An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Hollymom canm iyi düşün bebeğin seninle değerlerinde çok güzel olacak allahız izini ile B bahcedekisandal cnm hayırlısı olsun değerin çok güzel rabbim kucagınıza almayı nasip etsin
fnd_50 kuzum bizimde az kaldı inşallah bizde hamişizdir allahım nolurrr

Kizlar benim bata 12gun var ama belim ve kasiklarim çok ağrıyor acaba belirti midir erken gibi daha cok var bata biseyler soyleyin

Karnim baya agriyo benim de adet olmusum gibi.Aynen ya ruyada gibiyim ama kasiklarim falan agirdikca yok diyorum bak hamileyim iste.esime soylicem canim evet ama nasil soyleyecegimi hic bilmiyorum dogaclama olacak sanirim
En güzeli canımm içinden nasıl geliosa öyle yap ben de öyle yaptım zaten insan şokta oluyo plana falan gerek kalmıyo

Bak sakın kötü düşünmek yok canisi Sakin herşey güzel olacak hep olumlu düşünüyoruz İNSALALAH tamam mı? Bize de dua etmeyi unutmuyorsun tabi:)
İnşallahhh kuzumm unutur muyum hiiiç o kadar çok istiyorum ki güzel haberlerin gelmesini sizlerden burayı iyice şenlik yerine çevirsek

Canlar bugün kociş evde izinli ara sıra geç yazarım ama aklımdasınız yemek yiyelim hemen aranızdayım

fnd_50 biliyomusun bende sadece adet zamanlardında ter kokusu hiisserim kendimde normalde iyi tuzlamışlar ter kokusu olan bi insan değilim ama sanki hafif bi bugün koku aldım gibi oldu senin gibi acaba adet belirtisi mi diye hüzünlendim

Amiiinnn canımm inşallahh oy kuzum inşallah inşallahhh sizden de gelir güzel haberler Allahım sen büyüksün

Aynıyız be tomrissiimmm nolacak bizim bu halimiz ama karamsarlığa kapılmayalım hasta olursak da beraber ağlarız artık:)

QUOTE="Turknbaldan, post: 47818236, member: 780948"]Canlar bugün kociş evde izinli ara sıra geç yazarım ama aklımdasınız yemek yiyelim hemen aranızdayım [/QUOTE]
Tamamdır kuzucum keyfinize bakın ama çok özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…