- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Bklm az kaldi neler olcakBenm ayın 12 sinde yumurtam daha çatlamamış ti oyuzden erken çıkmayabilir herkesn farklı tabi
Aynen hakkımızda hayırlısı olsnBklm az kaldi neler olcak
Amin amin aminnnA
Aynen hakkımızda hayırlısı olsn
Daha yeni evlisiniz cnm bi rahatsızlığınız yoksa olur Allahin izniyle benm eşimde 30 yaşında ben 25 yaşındaym ama kist vardı bende ağrılardan dolayı ameliyat oldum inş kendiliğinden gelir bebeğim eşimden çok ben istiyorum o ben üzülmeyim diye belli etmiyoAmin amin aminnn
Rabbim yüzumuze gülsün eşim cok istiyo benim cocugum varda onun yok yasi olmuş 30 daha 5aylik evliyiz
Ahh kiyamam yaa benim oglum oldugu icin bu duyguyu tatdim ama eşim cok istiyor belli etmesede çok fazla daha temmuzda basladik bebek yapmaya bu ikinci ay korunmak icin hap kullandim 4ay belkide onun etkisi devam ediyor bilmiyorum birakipta hemen hamile kalandaDaha yeni evlisiniz cnm bi rahatsızlığınız yoksa olur Allahin izniyle benm eşimde 30 yaşında ben 25 yaşındaym ama kist vardı bende ağrılardan dolayı ameliyat oldum inş kendiliğinden gelir bebeğim eşimden çok ben istiyorum o ben üzülmeyim diye belli etmiyo
Canım pskilojik mi bilmiyorum ama sağ kasıgimmda hafif batmalar oluyor.bi farklılık var hissediyorum var mı sende biseylerBende çok heycanlıyımmmböyle oluncada günler geçmek bilmiyo yaaaa
Kız aynı aynı canim ya sanki böyle kasigimda bi dolgunluk var bişeyler oluyor gibi özellikle sağ tarafımda bi farklı bişey var tarif edemiyorum.insaLALAH psikolojik degildirBenim de kasık agrim artti.ordan bisey cekiyolar sanki degisik bisey oldu anlamadim.belki de psikolojiktr ama dusuncesi bile heyecanlandiriyor
Benim de gogsum hiç ağrımaz agrisa çok şüphelenirm aynen ben deAy evet belirti olabilir mesela benmde hiç göğsüm ağrımaz agirsa hemen şüphelenirim herlde ama bekle biraz daha cnm test yapma hemn
Yumurtanın çatladıgini nasıl anlıyorsun canimBenm ayın 12 sinde yumurtam daha çatlamamış ti oyuzden erken çıkmayabilir herkesn farklı tabi
Ay be bileyim gaza mi getiriyoruz birbirimizi nedirnedirUzandığımda kasigimdaki farklılığı daha çok hissediyorum ayakta okadar değil de. Allahım daha çok ağrısın belim ağrısın kasiklarim ağrısın yeter ki hamiş olalim
Aynen valla ya şu günler geceydi de güzel haberler alsaydık insaALLAHAy be bileyim gaza mi getiriyoruz birbirimizi nedirnedirBebisler gelsin de saglikli insallah
Hapını etkisi olabilir cnm stres yapma olur ben iki senedir bekliyorumAhh kiyamam yaa benim oglum oldugu icin bu duyguyu tatdim ama eşim cok istiyor belli etmesede çok fazla daha temmuzda basladik bebek yapmaya bu ikinci ay korunmak icin hap kullandim 4ay belkide onun etkisi devam ediyor bilmiyorum birakipta hemen hamile kalanda
Anlamıyorum cnm ben 28 haziranda laporoskopi ameliyatı oldum yumurtalklar eski haline dönmüş mu diye doktor kontrlne gitmiştim ultrasonda doktr gördü söylemişti o gün 20 mm yumurtan var solda daha çatlamamış demişti cnm keşke anlayabilsek kendimiz:)Yumurtanın çatladıgini nasıl anlıyorsun canim
Adet günün ne zamn cnm keşke benmde kasığım fln agirsa belirtim olsa ama tık yok :)Kız aynı aynı ben
Kız aynı aynı canim ya sanki böyle kasigimda bi dolgunluk var bişeyler oluyor gibi özellikle sağ tarafımda bi farklı bişey var tarif edemiyorum.insaLALAH psikolojik degildir
Uzandığımda kasigimdaki farklılığı daha çok hissediyorum ayakta okadar değil de. Allahım daha çok ağrısın belim ağrısın kasiklarim ağrısın yeter ki hamiş olalim
Ara ara oluyo benim de ya da benim canım öyle hissetmek istiyor bilemedimAdet günün ne zamn cnm keşke benmde kasığım fln agirsa belirtim olsa ama tık yok :)
Olmasa hissetmezsin cnm benmde 26 Ağustos taAra ara oluyo benim de ya da benim canım öyle hissetmek istiyor bilemedimcanim 27 Ağustos ta olmam gerek senin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?