An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Canım benim tebrikler açık ve net şekilde gözüküyor bebişin göbüşünde darısı başımıza inşallah benimde bata 5 gün kaldi halen bir belirtim yok
Tesekkur ederim canim en kisa zamanda siz de yasayin bu duyguyu insallah.belirti bende hala yok canim ama gercekten gozlerimin alti cokmus ce hafif morarmis.benden de boyle sacma sapan bi belirti beklenirdi zaten.yani diyecegim su ki belirtileri salla gitsin hicbisey anlasilmiyo canlar

inşaALLAH canım benim oy yaaaa duana diline kalbine sağlıkkk

Bana bir akil verin kizlar esime soyleyeyim mi bu aksam yarin netlesince mi soylesem.gerci yarin kayinvalidemler gelecek falan filan ama bilemedim.kesin olmamasindan korkuyorum ben galiba

Kizzz moral ver bNa de ki belki seninki geç döllenme olmuştur idrara geçmemiştir de daha 2 günün var de lutfeeeennn
Fundiciim ben de senin haberini almayi coook istiyorum canim benim.insallah da alicaz zaten bak gor. tek dusundugum belirtilerimiz tipatip ayniydi.eeee bende varsa biseyler sende de olabilir kuzum.sen simdi testi falan bosver adet gununu bekle o zamana kadar da olumlu dusun. test yapmamissin gibi davran canim tamam

çok yeniyim aranızda ama gebeliği düşündüğümden beri takip ediyorum yazılanları. 2 gün kaldı regl ime ve daha önceki hayal kırıklıklarımı hesaba katarsak erken test yapmaktan kaçıyorum. gecikmeyi beklemek en doğrusu olucak benim için. Bu arada Polikistik Over sendromu vardı bende. 7 aydır bebek düşünüyoruz. Bu ay ilk defa yumurtlama gerçekleşti ve değerlendirdik. Bakalım. Beklemek çok zor 2 gün ama dayanacağız artık. :)

benımde ıkı gun var bu sbaah yıne yaptım negatıf halbukı kasıklarım cok agrımıstıı bu ay
Aynennnnni benim de kasiklarim sancidi ağrıdı hele ki sol kasigim.benim de iki gün var bugün yaptım negatif çıktı. Adet gününü bekliyorum

Aynennnnni benim de kasiklarim sancidi ağrıdı hele ki sol kasigim.benim de iki gün var bugün yaptım negatif çıktı. Adet gününü bekliyorum

gece bıle uyandım agrıyordu anı harekette falan ıkı gundur negatıf bıze de nasip olsun yaa 6 ay olduu benım senın kaç ay canım keske ılk evlendıgımde hemn dusunseydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…