İNSAALLAH CANIM benim darısı bize silik çizgi d eols görmeye çok ihtiyacımız var...
Canım benim olumlu düşün hiç olumsuz düşünme bebek anne rahmine düştüğünden itibaren anne ne hissediyorsa hissediyormus o yüzden hep iyi hissetmeye calisKuzum benim Rabbim her zaman hayirlisini nasip etsin .. Ben gecenkinde kipkirmizi cizgi gordum .. Kimyasal oldu .. Bundada cok sevinemiyorum .. O yuzden Rabbim her zaman hayirlisini versin hepimizee ..
Canim iste insan psikolojisi hazirliyorum kendimi .. Bak bende senin gbi is yapasim yok esime catiyorum falan ayni Haller insallah hamilesin hayirlisi ileCanım benim olumlu düşün hiç olumsuz düşünme bebek anne rahmine düştüğünden itibaren anne ne hissediyorsa hissediyormus o yüzden hep iyi hissetmeye calis
Canım sıkma canını 9sene öncesi geldi aklıma ozamnlar 22yasindayim bisey bilmiyorum kitaptan öğreniyorum herşeyi ilk dusukten sonra üç ay ustune hamile kalabildi 1sene aradan sonra ve 3gunum geçiyordu test yapmadım kahve rengi kan geldi odami düşük diye korktum test yaptım silikti doktora gittik yerlesmeyeymiş buda ikinci evliliğim 5ay dır evliyiz ve bu ikinci ay dır deniyoruz ama ümidim yok bu aydan da bende geçen ay ovi testi yaptım 19.gun hala yumurtam catlamamisti kıpkırmızı yanıyordu 13gunde başladım yapmaya bende de geç döllenme ölümü bilmiyorum ama biraz araştırdım dün geç döllenme de adet gecikmesi oluyormuş hep ben gününden 3gun önce olurum...İNSAALLAH CANIM benim darısı bize silik çizgi d eols görmeye çok ihtiyacımız var...
Ya ciddi misinnnnHayır hamilelik belirtisi canım kendi kolundan tiksinmek benim bildiğim kadarıyla birisi hamile olduğunu öyle anlamış mis gibi kokardim şimdi tuhaf hissediyorum demiş bende de var o bakalım inşallah pozitif çıkar yaa..
Dönem dönem bende yaşıyorum böyle.. KendimiZi çok yıpratıyoruz bebek için . Kendimizi bi salsak aslında gelecek belkide. Üzülme canım dua et bol bol. Ancak onunla huzur buluruz... Biliyorsan bi yasin oku. Ferahlarsın inan..Kızlar bugün ruhen kendimi çok durgun hiç bişey yapmak istemeyen en küçük bişey kavga etmeye yer arayan haller içerisindeyim.. eşim diyor neyin var neyin var aslında bişey yok ama kendimi çok üzgün hissediyorum. Canim cok skkın hissediyorum. Yarın bat günü. Bilmiyorum neler olacakbelki de aklım orada.. eşim gidecek ona ayrı canim sklyor blmyorum bebeğim olsa tesellim olacak..
Hollymom canım çok çok çok mutlu oldum değerlerini görünce Rabbim sağlıkla kucĞına almayıda nasip etsin inşaAllahh :))))
fnd_50 mmmmm sıkma güzel canını arkadaşım daha hiç bişey belli değil kendinde dediğin gibi eğer bebiş varsa annenin sıkıntısını hissedermiş üzme kendini bakimmm Y Yusmer inşaAllah bu sefer tutunmuştur canım bebişşş [/QUOT
Insallah canim insallah Rabbim sizlere de nasip etsin duamdasiniz :)
Kızlar bugün ruhen kendimi çok durgun hiç bişey yapmak istemeyen en küçük bişey kavga etmeye yer arayan haller içerisindeyim.. eşim diyor neyin var neyin var aslında bişey yok ama kendimi çok üzgün hissediyorum. Canim cok skkın hissediyorum. Yarın bat günü. Bilmiyorum neler olacakbelki de aklım orada.. eşim gidecek ona ayrı canim sklyor blmyorum bebeğim olsa tesellim olacak..
Kızlar hamiş olanlar ne sorucam size yaa, ben iki lokmayı zor yedim ilk deda boğazımdan geçmedi, aslında obur bi insanım sizde de oldumu hiç
İns canımInsallah tez zamanda sizden de guzel haberler aliriz canim:*
Benim de bata 3 ve hala test yapmadım sasiyorum kendime:)) daha var canım geç döllenme olabilirYa ben sabredemeyip hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim bata 2 gun var. Ovulasyon koyu gibi ama gebelik negatif. Daha vakit var ama umudum kirildi. Keske yapmasaydim
Tebrik ediyorum seni dayanabiliyorsun ne guzel :) esim de isteyince dayanamadim benBenim de bata 3 ve hala test yapmadım sasiyorum kendime:)) daha var canım geç döllenme olabilir
2 ay ust üste negatifleri görünce yapmak gelmiyo içimden. Negatif yine biliyorumTebrik ediyorum seni dayanabiliyorsun ne guzel :) esim de isteyince dayanamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?