Oy kuzum aynen bende de çok çıktı hatta sabah eşim bile farketti sıkma kendini bi sürü sivilcen çıkmış dedi zavallımBe
Benim de bir tane çıkardı şimdi 3 tane var yüzümde anlamadım kuzum :)
Bende de o sivilceler cikti ozellikle hasta oldugumda ciktiklari yerde hemdeAdet belirtisi olan sivilcem çıkmış bulunmakta. Umutlarım tükeniyor(((((( Hollymom @Turknbaldan @tomris111 B bahcedekisandal
Ayyy okurken bile nasil heyecanlandimmmm...Bata 1 Kala yarini da bi atlatsak bat günü gelse bat gününü de kazasız belasız atlatsak gün gecikme falan olsa test yapsak hamile olsak falan
Ayyy ciddimisin???? Benim de kac gundur sivilcelerim var ve adet zamani hayatta ama hayatta olmazdi. Abilirmi? Ben bati beklicem yarin testsiz bir gun insallah. Nedense bu sefer olcakmis gibi dusunuyorummmmHiç tükenmesin umutların kuzum çünkü benim yüzün sivilce tarlasına döndü 2 günde
Ayyy ciddimisin???? Benim de kac gundur sivilcelerim var ve adet zamani hayatta ama hayatta olmazdi. Abilirmi? Ben bati beklicem yarin testsiz bir gun insallah. Nedense bu sefer olcakmis gibi dusunuyorummmmHiç tükenmesin umutların kuzum çünkü benim yüzün sivilce tarlasına döndü 2 günde
O kasik agrisi bende hic bitmedi ki hala da devam ediyor.ikide bir tuvalete kosuyorum hasta oldum diye.batma seklinde bazen sirekli sizliyo falanYa ilişkiden sonra kasik ağrısı çekmiş olan var mı birkaç gün?
Ayy benden sana tavsiye!!! Yarin da dayan negatifncikarsa uzulme adet gununde yaaaap!!!Kızlar yarın benimde bata 4 gün kalıyor hayırlısıyla bu gün dayanamayıp 2 farklı marka gebelik testi aldim fortune ve freely iyimidir ki acaba bunlar eczacı bunları verditestler şimdilik çekmecede uslu uslu duruyor zaman azaldıkça geçmiyor
Ciddiyim valla tatlım dediğin gibi sabah eşim bile farketti yaniAyyy ciddimisin???? Benim de kac gundur sivilcelerim var ve adet zamani hayatta ama hayatta olmazdi. Abilirmi? Ben bati beklicem yarin testsiz bir gun insallah. Nedense bu sefer olcakmis gibi dusunuyorummmm
Benim testlerim de freely tatlım ve çoook memnun kaldım tabikideeeKızlar yarın benimde bata 4 gün kalıyor hayırlısıyla bu gün dayanamayıp 2 farklı marka gebelik testi aldim fortune ve freely iyimidir ki acaba bunlar eczacı bunları verditestler şimdilik çekmecede uslu uslu duruyor zaman azaldıkça geçmiyor
Canım benim yarında yapmayicam dayanabildigim kadar dayanicam inşallah güzel haberlerimizi paylasiriz bizde burda canimAyy benden sana tavsiye!!! Yarin da dayan negatifncikarsa uzulme adet gununde yaaaap!!!
OyyyyyBenim testlerim de freely tatlım ve çoook memnun kaldım tabikideee
Evet canııım 3 gün kala akşam yaptığım testle öğrendimOyyyyy3 kala öğrenmiştin demi canım sen bende 3 gün kala yapayım ilk testimi inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz
Ben de hiç ama hiç belirti yoook!!
Kızlar adet belttsi olarak bnm sivilcem cktı.. Bata 8 gün var.. Hamile iken cıkıyomu ?? OffffÇıkıyodu kuZum en az 1 tane gözle görülür sivilcem çıkardı
İnşallah canım inşallahhhhEvet canııım 3 gün kala akşam yaptığım testle öğrendiminşallahhh inşallaahh çift çizgileri görürsünüz hayırlısıyla hepiniz canlarım benim
İdrar yolu enfeksiyonu olunca benim unut gittikırmızıları görmeden umut kaybetmek yok bendede belirti yok sessizce sürpriz yapıp gelir bizim bebislerde inşallah bat ne zaman senin canım benim yarın 4 gün kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?