Bata 1 Kala yarini da bi atlatsak bat günü gelse bat gününü de kazasız belasız atlatsak gün gecikme falan olsa test yapsak hamile olsak falanEveett burası üvey evlat olmasınnn :)) nabeer???
Adet belirtisi olan sivilcem çıkmış bulunmakta. Umutlarım tükeniyor(((((( Hollymom trkn0709 tomris111 B bahcedekisandal
Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama nebilim bilemedimCnm lütfen olumlu düşün üzme kendini böyle
Hiç tükenmesin umutların kuzum çünkü benim yüzün sivilce tarlasına döndü 2 gündeAdet belirtisi olan sivilcem çıkmış bulunmakta. Umutlarım tükeniyor(((((( Hollymom trkn0709 tomris111 B bahcedekisandal
En güzeli canımm içinden nasıl geliosa öyle yap ben de öyle yaptım zaten insan şokta oluyo plana falan gerek kalmıyoKarnim baya agriyo benim de adet olmusum gibi.Aynen ya ruyada gibiyim ama kasiklarim falan agirdikca yok diyorum bak hamileyim iste.esime soylicem canim evet ama nasil soyleyecegimi hic bilmiyorum dogaclama olacak sanirim
Cidden miiii peki adet belirtin olarak var mıydı sivilce:)Hiç tükenmesin umutların kuzum çünkü benim yüzün sivilce tarlasına döndü 2 günde
İnşallahhh kuzumm unutur muyum hiiiç o kadar çok istiyorum ki güzel haberlerin gelmesini sizlerden burayı iyice şenlik yerine çevirsekBak sakın kötü düşünmek yok canisi Sakin herşey güzel olacak hep olumlu düşünüyoruz İNSALALAH tamam mı? Bize de dua etmeyi unutmuyorsun tabi:)
Çıkıyodu kuZum en az 1 tane gözle görülür sivilcem çıkardıCidden miiii peki adet belirtin olarak var mıydı sivilce:)
Hollymom canm iyi düşün bebeğin seninle değerlerinde çok güzel olacak allahız izini ile B bahcedekisandal cnm hayırlısı olsun değerin çok güzel rabbim kucagınıza almayı nasip etsin
fnd_50 kuzum bizimde az kaldı inşallah bizde hamişizdir allahım nolurrr
Oh afiyet bal olsun şekerimCanlar bugün kociş evde izinli ara sıra geç yazarım ama aklımdasınız yemek yiyelim hemen aranızdayım
Ben yine idrar testi yaptım ilkinden koyulaşmaya başlamış çok şükür biraz biraz daha inanmaya başladım sanki kuZuumHiiiic kotu dusunme canim bebegin seninle hic merak etme ve bugunlerin tadini cikar.sayili gunumuz var biliyorsun
Aynıyız be tomrissiimmmfnd_50 biliyomusun bende sadece adet zamanlardında ter kokusu hiisserim kendimde normalde iyi tuzlamışlar ter kokusu olan bi insan değilim ama sanki hafif bi bugün koku aldım gibi oldu senin gibi acaba adet belirtisi mi diye hüzünlendim
Benim de bir tane çıkardı şimdi 3 tane var yüzümde anlamadım kuzum :)Çıkıyodu kuZum en az 1 tane gözle görülür sivilcem çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?