Tamam kuzum çok sağol lütfen duanı eksik etme İNSAALLAH geç döllenme falandır çok istikrarliydim yapmicam dedim adet günü geceene kadar. Ne olduysa yaptım bugün keşke yapmasaydimFundiciim ben de senin haberini almayi coook istiyorum canim benim.insallah da alicaz zaten bak gor. tek dusundugum belirtilerimiz tipatip ayniydi.eeee bende varsa biseyler sende de olabilir kuzum.sen simdi testi falan bosver adet gununu bekle o zamana kadar da olumlu dusun. test yapmamissin gibi davran canim tamam
Canım ben de aynen geçen gece anı bi şekilde girmişti bikac gündür baya umutlanmistim.bizim ikinci ayımız bi yıllık evliyiz.keske daha önceden baslasaydik çünkü şimdi 4 ay ayrı kalacağız eşimle göreve gidecek il dışınagece bıle uyandım agrıyordu anı harekette falan ıkı gundur negatıf bıze de nasip olsun yaa 6 ay olduu benım senın kaç ay canım keske ılk evlendıgımde hemn dusunseydım
Söyle soyliim canim ben 2-3 aydir ovulasyon testi kullaniyordum.gecen aylarda 2 gun cift cizgiyi yakaladim iliski oldu ama siliklestigi gungun degerlendiremedik.bu ay cift cizgiyi gordugumde son testimi de bitirmis oldum.kac gun cift ne zaman siliklesti hic bilmiyorum ama ortalama 1 gun suruyordu benimSagol canım amin inş.Bi de ovulsyon testin bi gün mü koyuydu cnm?Kaç gün gecti ilişkiden?
Anladım canım. Cok mutlu oldum senin adına. Saglıklı bi hamilelik süreci geçir inş.Söyle soyliim canim ben 2-3 aydir ovulasyon testi kullaniyordum.gecen aylarda 2 gun cift cizgiyi yakaladim iliski oldu ama siliklestigi gungun degerlendiremedik.bu ay cift cizgiyi gordugumde son testimi de bitirmis oldum.kac gun cift ne zaman siliklesti hic bilmiyorum ama ortalama 1 gun suruyordu benim
İNSAALLAH kuzum ya o kadar sabrettim bugün rahat durmadım moralim bozulduBen geldimoku oku bitmedi konuşmalar B bahcedekisandal cnm bariz hamilesin rabbim sonuna kadar sürdürsün insallah bizlerede dua et nolur
fnd_50 kuzumm hani yapmıcaktn test bence gec döllenme falan olabilir yumurtlamıyorsun çünkü ovulasyon testi slik çıkmış bu testler hassas bence bebiş var sende sıkma canını lütfen yoksada hayırlısı var diyip sevinip kaybetmektense en uygun zamanı beklemeliyiz
In
İNSAALLAH kuzum ya o kadar sabrettim bugün rahat durmadım moralim bozulduİNSAALLAH dediğin gibidir öyle avunuyorum adet gününe 2 gün kaldı bi geçseydi artik
Ay İNSALALAH kuzum ya İNSAALLAH geç döllenme falandır işte ne blmSıkma canını sen kuzum herşeyim hayırlısı adet olmucaksın senn
Canimm mm sana bişey soracağım adetinin kaçıncı günü yumurtlaman olmuştu senin?Tesekkur ederim canim Allah isteyen herkese en once de sizlere versin insallah
Nette bir sürü okuyorum adetten bikac gün önce test yapip negatif sonuç görüp de adet günü pozitif gören çok kişi varrr onlar umut oldu bana bakalım hayırlısı ile bekliyorum insaALLAH
Adetimin 12. Gunu ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum .12-13-15. Gunleri degerlendirdim canimCanimm mm sana bişey soracağım adetinin kaçıncı günü yumurtlaman olmuştu senin?
Kuzuuu daha ne olsun bal gibi hamilesin
Testin bu kadar koyu cikmasina cok sasirdim ben de.dun cok silikti cunku.ayyy canim benim ya cok sagol.ayni anda hamileyiz seninle ya ne guzel.saglicakla dogsun bebislerKuzuuu daha ne olsun bal gibi hamilesineşine testi göster akşam çünkü çizgi koyu baya ayy hadi gözünaydın canııım kaderdaşım
Bak ben geç yumurtluyorum işte. Sıkıntı orada. 22. Ve 23. Gun pozitif gördüm ben adetimin.simdi bugün 35.gunAdetimin 12. Gunu ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum .12-13-15. Gunleri degerlendirdim canim
aynı duyguları yaşıyorum kuzum yarın bat günü hala inanmıyorum ya adet olursam diye saçmasapan hallere giriyorum Allahım inşallah sağlıkla nasip etsin çarşamba doktora gitcem bakalım neler olcakTestin bu kadar koyu cikmasina cok sasirdim ben de.dun cok silikti cunku.ayyy canim benim ya cok sagol.ayni anda hamileyiz seninle ya ne guzel.saglicakla dogsun bebislerBen hala sersem gibiyim konduramiyorum kendime hamileligi.hala da inanasim gelmiyor sende de boyle oldu mu
Canımmm biliyosun adet günümüz aynı sayılır o yüzden kendimden anlatıyorum bende bu sabah öyle bi yaramazlık yaptım idrar testi yaptım ilk tuvalete çıkışımla, terrrrtemiz bir tanecik çizgi var gerisi süt gibi beyaz :) ama ben bu idrar testlerinin çok doğruyu belirttiğini düşünmediğim için pek takmıyorum sende öyle yap çünkü 1 daha adetimize 2-3 gün var, 2 kana karışmadan idrara geçmiyo biliyosun idrar 2. Aşama, 3 geç döllenme ihtimali var. Ve 4. Hamileyi değil, hamile olmayanı hamile gösteriri bu idrar testleri:)) , o yüzden can sıkmak, ümit kesmek, üzülmek yok! Önce bi adetimiz gelemesin canımm :))Nette bir sürü okuyorum adetten bikac gün önce test yapip negatif sonuç görüp de adet günü pozitif gören çok kişi varrr onlar umut oldu bana bakalım hayırlısı ile bekliyorum insaALLAH
Yaaaaa çok mutlu oldummmm, erkenden gelen bir güzel haber daha :) bence bugün söyleme yarın herkese bi anda söyle daha güzel bi anın olur hem kan testinide beklersin:) ama senin bariz belli hamile olduğun testten o yüzden için rahat olsun :)))Adetimin 12. Gunu ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum .12-13-15. Gunleri degerlendirdim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?