An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ben ilk bikac ay kimseye soylemeyi dusunmuyorum canim.sadece esim ve ben bilelim.daha cok yeni kendim bile inanamazken ne bileyim.korkuyorum ilk 3 ay bi gecsin de insalah

Ben hiç dayanamazdım heralde yaaa :) ama haklısın tabi 3ay geçsin öyle söylersiin :))
Ben de hiç dayanamayanlardanım en yakın aile ve arkadaşlara söyledik çünkü zaten Allah korusun kötü bişi olursa acımı yine onlarla paylaşıcam onlardan teselli bulucam bu da benim düşüncem şekerlerim

Bende aynı düşünce yapısındayım canım :)) bakalım bi kaç güne bizde öğrenicez artık pozitif miii negatif mi :)

Ben de soyleyemem falan diyorum da hic belli de Olmaz benden valla ispiyonlayiveririm kendimiKese mese gorunsun bi kalp atislarini duyalim netlessin de bakcaz biseyler.oyyy kizlar ya sizinkileri cok merak ediyorum valla.kim bilir kimler hamile aslinda suanda dimi

Hollymom gögüslerin nasıl canım? Şiş mi? Benim her ay farklı oluyr. Bi defa yumurtlamadan sonra başladı, bi defa adetime bi hafta kala. Şimdi hiç bişey yok sanki

Hadi kuzum inşallaahh senden de pozitif haberini alırz ayy ne güzel olur valla hepimiz hamile olalım beraber yaşayalım bu duyguları
Bende istiyorum canım sağlıklı hayırlı bi bebişimin olmasını ama vakti ne zamandır bilmiyorum :) Allah gönlümüze göre versin bu ay olmazsa sonra olur sende bize deneyimlerni paylaşırsın :))))

oyyyy sen ne güzel konuşup moral veriyorsun öyle yaa canım benim aynen sabah coookkkk canımı sıkmıstım ama dur fundi dedim hemen ne canını sıkıyrsun dedim daha 2 gün var kırmızılar gelene kadar umutlar bitmemiştir demek dedim. cumartesi gelse o gün olmazsam direk kana gideceğim

Ders bitiiiiii cok sukur. Kizlar bana sans dilyein sabahtir idrar birike birike bi hal oldu. Eve sakliyorum. Birde yarin yarindansonra son gunlerim bata 2 mi diyim 3 mu? Hemen evde test yapiciim canlarim.

valla dayanamadım yeni bir konu daha actım umut olur belki benim gibilere :)

Ders bitiiiiii cok sukur. Kizlar bana sans dilyein sabahtir idrar birike birike bi hal oldu. Eve sakliyorum. Birde yarin yarindansonra son gunlerim bata 2 mi diyim 3 mu? Hemen evde test yapiciim canlarim.
ALLAH sana öyle bi pozitif göstere ki koyulugundan sasırıp kalıveresin amin:)

Çünkü seninle aynı şeyleri yaşıyorum canımmmm aynı günü bekliyoruz belirtilerimiz az çok aynı o yüzden ben sıkmıyosam canımı seninde kendini üzmene izin vermem :))

Çünkü seninle aynı şeyleri yaşıyorum canımmmm aynı günü bekliyoruz belirtilerimiz az çok aynı o yüzden ben sıkmıyosam canımı seninde kendini üzmene izin vermem :))
balsın sen ya bu ne güzel bir dayanısmadır :) ama cidden arastırmalar yaptım sabahtan bu yana, gec yumurtlayanlarınki cok gec dölleniyormus gec belli olabiliyormus. inşaALLAH hamileyizdir yaaa

balsın sen ya bu ne güzel bir dayanısmadır :) ama cidden arastırmalar yaptım sabahtan bu yana, gec yumurtlayanlarınki cok gec dölleniyormus gec belli olabiliyormus. inşaALLAH hamileyizdir yaaa
İnşaAllah canımmmm sağlıklı bebişlerimiz olsun sağlıkla büyütelim inşaAllah:))

Hollymom gögüslerin nasıl canım? Şiş mi? Benim her ay farklı oluyr. Bi defa yumurtlamadan sonra başladı, bi defa adetime bi hafta kala. Şimdi hiç bişey yok sanki
Hayır tatlım şişmedi hala göğüslerim sadece adet zamanımdani gibi sızı var. Geçen ay benim de yumurtlamadan sonra hiç geçmedi bu ay dediğin gibi 1 hafta kala başladı inşallah sende de bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…