An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Tomrisiimmmmm dua edelim hepimiz birbirimize evet bugün mübarek cuma ALLAHİM sen bebek isteyen kardeşlerime hayirlsii ile nasip eyle yüzlerini hayirlsii ile güldür insaALLAH
O mesajımı düzenleyip kaldırdım canım bu tür şeyler yasakmış yanlış anlaşılmak istemedim :)) Rabbim duanızı kabul etsin inşaAllah :))

O mesajımı düzenleyip kaldırdım canım bu tür şeyler yasakmış yanlış anlaşılmak istemedim :)) Rabbim duanızı kabul etsin inşaAllah :))

Nasıl yasak cnm ben Fransız bazen benimde haa veriyoe ondan mı yoksa genemi kaçırdım olayı

Kızlar ben yatıyorum sizi öptümm rabbim inşallah bu mübarek günde sesimiZi duyar görüşürüz yarın

Kız geçen geziniyodum forumlarda dini şeyler yasak diyodu dedim biz bol bol dua ediyoz burda bizide gönderirler mi diye bi düşündüm
Kizzzz yok ALLAH A dua da mı etmiyek:) onlar gonderceklerini bilirler kuzum merak etme.

Herkes tek tek kayboluyo madem cümleten iyi geceler tatlış rüyalar kuzularım yarın hepimiz için güzel geçecek hayırlı bi gün olsunn inşallahhh öptüm sizi canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…