An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kuzum benim Rabbim her zaman hayirlisini nasip etsin .. Ben gecenkinde kipkirmizi cizgi gordum .. Kimyasal oldu .. Bundada cok sevinemiyorum .. O yuzden Rabbim her zaman hayirlisini versin hepimizee ..
İNSAALLAH CANIM benim darısı bize silik çizgi d eols görmeye çok ihtiyacımız var...

Kızlar bugün ruhen kendimi çok durgun hiç bişey yapmak istemeyen en küçük bişey kavga etmeye yer arayan haller içerisindeyim.. eşim diyor neyin var neyin var aslında bişey yok ama kendimi çok üzgün hissediyorum. Canim cok skkın hissediyorum. Yarın bat günü. Bilmiyorum neler olacak belki de aklım orada.. eşim gidecek ona ayrı canim sklyor blmyorum bebeğim olsa tesellim olacak..

Kuzum benim Rabbim her zaman hayirlisini nasip etsin .. Ben gecenkinde kipkirmizi cizgi gordum .. Kimyasal oldu .. Bundada cok sevinemiyorum .. O yuzden Rabbim her zaman hayirlisini versin hepimizee ..
Canım benim olumlu düşün hiç olumsuz düşünme bebek anne rahmine düştüğünden itibaren anne ne hissediyorsa hissediyormus o yüzden hep iyi hissetmeye calis

Canım benim olumlu düşün hiç olumsuz düşünme bebek anne rahmine düştüğünden itibaren anne ne hissediyorsa hissediyormus o yüzden hep iyi hissetmeye calis
Canim iste insan psikolojisi hazirliyorum kendimi .. Bak bende senin gbi is yapasim yok esime catiyorum falan ayni Haller insallah hamilesin hayirlisi ile

İNSAALLAH CANIM benim darısı bize silik çizgi d eols görmeye çok ihtiyacımız var...
Canım sıkma canını 9sene öncesi geldi aklıma ozamnlar 22yasindayim bisey bilmiyorum kitaptan öğreniyorum herşeyi ilk dusukten sonra üç ay ustune hamile kalabildi 1sene aradan sonra ve 3gunum geçiyordu test yapmadım kahve rengi kan geldi odami düşük diye korktum test yaptım silikti doktora gittik yerlesmeyeymiş buda ikinci evliliğim 5ay dır evliyiz ve bu ikinci ay dır deniyoruz ama ümidim yok bu aydan da bende geçen ay ovi testi yaptım 19.gun hala yumurtam catlamamisti kıpkırmızı yanıyordu 13gunde başladım yapmaya bende de geç döllenme ölümü bilmiyorum ama biraz araştırdım dün geç döllenme de adet gecikmesi oluyormuş hep ben gününden 3gun önce olurum...

Kizlarr ben ovulasyon testi falan yapmadim .. Adetim bitti iki gune bi iliski denedim oda zorla esim cok yogun calisiyor darbedeb oturu .. Hatta yumurtlama donemine netten baktim 2 3 gun gosteriyordu .. 1 gununu denedik ondan sonra bise olmadi aramizda adam yorgun surekli .. Bende bu ay olmaz dedim ama sanirim.ben.hemen hamile kalmisim ..

Ya ciddi misinnnn bunu söylediğin iyi oldu canımm biraz daha iyi hissettirdin kendimi :))

Dönem dönem bende yaşıyorum böyle.. KendimiZi çok yıpratıyoruz bebek için . Kendimizi bi salsak aslında gelecek belkide. Üzülme canım dua et bol bol. Ancak onunla huzur buluruz... Biliyorsan bi yasin oku. Ferahlarsın inan..

Hollymom canım çok çok çok mutlu oldum değerlerini görünce Rabbim sağlıkla kucĞına almayıda nasip etsin inşaAllahh :))))
fnd_50 mmmmm sıkma güzel canını arkadaşım daha hiç bişey belli değil kendinde dediğin gibi eğer bebiş varsa annenin sıkıntısını hissedermiş üzme kendini bakimmm Y Yusmer inşaAllah bu sefer tutunmuştur canım bebişşş

Kıyamam sana ya. Seni çok iyi anlıyorum. Olumsuz sonucu görünce ben de 2-3 gün çok durgun oluyorum. Senin eşinin durumu da tetikliyordur. Ama toparla kendini hem daha bu ayki sonuç kesinleşmedi kiiiiii. Çok erken yaptın gebelik testini. Çıkmaması çok normal. Belirtilerin ne durumda, değişik bişiler var mı ?

İşteyken sohbeti kaçırıyorum:) fnd_50 sıkma canını. Ben de oyleyim bu aralar.Negatif olunca insan üzülüyor. Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin Y Yusmer darısı bize inş çok sevindim canım.

Kızlar hamiş olanlar ne sorucam size yaa, ben iki lokmayı zor yedim ilk deda boğazımdan geçmedi, aslında obur bi insanım sizde de oldumu hiç

Ya ben sabredemeyip hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim bata 2 gun var. Ovulasyon koyu gibi ama gebelik negatif. Daha vakit var ama umudum kirildi. Keske yapmasaydim

Ya ben sabredemeyip hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim bata 2 gun var. Ovulasyon koyu gibi ama gebelik negatif. Daha vakit var ama umudum kirildi. Keske yapmasaydim
Benim de bata 3 ve hala test yapmadım sasiyorum kendime:)) daha var canım geç döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…