An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Canlar geldim tekrardan ya birşey sorucam ben 3 sene havaalanımda güvenlik olarak çalıştım ayakta 8saat duruyorduk bel ağrısı nedir bilmezdim. Fakat 2 gündür farkettim ayakta durunca belim kopacak gibi bulaşıkları zor makinaya yerleştirdim sizce belirtimidir ?

ay canim insallah belirtidir!!!!!

kizlar ne var ne yok daha daha? ben hastalik haline getirdim. test yapmadan lavobaya gidemiyorum. sabahtir 2 kere gittim testsiz elim gidip gidip geliyor

İnşallah canım ben adetimde bile bel ağrısı nedir bilmem çünkü
bende oyleyim ya sorma. benim adet olacagim 1 saat icerisinde belim/sirtim terler anlarim oldugumu yada olacgimi oyle pek agri ceken biri degilimdir. hele ki adet agrisi hiiiic cekmem normalde.

Kızlar size gögüslerim acayip ağrıyor demiştim ya yan tarafları çatlıcak diye bakın böyle olmuş belirtmi bu sizce kafayı yicem buda psikolojik olmaz heralde

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 75
Bata kaç kaldı cnm
canim cumartesi ya da pazar olmam lazim. benim adet evlendikten sonra cok evrim gecirdi. su anda 10 gun adet goruyorum ve 16 gun sonra tekrar kanamam oluyor. aslinda yarin 16.ci gunum ama galiba 18e gelcek gecen ay da oyle pembe kanamayla basladi 4.cu gun normal kanamaya dondu.

Kızlar size gögüslerim acayip ağrıyor demiştim ya yan tarafları çatlıcak diye bakın böyle olmuş belirtmi bu sizce kafayı yicem buda psikolojik olmaz heralde
ayyyyy olabilirmikiiii. ben boyle oldugunu duydum zaten senin ne zamandi bat. heyecanlandim hemen test yap dicem de bat olmadan yapma veya yap ne biliyim. icinden nasil geliyorsa!!

ayyyyy olabilirmikiiii. ben boyle oldugunu duydum zaten senin ne zamandi bat. heyecanlandim hemen test yap dicem de bat olmadan yapma veya yap ne biliyim. icinden nasil geliyorsa!!

29 agustos cnm bat tarihim yok adette kadar yapmıcam belki geç döllenme olur diye kuzum

Evlendikten sonra hiç doktora gittinmi peki cnm test yaptıklarım niye düzensizleşti diye evlenince hormonlar değişirmiş çünkü

Bel ağrısı bende de oldu bu ay baya özellikle salı ve dün fenaydı canım yani belirtidir diyebiliriz

Kızlar kaç gündür girmiyorum yazıları okumak bi hayli zaman aldı adete 6gun kala kan testi 00 dün gece test yaptım yine yok adet günüm yarın benimde umitlerim bitti bu aydan dün ikilişkiden sonra kahve rengi akıntı geldi daha bisey yok bilmiyorum delircem artık düşün dusun...

Allahtan ümit kesilmez cnm kırmızıları görene kadar ümit var unutmak geç döllenmedir belki

Allahtan ümit kesilmez cnm kırmızıları görene kadar ümit var unutmak geç döllenmedir belki
Canım sen iyi teselli veriyorum çok sağol iyi dileğin için hepimiz bekliyoruz işte napalim inş dediğin gibidir bitanem ya

Kuzum sen baya baya belirti yaşıyosun yaaa inşallahh vardır bebişş. Benim böyle olmadı göğüslerim ama ben de çok okudum böyle olanları ne diyim valla eğer psikolojikse de beyin gücüne hayran kalırım şaka bi yana dualarım seninle bitanem

Valla ben şok canım şimdi farkettim o damarları nasıl çıkartayım ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…