İyi uykular tatlı rüyalar canımmmm bebişe dikkatHerkes tek tek kayboluyo madem cümleten iyi geceler tatlış rüyalar kuzularım yarın hepimiz için güzel geçecek hayırlı bi gün olsunn inşallahhh öptüm sizi canlar
Ohooo neler neler çamaşır suları havalarda uçuştu :))Bi okey oynayip geleyim dedim neler olmus burada
Beklenen adet tarihi canım onun kısaltmasıArkadaslar bat ne ben bilmiyorum aciklarmisiniz
Teşekkür ederim cnmBeklenen adet tarihi canım onun kısaltması
Bende daha dun oldum canimi cok sikdim ama insallah rabbim onumuzdeki ay nasip eder.Teşekkür ederim cnm
Coşmuşsunuz walla kaçırmışım:)) acaba kim keşfetti bunuOhooo neler neler çamaşır suları havalarda uçuştu :))
Coşmuşsunuz walla kaçırmışım:)) acaba kim keşfetti bunu
Yumurtlama zamanlarını takip ediyomusunn onlara dikkat et canım bu ay olmazsa eylül var sıkma canını hiç :))Bende daha dun oldum canimi cok sikdim ama insallah rabbim onumuzdeki ay nasip eder.
Merak bize neler yaptırıyor yaa.. Ben de kendi evimde olaydim denerdim :)) insallah anne olursak cilgin anneler olucaz orasi kesin
Hiiiç tereddütsüzzMerak bize neler yaptırıyor yaa.. Ben de kendi evimde olaydim denerdim :)) insallah anne olursak cilgin anneler olucaz orasi kesin
Takvimim bi uygulama indirdim ondan dogurganlik orta seviye yusek seviye diye yaziyo bu ay hem ona bakicam hemde sogan kuru deniycem canim rabbim insallah nasip eder cumlemizeYumurtlama zamanlarını takip ediyomusunn onlara dikkat et canım bu ay olmazsa eylül var sıkma canını hiç :))
Amin canım benimmmm inşaAllah :)Takvimim bi uygulama indirdim ondan dogurganlik orta seviye yusek seviye diye yaziyo bu ay hem ona bakicam hemde sogan kuru deniycem canim rabbim insallah nasip eder cumlemize
Hoşgeldinnn :)13 gün kala ben de katılabilir miyim kızlar
Hadi hayirlisi canim!! Kirmizi kart yemek yok. Ne yap et okiii.Kızlar bat bugün bklm neler olacak ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?