Günaydın canım.. Beyaz akıntı bendede var ama ıslaklık hissi. Çamaşıra bulaşan cinsten değil. Eğer bu adet belirtisiyse bende olucam adet. Yumurtlamadan beri varolan bi akıntı bu bendeki.Günaydın kizcelerimmmm bugün beyaz akıntı geldi. Yarın bat günüadet olacak gibi hissediyorum korkuyorum çok umutlandıydim ben ama
Gözün aydin canım. Her kontrolunde boyle guzel haberler alirsin insallah :))
Çok sevindim balimmmm ALLAHİM katlanarak artsın İNSAALLAH kucağına aldığın günleri de görürsün İNSALALAH balım bizler için de çok dua et
Ağzına sağlık canım inşallaahh. Darısı hepinize olsunnnGözün aydin canım. Her kontrolunde boyle guzel haberler alirsin insallah :))
Yumurtlamadan beri varsa büyük ihtimal gebelik belirtisi seninkini canim İNSALALAH hamissindir:) benimki ara sıra oldu bugün gelince adete yordumGünaydın canım.. Beyaz akıntı bendede var ama ıslaklık hissi. Çamaşıra bulaşan cinsten değil. Eğer bu adet belirtisiyse bende olucam adet. Yumurtlamadan beri varolan bi akıntı bu bendeki.
Hayır olsun bacim rüyan:) o kadar çok güldük ki:) günaydınn yarın adet olacak gibi hissediyorum ama benKızlar günaydındün akşam o kadar çok gülmüşüz ki sabaha kadar rüyamda sizinle uğraştım Hollymom cnm haber ver inan sabah direk senin için girdim 8:30 da sanki sonuçu almışında
Amiiiin bitanem sağol varol canımmm dualarımdasınız sizlerden de gelecek hayırlısıyla güZel haberler Allahım sen büyüksün AMİİİİİNÇok sevindim balimmmm ALLAHİM katlanarak artsın İNSAALLAH kucağına aldığın günleri de görürsün İNSALALAH balım bizler için de çok dua et
Kuzuuuum cok sevindim canim benim.ayyyy ne guzel masallah
Hayır olsun bacim rüyan:) o kadar çok güldük ki:) günaydınn yarın adet olacak gibi hissediyorum ama ben
Amiiiin bitanem sağol varol canımmm dualarımdasınız sizlerden de gelecek hayırlısıyla güZel haberler Allahım sen büyüksün AMİİİİİN
Maşallah bizeeKuzuuuum cok sevindim canim benim.ayyyy ne guzel masallah
Amiin tatlıım inşallah sıkı sıkı tutunsun anneciğineCnm çok sevindö rabbim sonUna kadar bir tutsun sizi
İnşallah canım dediğin gibidir.Hey güzel Allahım şu mübarek günde dualarmızı duy bebek isteyen arayan herkesin duasını kabul et yarabbim.. Birbirmize dua edelim kızlar.kimin duası kabul olur bilinmez...Y
Yumurtlamadan beri varsa büyük ihtimal gebelik belirtisi seninkini canim İNSALALAH hamissindir:) benimki ara sıra oldu bugün gelince adete yordum
Evet kuzum tabiki dua edelim RABBİM duysun sesimizi İNSAALLAH gönlümüze göre olurİnşallah canım dediğin gibidir.Hey güzel Allahım şu mübarek günde dualarmızı duy bebek isteyen arayan herkesin duasını kabul et yarabbim.. Birbirmize dua edelim kızlar.kimin duası kabul olur bilinmez...
Ahh ahh benim elimde olsa keşke..Kizlar kasiklarim batiyo hala haaa
Hadi hayirlisi canim!! Kirmizi kart yemek yok. Ne yap et okiii.
İNSAALLAH CANIM benim darısı bize silik çizgi d eols görmeye çok ihtiyacımız var...Mubarek cuma hurmetine Rabbim hepinize biran evvel hayirli saglikli evlatlar nasip etsin kizlarr:) benim adetime 3 gun var test yaptim silik cikti insallah kimyasala donusmez sizde bana dua edin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?