Hayır hamilelik belirtisi canım kendi kolundan tiksinmek benim bildiğim kadarıyla birisi hamile olduğunu öyle anlamış mis gibi kokardim şimdi tuhaf hissediyorum demiş bende de var o bakalım inşallah pozitif çıkar yaa..fnd_50 biliyomusun bende sadece adet zamanlardında ter kokusu hiisserim kendimde normalde iyi tuzlamışlar ter kokusu olan bi insan değilim ama sanki hafif bi bugün koku aldım gibi oldu senin gibi acaba adet belirtisi mi diye hüzünlendim
Gunaydin!!! Ay cok dellendik ya gece. Uykusuzluk mu basimiza vurdu. Hamislik hormonlari mi.. (bu arada bu sabah da negatif. Ben artik eylul ayinda ovulasyon testleriyle yapayim yoksa zaten doktor bakcak biseyim varmi diye. Hayirlisi.Günaydın kızlar :) uyumusum sohbeti kaçırmışim:)))
Super canimmmmm.. cok sevindim. Seninki ne kadar kizardaysa benim test de bu sabah okadar bozardi.Eki Görüntüle 1875853 Günaydın kızlarrr canlarr bugün benim bat günüm hem amme hizmeti olsun hem de kendi merakımdan ovulasyon testi yaptım ve işte sonuuuç
Senin de kıpkırmızı olacağı günler gelcek kzuumm sen içini ferah tutSuper canimmmmm.. cok sevindim. Seninki ne kadar kizardaysa benim test de bu sabah okadar bozardi.
Ay evet okudumGunaydin!!! Ay cok dellendik ya gece. Uykusuzluk mu basimiza vurdu. Hamislik hormonlari mi.. (bu arada bu sabah da negatif. Ben artik eylul ayinda ovulasyon testleriyle yapayim yoksa zaten doktor bakcak biseyim varmi diye. Hayirlisi.
Sende durumlar nasil canim? Kacti senin bat. (Kusura bakma her defa soruyorsam )
İnşallah görmezsin canım kasık ağrısı hamilelikte de oluyoGünaydın kızlarrr bata 4 gün kaldı ve karnım adet olucakmış gibi ağrıyor aradaoffff insallah görmeyiz kırmızıları
Ayy canım çok net çıkmış inş bizde görürüz bu çizgileriEki Görüntüle 1875853 Günaydın kızlarrr canlarr bugün benim bat günüm hem amme hizmeti olsun hem de kendi merakımdan ovulasyon testi yaptım ve işte sonuuuç
İnşallah kuzuum. Şimdi kan sonucumu almaya gidicem ama çok heyecanlıyım kalbim küt küt acaba değer arttı mı diyeAyy canım çok net çıkmış inş bizde görürüz bu çizgileri
Çok çok çok artmistir inş. Bizi de haberdar et güzel haberler olsuunİnşallah kuzuum. Şimdi kan sonucumu almaya gidicem ama çok heyecanlıyım kalbim küt küt acaba değer arttı mı diye
Amiiiiin tatlım inşallahhhhÇok çok çok artmistir inş. Bizi de haberdar et güzel haberler olsuun
Beklenen adet tarihi demek canım ben de buralarda öğrendim:)Arkadaslar bat ne ben bilmiyorum aciklarmisiniz
Skma canın idicem ama seni çok iyi anlıyorum benimki de yakın olacak gibi hissedyorumBende daha dun oldum canimi cok sikdim ama insallah rabbim onumuzdeki ay nasip eder.
Tabiki bebis bekleyen isteyen tüm annelere kapımız açık:)13 gün kala ben de katılabilir miyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?