An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar yaa beni aydinlatin su pok nedir acaba bende varmi? Acaba benim yumurtam hic catlamiyormu. Ben evlenmeden once 3 ay adet olmuyordum veya 50 gune yakin kanamam vardi yanlis hatirlamiyorsam. Simdi korkuyorum her ay cunku ayni sorun. Doktorum da 10.cu aya kadar hamile kalmassan senin hormonlarini inceleyelim dedi

Demin sey demek istedim pco mu pko mu polikistik over sendromu. O nasil anlasiliyor. Tedavileri nelerdir basina gelwn bi anlatabilirmi?

Demin sey demek istedim pco mu pko mu polikistik over sendromu. O nasil anlasiliyor. Tedavileri nelerdir basina gelwn bi anlatabilirmi?
İnan bilgim olsa aydınlatmak isterdim bacim.ama bende de bu ay olmazsa bi DOKTORA gitmek istiyorum hormon değerleri fln baktırcam. 35 36 günde adet oluyorm 22 23.gun yumurtluyorum.normzl mi acaba genelde 21 28 gün arası oluyor kızlar imreniyorum onlara valla:)

Hiiiic kotu dusunme canim bebegin seninle hic merak etme ve bugunlerin tadini cikar.sayili gunumuz var biliyorsun
İnşallahhh canııım haklısın bu kadar pinpiriklernirsek tadını çıkaramayız sen naptın kuzum çok garip hissediosun dimi rüyada gibi söylicek misin akşam eşine evetse nasıl

İnşallahhh canııım haklısın bu kadar pinpiriklernirsek tadını çıkaramayız sen naptın kuzum çok garip hissediosun dimi rüyada gibi söylicek misin akşam eşine evetse nasıl
Karnim baya agriyo benim de adet olmusum gibi.Aynen ya ruyada gibiyim ama kasiklarim falan agirdikca yok diyorum bak hamileyim iste.esime soylicem canim evet ama nasil soyleyecegimi hic bilmiyorum dogaclama olacak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…