- 17 Ağustos 2016
- 123
- 45
- 13
- 38
Tesekkur ederim canim en kisa zamanda siz de yasayin bu duyguyu insallah.belirti bende hala yok canim ama gercekten gozlerimin alti cokmus ce hafif morarmis.benden de boyle sacma sapan bi belirti beklenirdi zaten.yani diyecegim su ki belirtileri salla gitsin hicbisey anlasilmiyo canlarCanım benim tebrikler açık ve net şekilde gözüküyorbebişin göbüşünde darısı başımıza inşallah benimde bata 5 gün kaldi halen bir belirtim yok
inşaALLAH canım benim oy yaaaa duana diline kalbine sağlıkkkOyyy kıyamam ben size sayılı gün çabuk geçer kuzum bu işler belli olmaz tek ilişkide bile hamile kalan varGüzel Allahım size bidaha mesafeler koymadan kavuşmayı nasip etsin o 4 ayın nasıl heçtiğini anlamayın emi
Fazla demek istemistim. Neyse sen ovulasyona itibar et. Bence idrara gecmedi dahaişte bu da ovulasyon testim bugünkü.
Amin canim benim.inan kendi sevincimi o kadar yasayamiyorum sana cok uzuldumcanımm
canımmm ay ne guzel bir goruntu ya. buun icin neler vermezdim. inşaALLAH sagsalim kucagına alırsın cok mutlu oldm :)
Canım akşam internete kan tahlili sonucu düşer ordan bak ayyy çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına al inşallah kuzum..
Aksama gorebilirsem cok iyi olur canim.cok saol vallaCanım akşam internete kan tahlili sonucu düşer ordan bak ayyy çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına al inşallah kuzum..)
işte bu da ovulasyon testim bugünkü.
Kizzz moral ver bNa de ki belki seninki geç döllenme olmuştur idrara geçmemiştir de daha 2 günün var de lutfeeeennnAmin canim benim.inan kendi sevincimi o kadar yasayamiyorum sana cok uzuldum
İşte bu canım.Gözün aydın:)
Tamam kuzum yapacağım İNSAALLAH ozaman pozitif olur İNSAALLAH geç dollenmedirKuzum bence 3-4 gün sonra yeniden yap gebelik testini. İnş çift çizgiyi görürüz biz deeee
Fundiciim ben de senin haberini almayi coook istiyorum canim benim.insallah da alicaz zaten bak gor. tek dusundugum belirtilerimiz tipatip ayniydi.eeee bende varsa biseyler sende de olabilir kuzum.sen simdi testi falan bosver adet gununu bekle o zamana kadar da olumlu dusun. test yapmamissin gibi davran canim tamamKizzz moral ver bNa de ki belki seninki geç döllenme olmuştur idrara geçmemiştir de daha 2 günün var de lutfeeeennn
Tesekkur ederim canim Allah isteyen herkese en once de sizlere versin insallahİşte bu canım.Gözün aydın:)
Sana bi kagit vermiş olmalılar onunla bak canım..Aksama gorebilirsem cok iyi olur canim.cok saol valla
Sagol canım amin inş.Bi de ovulsyon testin bi gün mü koyuydu cnm?Kaç gün gecti ilişkiden?Tesekkur ederim canim Allah isteyen herkese en once de sizlere versin insallah
Kizzz moral ver bNa de ki belki seninki geç döllenme olmuştur idrara geçmemiştir de daha 2 günün var de lutfeeeennn
Canım çok sevindim. Darısı bize olsun inşallah
Aynennnnni benim de kasiklarim sancidi ağrıdı hele ki sol kasigim.benim de iki gün var bugün yaptım negatif çıktı. Adet gününü bekliyorumbenımde ıkı gun var bu sbaah yıne yaptım negatıf halbukı kasıklarım cok agrımıstıı bu ay
Aynennnnni benim de kasiklarim sancidi ağrıdı hele ki sol kasigim.benim de iki gün var bugün yaptım negatif çıktı. Adet gününü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?