Canım benim adete 2 gün kaldı adete yakın yumurtlama olmaz.ovulasyondan gebelik öğrenenler oluyormuş o yüzden yapmıştım ben de ama umudum kırıldı. Hayirlisi olsun bakalım:/
Fundicim ben senden hala umutluyum belki de cok istedigimdendir canim ama bekle bakalim idrarda zaten geccikiyor.O kadar sey okudum ki burda idrar negatif adeti gecmis ama hamile olan.hamile degilsen bile sakin uzme kendini biraz rahat birakmaya calis nolur kiyamam sana hicDimi ya belki geç döllenmedirkeşke test yapmasaydım o kadar sabrettim bugün dayanamadim
Oy canım benimmm senin desteğin buradaki arkadaşlarımın desteği yeter.. ama şimdi ben de nette okudum adetten önce yapılan testler geç döllenme olduysa negatif sonucu vereblr o yüzden adet gününün geçmesini bekleyin diye.kirmizlar gelene kadar hala umut var demektir dimi:) dua et kuzum banaFundicim ben senden hala umutluyum belki de cok istedigimdendir canim ama bekle bakalim idrarda zaten geccikiyor.O kadar sey okudum ki burda idrar negatif adeti gecmis ama hamile olan.hamile degilsen bile sakin uzme kendini biraz rahat birakmaya calis nolur kiyamam sana hic
Çünkü eşim farklı ilde olacak göreve gdiyoru 4 ay kadar kadar ayrı kalcazKuzum niye zor yapıcakmışsın deme öyle hem daha 2 günün var biraz daha sabır ama adet olursan da vardır bi hayır Allah en doğru zamanda verecektir hayırlısıyla sen umudunu kesme yeter ki tatlım benimdualarım seninle bitanem
İNSAALLAH geç döllenme olmuştur öyle avutuyorum kendimi kuzumm:)))Amin cnm benim üzme kendini illaki olur, önümüzdeki aylar için moral depolayalım :)
Canım ben senin hamile olduğunu hissediyorum İNSALALAH o güzel haberi alırsın ve bizlerle yarın paylaşırsın bitanemHastaneden simdi geldim anca yani sinirlerim tepemde.neyse kizlar doktor ultrasonla bakti once rahim duvarin kalinlasmaya baslamis biseyler var gibi evet ama kese henuz yok zaten suan erken dedi.rahim duvarin kalinlastiysa ya adet olacaksin ya gebelik var dedi ve kan tahlili istedi.sonuclar yarin cikacakmis oooffff catlarim ben meraktan.bence biseyler gordu ama soylemediBakalim yarini beklicem ama ben isimi garantiye alip idrar testi yapcamyine de..siz ne diyosunuz kuzular ya doktorun soylediklerinden umutlanmali miyim aptallastim iyice dunden beri
Fundiii canım ben senden umutluyum kaç gündür senin hamile olduğunu düşünüyorum inşallah bebeğin seninle canım..Oy canım benimmm senin desteğin buradaki arkadaşlarımın desteği yeter.. ama şimdi ben de nette okudum adetten önce yapılan testler geç döllenme olduysa negatif sonucu vereblr o yüzden adet gününün geçmesini bekleyin diye.kirmizlar gelene kadar hala umut var demektir dimi:) dua et kuzum bana
Oyyy kıyamam ben size sayılı gün çabuk geçer kuzum bu işler belli olmaz tek ilişkide bile hamile kalan varÇünkü eşim farklı ilde olacak göreve gdiyoru 4 ay kadar kadar ayrı kalcazben yanına gidebldiğim zamanlar belki fırsat olursa çalışma yaparız. Ama ayenn adet gününü beklicem belki idrara gecmemistir:) Sağol bitanem benim senin düşünmen desteğin yeter ya
Biz gördük gebelik varHastaneden simdi geldim anca yani sinirlerim tepemde.neyse kizlar doktor ultrasonla bakti once rahim duvarin kalinlasmaya baslamis biseyler var gibi evet ama kese henuz yok zaten suan erken dedi.rahim duvarin kalinlastiysa ya adet olacaksin ya gebelik var dedi ve kan tahlili istedi.sonuclar yarin cikacakmis oooffff catlarim ben meraktan.bence biseyler gordu ama soylemediBakalim yarini beklicem ama ben isimi garantiye alip idrar testi yapcamyine de..siz ne diyosunuz kuzular ya doktorun soylediklerinden umutlanmali miyim aptallastim iyice dunden beri
Canim benim bildigim ovu testi gebelik testine gore hasas o yuzden belirgin cizgi gormen cok olumlu birşeyAdet olmadım ama ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya bi belirgin çıktı. Ben de o hevesle gebelik testi yaptım negatif cikti
Az once yaptigim test.inanamiyorum hamile miyim simdi ben
ama gebelik negatif cıkınca moralim bozuldu malesef yaCanim benim bildigim ovu testi gebelik testine gore hasas o yuzden belirgin cizgi gormen cok olumlu birşey
canımmm ay ne guzel bir goruntu ya. buun icin neler vermezdim. inşaALLAH sagsalim kucagına alırsın cok mutlu oldm :)Az once yaptigim test.inanamiyorum hamile miyim simdi benEsime bu aksam mi soyleyeyim yarinki sonucu mu beklesem napsam ayy cok panik oldum suannnnn
Canım benim tebrikler açık ve net şekilde gözüküyorAz once yaptigim test.inanamiyorum hamile miyim simdi benEsime bu aksam mi soyleyeyim yarinki sonucu mu beklesem napsam ayy cok panik oldum suannnnn
La mi idrarr kattin ne???gebelik testi bu işte :/ ama bişeyler oldu teste bi renk yayıldı bozuk mu acaba test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?