok fena cikarcam. Hep pozitif gore gore test yapcam iste ohh ohhh. Sende oyle dusun. Eger negatif kalirsa @fundiiiiii (kiz kac tane iiii var) ozaman uzulme demekki madden magnen vucudun hazir degil. Herseyde bir hayir vardir.
Canım benim adete 2 gün kaldı adete yakın yumurtlama olmaz.ovulasyondan gebelik öğrenenler oluyormuş o yüzden yapmıştım ben de ama umudum kırıldı. Hayirlisi olsun bakalım:/Üzülme canım yaa, bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur. Bişi diceemm, ovulasyonda ikinci çizgi belirgin çıktıysa yumurtlama olacak demek değil mi? Değerlendir işte ne güzel.
Canım uzulmee daha 2 gün varmis adet gününde yine yaparsın. Belki geç döllenme sor belki idrara gecmemistirYaaaa bata 2 gün var umudumu keseyim mi
Dimi ya belki geç döllenmedirCanım uzulmee daha 2 gün varmis adet gününde yine yaparsın. Belki geç döllenme sor belki idrara gecmemistir
Canım benim sen bakma bana derse odaklan yoksa da hayırlısı olsun..adet gününü beklemeye devam. Belki idrara geçmemiştir canimUzulme bakiim. Ben yine derateyim aklim sende kalmasin.
Ben de yapmıyorum regl günü gelince yapcam. Geçen ay 1 hafta kala hep negatif negatif. Kan testi de negatif çıkınca çok üzülmüştüm. Bu sefer bekliycemDimi ya belki geç döllenmedirkeşke test yapmasaydım o kadar sabrettim bugün dayanamadim
Geçen ay aynısını ben de yapmıştım dedim bu ay öyle yapmicam bugün ne olduysa yaptım aynen üzüldüm. Ama adet gününe kadar yapmicam artık. Allahtan 2 gün kaldiBen de yapmıyorum regl günü gelince yapcam. Geçen ay 1 hafta kala hep negatif negatif. Kan testi de negatif çıkınca çok üzülmüştüm. Bu sefer bekliycem
Aynen canım test yapmicam.adet gününü beklicem hayırlısı artık sağol canm benimfnd_50 üZülme canım.. Vakti değilmiş belkide.. Umutlanma ama umudunuda kaybetme... Test yapma bence bidaha. Adeti bekle...
Kuzum niye zor yapıcakmışsın deme öyle hem daha 2 günün var biraz daha sabır ama adet olursan da vardır bi hayır Allah en doğru zamanda verecektir hayırlısıyla sen umudunu kesme yeter ki tatlım benimİşin kötü tarafı bu aydan itibaren ben artık zor çalışma yapacağım eğer gebelik yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?