An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Tamam kuzum çok sağol lütfen duanı eksik etme İNSAALLAH geç döllenme falandır çok istikrarliydim yapmicam dedim adet günü geceene kadar. Ne olduysa yaptım bugün keşke yapmasaydim

gece bıle uyandım agrıyordu anı harekette falan ıkı gundur negatıf bıze de nasip olsun yaa 6 ay olduu benım senın kaç ay canım keske ılk evlendıgımde hemn dusunseydım
Canım ben de aynen geçen gece anı bi şekilde girmişti bikac gündür baya umutlanmistim.bizim ikinci ayımız bi yıllık evliyiz.keske daha önceden baslasaydik çünkü şimdi 4 ay ayrı kalacağız eşimle göreve gidecek il dışına

Ben geldim oku oku bitmedi konuşmalar B bahcedekisandal cnm bariz hamilesin rabbim sonuna kadar sürdürsün insallah bizlerede dua et nolur

fnd_50 kuzumm hani yapmıcaktn test bence gec döllenme falan olabilir yumurtlamıyorsun çünkü ovulasyon testi slik çıkmış bu testler hassas bence bebiş var sende sıkma canını lütfen yoksada hayırlısı var diyip sevinip kaybetmektense en uygun zamanı beklemeliyiz

Sagol canım amin inş.Bi de ovulsyon testin bi gün mü koyuydu cnm?Kaç gün gecti ilişkiden?
Söyle soyliim canim ben 2-3 aydir ovulasyon testi kullaniyordum.gecen aylarda 2 gun cift cizgiyi yakaladim iliski oldu ama siliklestigi gungun degerlendiremedik.bu ay cift cizgiyi gordugumde son testimi de bitirmis oldum.kac gun cift ne zaman siliklesti hic bilmiyorum ama ortalama 1 gun suruyordu benim

Anladım canım. Cok mutlu oldum senin adına. Saglıklı bi hamilelik süreci geçir inş.

In
İNSAALLAH kuzum ya o kadar sabrettim bugün rahat durmadım moralim bozuldu İNSAALLAH dediğin gibidir öyle avunuyorum adet gününe 2 gün kaldı bi geçseydi artik

In

İNSAALLAH kuzum ya o kadar sabrettim bugün rahat durmadım moralim bozuldu İNSAALLAH dediğin gibidir öyle avunuyorum adet gününe 2 gün kaldı bi geçseydi artik

Sıkma canını sen kuzum herşeyim hayırlısı adet olmucaksın senn

Nette bir sürü okuyorum adetten bikac gün önce test yapip negatif sonuç görüp de adet günü pozitif gören çok kişi varrr onlar umut oldu bana bakalım hayırlısı ile bekliyorum insaALLAH

Nette bir sürü okuyorum adetten bikac gün önce test yapip negatif sonuç görüp de adet günü pozitif gören çok kişi varrr onlar umut oldu bana bakalım hayırlısı ile bekliyorum insaALLAH

Tabikide cnm o yüzden üzüp yıpratmak kendini

Kuzuuu daha ne olsun bal gibi hamilesin eşine testi göster akşam çünkü çizgi koyu baya ayy hadi gözünaydın canııım kaderdaşım
Testin bu kadar koyu cikmasina cok sasirdim ben de.dun cok silikti cunku.ayyy canim benim ya cok sagol.ayni anda hamileyiz seninle ya ne guzel.saglicakla dogsun bebislerBen hala sersem gibiyim konduramiyorum kendime hamileligi.hala da inanasim gelmiyor sende de boyle oldu mu

aynı duyguları yaşıyorum kuzum yarın bat günü hala inanmıyorum ya adet olursam diye saçmasapan hallere giriyorum Allahım inşallah sağlıkla nasip etsin çarşamba doktora gitcem bakalım neler olcak

Kafami kaldiramiyorum uykum geliyo. Arkadasima yazdim havadan diyor. Ama sinifin butun camlari acik icerisi iyi. Kasigim da seyriyo. Kizlar bundan sonraki yazdiklarima bakmayin. Pskopata bagladim

Canımmm biliyosun adet günümüz aynı sayılır o yüzden kendimden anlatıyorum bende bu sabah öyle bi yaramazlık yaptım idrar testi yaptım ilk tuvalete çıkışımla, terrrrtemiz bir tanecik çizgi var gerisi süt gibi beyaz :) ama ben bu idrar testlerinin çok doğruyu belirttiğini düşünmediğim için pek takmıyorum sende öyle yap çünkü 1 daha adetimize 2-3 gün var, 2 kana karışmadan idrara geçmiyo biliyosun idrar 2. Aşama, 3 geç döllenme ihtimali var. Ve 4. Hamileyi değil, hamile olmayanı hamile gösteriri bu idrar testleri:)) , o yüzden can sıkmak, ümit kesmek, üzülmek yok! Önce bi adetimiz gelemesin canımm :))

Adetimin 12. Gunu ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum .12-13-15. Gunleri degerlendirdim canim
Yaaaaa çok mutlu oldummmm, erkenden gelen bir güzel haber daha :) bence bugün söyleme yarın herkese bi anda söyle daha güzel bi anın olur hem kan testinide beklersin:) ama senin bariz belli hamile olduğun testten o yüzden için rahat olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…