An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Benm ayın 12 sinde yumurtam daha çatlamamış ti oyuzden erken çıkmayabilir herkesn farklı tabi

Amin amin aminnn
Rabbim yüzumuze gülsün eşim cok istiyo benim cocugum varda onun yok yasi olmuş 30 daha 5aylik evliyiz
Daha yeni evlisiniz cnm bi rahatsızlığınız yoksa olur Allahin izniyle benm eşimde 30 yaşında ben 25 yaşındaym ama kist vardı bende ağrılardan dolayı ameliyat oldum inş kendiliğinden gelir bebeğim eşimden çok ben istiyorum o ben üzülmeyim diye belli etmiyo

Ahh kiyamam yaa benim oglum oldugu icin bu duyguyu tatdim ama eşim cok istiyor belli etmesede çok fazla daha temmuzda basladik bebek yapmaya bu ikinci ay korunmak icin hap kullandim 4ay belkide onun etkisi devam ediyor bilmiyorum birakipta hemen hamile kalanda

Kız aynı aynı ben
Benim de kasık agrim artti.ordan bisey cekiyolar sanki degisik bisey oldu anlamadim.belki de psikolojiktr ama dusuncesi bile heyecanlandiriyor
Kız aynı aynı canim ya sanki böyle kasigimda bi dolgunluk var bişeyler oluyor gibi özellikle sağ tarafımda bi farklı bişey var tarif edemiyorum.insaLALAH psikolojik degildir

Hapını etkisi olabilir cnm stres yapma olur ben iki senedir bekliyorum

Yumurtanın çatladıgini nasıl anlıyorsun canim
Anlamıyorum cnm ben 28 haziranda laporoskopi ameliyatı oldum yumurtalklar eski haline dönmüş mu diye doktor kontrlne gitmiştim ultrasonda doktr gördü söylemişti o gün 20 mm yumurtan var solda daha çatlamamış demişti cnm keşke anlayabilsek kendimiz:)

Kız aynı aynı ben

Kız aynı aynı canim ya sanki böyle kasigimda bi dolgunluk var bişeyler oluyor gibi özellikle sağ tarafımda bi farklı bişey var tarif edemiyorum.insaLALAH psikolojik degildir
Adet günün ne zamn cnm keşke benmde kasığım fln agirsa belirtim olsa ama tık yok :)

Benimde kasigimda devamli batma oluyo tek care beklemek bisey gelmes elden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…