Aaa uyumak mı ben hiç öyle şeyler yapıyor muyimmKizlar hadi yatalim gari benim gozler gidibatii
O mesajımı düzenleyip kaldırdım canım bu tür şeyler yasakmış yanlış anlaşılmak istemedim :)) Rabbim duanızı kabul etsin inşaAllah :))Tomrisiimmmmm dua edelim hepimiz birbirimize evet bugün mübarek cuma ALLAHİM sen bebek isteyen kardeşlerime hayirlsii ile nasip eyle yüzlerini hayirlsii ile güldür insaALLAH
Sen hiç haber vermeden usul usul gidiyosunAaa uyumak mı ben hiç öyle şeyler yapıyor muyimm
O mesajımı düzenleyip kaldırdım canım bu tür şeyler yasakmış yanlış anlaşılmak istemedim :)) Rabbim duanızı kabul etsin inşaAllah :))
Benim de solda kuzum sağda tık yokNeden sağ kask değil de sol nesne hep sol:)
Acaba sola mi yerlesiyo:))))Benim de solda kuzum sağda tık yok
Kız geçen geziniyodum forumlarda dini şeyler yasak diyodu dedim biz bol bol dua ediyoz burda bizide gönderirler mi diye bi düşündümNasıl yasak cnm ben Fransız bazen benimde haa veriyoe ondan mı yoksa genemi kaçırdım olayı
Naptın sen çamaşır suyuyla ama eğer hamileysen hiç iyi değil bide çok haşır neşir olmaYahu benim gozler hala yaniyoooo
İyi geceler tatlı rüyalar canımmmmKızlar ben yatıyorum sizi öptümm rabbim inşallah bu mübarek günde sesimiZi duyargörüşürüz yarın
Ben de hep ordaymış gibi hissediyorumAcaba sola mi yerlesiyo:))))
İyi geceler tatlı rüyalar canımmmmBenim icim bir hostir su anda o yuzden ben kaciyorum.
Kizzzz yok ALLAH A dua da mı etmiyek:) onlar gonderceklerini bilirler kuzum merak etme.Kız geçen geziniyodum forumlarda dini şeyler yasak diyodu dedim biz bol bol dua ediyoz burda bizide gönderirler mi diye bi düşündüm
Ay ne bileyim ya bi siz varsınız bu konuda dertleşip konuştuğum kaybetmek istemedim hiç bu ortamıKizzzz yok ALLAH A dua da mı etmiyek:) onlar gonderceklerini bilirler kuzum merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?