- 17 Ağustos 2016
- 123
- 45
- 13
- 38
Ben ilk bikac ay kimseye soylemeyi dusunmuyorum canim.sadece esim ve ben bilelim.daha cok yeni kendim bile inanamazken ne bileyim.korkuyorum ilk 3 ay bi gecsin de insalahYaaaaa çok mutlu oldummmm, erkenden gelen bir güzel haber daha :) bence bugün söyleme yarın herkese bi anda söyle daha güzel bi anın olur hem kan testinide beklersin:) ama senin bariz belli hamile olduğun testten o yüzden için rahat olsun :)))
Ben hiç dayanamazdım heralde yaaa :) ama haklısın tabi 3ay geçsin öyle söylersiin :))Ben ilk bikac ay kimseye soylemeyi dusunmuyorum canim.sadece esim ve ben bilelim.daha cok yeni kendim bile inanamazken ne bileyim.korkuyorum ilk 3 ay bi gecsin de insalah
Ben de hiç dayanamayanlardanım en yakın aile ve arkadaşlara söyledik çünkü zaten Allah korusun kötü bişi olursa acımı yine onlarla paylaşıcam onlardan teselli bulucam bu da benim düşüncem şekerlerimBen hiç dayanamazdım heralde yaaa :) ama haklısın tabi 3ay geçsin öyle söylersiin :))
Bende aynı düşünce yapısındayım canım :)) bakalım bi kaç güne bizde öğrenicez artık pozitif miii negatif mi :)Ben de hiç dayanamayanlardanım en yakın aile ve arkadaşlara söyledik çünkü zaten Allah korusun kötü bişi olursa acımı yine onlarla paylaşıcam onlardan teselli bulucam bu da benim düşüncem şekerlerim
Hadi kuzum inşallaahh senden de pozitif haberini alırz ayy ne güzel olur valla hepimiz hamile olalım beraber yaşayalım bu duygularıBende aynı düşünce yapısındayım canım :)) bakalım bi kaç güne bizde öğrenicez artık pozitif miii negatif mi :)
Bende istiyorum canım sağlıklı hayırlı bi bebişimin olmasını ama vakti ne zamandır bilmiyorum :) Allah gönlümüze göre versin bu ay olmazsa sonra olur sende bize deneyimlerni paylaşırsın :))))Hadi kuzum inşallaahh senden de pozitif haberini alırz ayy ne güzel olur valla hepimiz hamile olalım beraber yaşayalım bu duyguları
oyyyy sen ne güzel konuşup moral veriyorsun öyle yaa canım benim aynen sabah coookkkk canımı sıkmıstım ama dur fundi dedim hemen ne canını sıkıyrsun dedim daha 2 gün var kırmızılar gelene kadar umutlar bitmemiştir demek dedim. cumartesi gelse o gün olmazsam direk kana gideceğimCanımmm biliyosun adet günümüz aynı sayılır o yüzden kendimden anlatıyorum bende bu sabah öyle bi yaramazlık yaptım idrar testi yaptım ilk tuvalete çıkışımla, terrrrtemiz bir tanecik çizgi var gerisi süt gibi beyaz :) ama ben bu idrar testlerinin çok doğruyu belirttiğini düşünmediğim için pek takmıyorum sende öyle yap çünkü 1 daha adetimize 2-3 gün var, 2 kana karışmadan idrara geçmiyo biliyosun idrar 2. Aşama, 3 geç döllenme ihtimali var. Ve 4. Hamileyi değil, hamile olmayanı hamile gösteriri bu idrar testleri:)) , o yüzden can sıkmak, ümit kesmek, üzülmek yok! Önce bi adetimiz gelemesin canımm :))
ALLAH sana öyle bi pozitif göstere ki koyulugundan sasırıp kalıveresin amin:)Ders bitiiiiii cok sukur. Kizlar bana sans dilyein sabahtir idrar birike birike bi hal oldu. Eve sakliyorum. Birde yarin yarindansonra son gunlerim bata 2 mi diyim 3 mu? Hemen evde test yapiciim canlarim.
Çünkü seninle aynı şeyleri yaşıyorum canımmmm aynı günü bekliyoruz belirtilerimiz az çok aynı o yüzden ben sıkmıyosam canımı seninde kendini üzmene izin vermem :))oyyyy sen ne güzel konuşup moral veriyorsun öyle yaa canım benim aynen sabah coookkkk canımı sıkmıstım ama dur fundi dedim hemen ne canını sıkıyrsun dedim daha 2 gün var kırmızılar gelene kadar umutlar bitmemiştir demek dedim. cumartesi gelse o gün olmazsam direk kana gideceğim
balsın sen ya bu ne güzel bir dayanısmadır :) ama cidden arastırmalar yaptım sabahtan bu yana, gec yumurtlayanlarınki cok gec dölleniyormus gec belli olabiliyormus. inşaALLAH hamileyizdir yaaaÇünkü seninle aynı şeyleri yaşıyorum canımmmm aynı günü bekliyoruz belirtilerimiz az çok aynı o yüzden ben sıkmıyosam canımı seninde kendini üzmene izin vermem :))
İnşaAllah canımmmm sağlıklı bebişlerimiz olsun sağlıkla büyütelim inşaAllah:))balsın sen ya bu ne güzel bir dayanısmadır :) ama cidden arastırmalar yaptım sabahtan bu yana, gec yumurtlayanlarınki cok gec dölleniyormus gec belli olabiliyormus. inşaALLAH hamileyizdir yaaa
inşaALLAH ya valla adaklar adadım :)İnşaAllah canımmmm sağlıklı bebişlerimiz olsun sağlıkla büyütelim inşaAllah:))
Hayır tatlım şişmedi hala göğüslerim sadece adet zamanımdani gibi sızı var. Geçen ay benim de yumurtlamadan sonra hiç geçmedi bu ay dediğin gibi 1 hafta kala başladı inşallah sende de bebiş vardırHollymom gögüslerin nasıl canım? Şiş mi? Benim her ay farklı oluyr. Bi defa yumurtlamadan sonra başladı, bi defa adetime bi hafta kala. Şimdi hiç bişey yok sanki
İnş canımHayır tatlım şişmedi hala göğüslerim sadece adet zamanımdani gibi sızı var. Geçen ay benim de yumurtlamadan sonra hiç geçmedi bu ay dediğin gibi 1 hafta kala başladı inşallah sende de bebiş vardır
Ay sen ne guzel dua ediyon kizzzz. Ben bana yazdigini gormemisim bile. Oyle begendim gectim ayy ne guzel dua etmis su sansli kisiye bak dedim icimden.ALLAH sana öyle bi pozitif göstere ki koyulugundan sasırıp kalıveresin amin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?