An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Be

Benim de bir tane çıkardı şimdi 3 tane var yüzümde anlamadım kuzum :)
Oy kuzum aynen bende de çok çıktı hatta sabah eşim bile farketti sıkma kendini bi sürü sivilcen çıkmış dedi zavallım belirtilerin çok güZel gel bebiiiş gel gel geeeel

Hiç tükenmesin umutların kuzum çünkü benim yüzün sivilce tarlasına döndü 2 günde
Ayyy ciddimisin???? Benim de kac gundur sivilcelerim var ve adet zamani hayatta ama hayatta olmazdi. Abilirmi? Ben bati beklicem yarin testsiz bir gun insallah. Nedense bu sefer olcakmis gibi dusunuyorummmm

Ya ilişkiden sonra kasik ağrısı çekmiş olan var mı birkaç gün?

Hiç tükenmesin umutların kuzum çünkü benim yüzün sivilce tarlasına döndü 2 günde
Ayyy ciddimisin???? Benim de kac gundur sivilcelerim var ve adet zamani hayatta ama hayatta olmazdi. Abilirmi? Ben bati beklicem yarin testsiz bir gun insallah. Nedense bu sefer olcakmis gibi dusunuyorummmm

Kızlar yarın benimde bata 4 gün kalıyor hayırlısıyla bu gün dayanamayıp 2 farklı marka gebelik testi aldim fortune ve freely iyimidir ki acaba bunlar eczacı bunları verdi testler şimdilik çekmecede uslu uslu duruyor zaman azaldıkça geçmiyor

Ayy benden sana tavsiye!!! Yarin da dayan negatifncikarsa uzulme adet gununde yaaaap!!!

Ciddiyim valla tatlım dediğin gibi sabah eşim bile farketti yani olabilir tabi kuzum neden olmasın ki inşallahhhh vardır göbüşler doludur

Benim testlerim de freely tatlım ve çoook memnun kaldım tabikideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…