Ha gayret kuzum o bebiş buraya geleceeekValla ben şok canım şimdi farkettim o damarları nasıl çıkartayım ben anlamadım
Belirtisiz hamile kalan da var kzuumm sen neden olmayasınAdet zamanı çıkan sivilce çıkmadı, akıntı yok, gögüsler de değişiklik yok hep aynı geliyo banaumarım 2-3gün sonra hayırlı haberleri alırızz hepimiz ama belirtiler benim pek yok gibii
Ha gayret kuzum o bebiş buraya geleceeek
Evlendikten sonra hiç doktora gittinmi peki cnm test yaptıklarım niye düzensizleşti diye evlenince hormonlar değişirmiş çünkü
İşteee biZim afitab iş başındaaabenim akintim var sabahtir yani adet oncesi belirtisimiiiii??!??!?!
okulda da boyle afakanlar basti beni herhalde adet oldum dedim ama.
kizlaaar tutmayin beni ben test yapmaya gidiyorummmmmmmm
Aynen bende öyle hiç bisey yokAdet zamanı çıkan sivilce çıkmadı, akıntı yok, gögüsler de değişiklik yok hep aynı geliyo banaumarım 2-3gün sonra hayırlı haberleri alırızz hepimiz ama belirtiler benim pek yok gibii
Amiiin bitanem Allah razı olsun inşallahhh o güzel haberi de yazarım buraya inşallahhİnşallah kuzum allahım güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsinçok iyi çıkacak sonuçların içini ferah tut
Ay hadi inşallahhh :))))Belirtisiz hamile kalan da var kzuumm sen neden olmayasın
Veeeeee yenilgiye dayamayan bir adet afitab
Kizlar umitsiz vakayim ben yaaaav
Uzayan akıntı değil ama şu sarımsı losyon gibi akıntı var korka korka gidiyorum tuvaleteCanım sende suan yumurtlama zamanındaki akıntı varmıHollymom
Kaç gün vardı canım senin bat a yaa idrar testlerine çok güvenme öyle, sabret belki güzel olur herşeyyVeeeeee yenilgiye dayamayan bir adet afitab
Kizlar umitsiz vakayim ben yaaaav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?