Cabuuuuk.. bence guzel deger hamile degilim ama artik ogrendim yawwwTest sonucum geldiiiii. Bhcg 81.16Sizce nasil kizlar yani normal mi dusuk mu nedir? Bir de degerlere gore haftalik araliklari verilmis. Fotosunu yollayacagim hemen
Ay canım benim valla hamile olan hamilelik müjdesi veren herkese çok seviniyorum ve dua ediyroum hep yüzümüz gülsün aminAy sen ne guzel dua ediyon kizzzz. Ben bana yazdigini gormemisim bile. Oyle begendim gectim ayy ne guzel dua etmis su sansli kisiye bak dedim icimden.
Bence de iyi canim benim gözün aydın zaten iki günde bir iki katına çıkmalıymis sanırım ay yeni yepyeni daha
Senin adete kax gun var veya kac gun gecti??Yani kac haftalik ki dusuk degil dimi degerler normal mi off Allahim
tebriklerr :) hamilesiniz :) hayır düşük değer çok normal hatta. 2 gün sonra tekrar kan verin bu değer yükselecektiYani kac haftalik ki dusuk degil dimi degerler normal mi off Allahim
Kuzummm değerin süper benimki çok daha düşüktü dün kan verdiğimde ben de yarın tekrarlıcam inşallah artar iki kat Allahım sen büyüksün hayırlı sağlıklı gebelikler nasip et bizlereYani kac haftalik ki dusuk degil dimi degerler normal mi off Allahim
Canım değerin çok güzel maşallah size
İnan bilgim olsa aydınlatmak isterdim bacim.ama bende de bu ay olmazsa bi DOKTORA gitmek istiyorum hormon değerleri fln baktırcam. 35 36 günde adet oluyorm 22 23.gun yumurtluyorum.normzl mi acaba genelde 21 28 gün arası oluyor kızlar imreniyorum onlara valla:)Demin sey demek istedim pco mu pko mu polikistik over sendromu. O nasil anlasiliyor. Tedavileri nelerdir basina gelwn bi anlatabilirmi?
Oy kuZuum şaka maka bata doğru gidiyoruz beraber çok daha keyifli geçti bu seferKizlaarrrr neredesiniz hadi gelin
Hiiiic kotu dusunme canim bebegin seninle hic merak etme ve bugunlerin tadini cikar.sayili gunumuz var biliyorsunKızlar ben bugünü full baş ağrısıyla geçirdimher gün başka bi belirti çıkıyo bat yarın, kan vericem yine nooolur değerim artmış olsuuunn fnd_50 tomris111 @Turknbaldan Afitab_ B bahcedekisandal
İnşallahhh canııım haklısın bu kadar pinpiriklernirsek tadını çıkaramayızHiiiic kotu dusunme canim bebegin seninle hic merak etme ve bugunlerin tadini cikar.sayili gunumuz var biliyorsun
Karnim baya agriyo benim de adet olmusum gibi.Aynen ya ruyada gibiyim ama kasiklarim falan agirdikca yok diyorum bak hamileyim isteİnşallahhh canııım haklısın bu kadar pinpiriklernirsek tadını çıkaramayızsen naptın kuzum çok garip hissediosun dimi rüyada gibi söylicek misin akşam eşine evetse nasıl
Bak sakın kötü düşünmek yok canisi Sakin herşey güzel olacak hep olumlu düşünüyoruz İNSALALAH tamam mı? Bize de dua etmeyi unutmuyorsun tabi:)Kızlar ben bugünü full baş ağrısıyla geçirdimher gün başka bi belirti çıkıyo bat yarın, kan vericem yine nooolur değerim artmış olsuuunn fnd_50 tomris111 @Turknbaldan Afitab_ B bahcedekisandal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?