- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
Insallah yanılırsın bu ay buyuk bi surpriz yasarsin canim2 ay ust üste negatifleri görünce yapmak gelmiyo içimden. Negatif yine biliyorum
Amin canım inş hepimiz güzel sürprizler yaşar bebislere kavusuruzInsallah yanılırsın bu ay buyuk bi surpriz yasarsin canim
5-10 dkdan sonrasını onemsemeyin diolar ama belli olmaz canım başka testin varsa sabah idrarinla bi daha yap. İnş güzel haberler verirsinKizlaarrr ben o hayal kirikligiyla testi atmayi unuttum. Kendimi oyalamak icin mutfakta biseyler yaptim simdi banyoya gittim cok cok silik bi cizgi var. Ama aradan 4 saat falan gecmistir. Sizce dogru mudur
Aynısını ben d eyaptim be kuzum uyardım sizi adet geçmeden yapma diye ama erken ben artık yarını bekliyorum yarın b i sagsalim geçseYa ben sabredemeyip hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim bata 2 gun var. Ovulasyon koyu gibi ama gebelik negatif. Daha vakit var ama umudum kirildi. Keske yapmasaydim
Dayanamdim malesef. Ama aradan cok zaman gecti cok silik bi cizgi var simdi. Ama zamn asimi olabilir. Insallah yarin da gelmez kirmizilarA
Aynısını ben d eyaptim be kuzum uyardım sizi adet geçmeden yapma diye ama erken ben artık yarını bekliyorum yarın b i sagsalim geçse
Ay hadi inşallah net kırmızı çizgileri gorursun sabah:))) belirtilerin nelerdi canım?Elim ayagim birbirine dolandi walla :) haklisin yarin bi daha yapicam da nasil bekliycem bilmiyorum
Ayy inşallah:) bende hiçbirşey yyoookInsallah hepimiz goruruz pozitif testler :) bende ara ara halsizlik ve kasik agrisi oluyor.batma seklinde. Bir de duygusallik ve asabiyet var
Canım iştahımda artma ya da azalma olmadı ama bulantılarım oluyo bazen sabah bazen gün içinde ama geçiyo bütün gün olmuyo. Yalnız iki gündür başım çok kötü ağrıyo o yüzden bugün çok bakamıyorum kızlar ama dualarım sizinleKızlar hamiş olanlar ne sorucam size yaa, ben iki lokmayı zor yedim ilk deda boğazımdan geçmedi, aslında obur bi insanım sizde de oldumu hiç
Herkesin farkli oluyor süreci. Sen uzme kendini tatlim. Hersey olacagina varirAyy inşallah:) bende hiçbirşey yyoook
Canim bende gecen hafta cumartesi yapmistim bi dakika baktim negatifti .. Sonra posetine koydum banyoda duruyodu .. Dun aksam hatirladim bi baktim cizgi var .. Sabah test yaptim pozitif.. Bence sendede bebek var tekrarla testi :)Elim ayagim birbirine dolandi walla :) haklisin yarin bi daha yapicam da nasil bekliycem bilmiyorum
Sadece çok sık tuvalete çıkıyorumHerkesin farkli oluyor süreci. Sen uzme kendini tatlim. Hersey olacagina varir
Canım bas ağrısı bende de var suan öğlenden beri geçmediBaşım çok ağrıyor dünden beri ne olur belirti olsun
Ayyy ne kadar mutlu oldumm.. Insallah benim de yarin tam bir pozitif olur :) insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin canim. :))Canim bende gecen hafta cumartesi yapmistim bi dakika baktim negatifti .. Sonra posetine koydum banyoda duruyodu .. Dun aksam hatirladim bi baktim cizgi var .. Sabah test yaptim pozitif.. Bence sendede bebek var tekrarla testi :)
Canım bas ağrısı bende de var suan öğlenden beri geçmedi
Netten baktim belirti olabilir dio ama dogru mudur bilmemAcaba neden ua inşallah belirtidir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?