An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Hayır hamilelik belirtisi canım kendi kolundan tiksinmek benim bildiğim kadarıyla birisi hamile olduğunu öyle anlamış mis gibi kokardim şimdi tuhaf hissediyorum demiş bende de var o bakalım inşallah pozitif çıkar yaa..

Günaydın kızlar :) uyumusum sohbeti kaçırmışim:)))
Gunaydin!!! Ay cok dellendik ya gece. Uykusuzluk mu basimiza vurdu. Hamislik hormonlari mi.. (bu arada bu sabah da negatif. Ben artik eylul ayinda ovulasyon testleriyle yapayim yoksa zaten doktor bakcak biseyim varmi diye. Hayirlisi.

Sende durumlar nasil canim? Kacti senin bat. (Kusura bakma her defa soruyorsam )

Super canimmmmm.. cok sevindim. Seninki ne kadar kizardaysa benim test de bu sabah okadar bozardi.
Senin de kıpkırmızı olacağı günler gelcek kzuumm sen içini ferah tut ovulasyon testi gebelik gösterir efsanesi doğruymuş demek ki bunu da görmüş olduk

Ay evet okudum benim bugunle birlikte 3 kaldı canım. Hicbir belirti yoook

Günaydın kızlarrr bata 4 gün kaldı ve karnım adet olucakmış gibi ağrıyor arada offff insallah görmeyiz kırmızıları

Kızlar ben normalde işteyken gün içinde 2 kez tuvalete girerdim şimdi her teneffüs aşırı tuvaletim varmış gibi bastiriyor 2 gündür. Psikolojik herhalde

Günaydın kizcelerimmmm bugün beyaz akıntı geldi. Yarın bat günü adet olacak gibi hissediyorum korkuyorum çok umutlandıydim ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…