An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Yavrularrrr kan tahlilimin sonucunu bizzat doktordan ogrendim.hayirli olsun hamilesin dedi.yarin yine test istedi 2 ye katlanmaliymis deger.yalniz cok yeni kese 10 gunde anca belli olurmus.yarin bir test daha bekliyor beni yani
cansın kalbimiz duamız senle inşaALLAH ktalanır ve kucagına alacagın günleri görürsünnnn

amin inşaALLAH hayırlısı ile bekliyorum canım benim ALLAH gönlümüze göre versin iyi ki sizler varsınız

Ayy
Sorma kizzz ben de ayni durumdayim. Sabahtir ayaklarim kara sular indi. Belim kopuyordu su anda esimle arabadayim ve adet gibi bir his var. Az once dayanamadim test yaptim tabiki negatif ben kormizilari bekliyorum. Fundii uzulme sen hem test de yapmadinnnn

canım gispimmmm cok sagol varlıgınız yeter destegınız yeter. adet olacakmısım gibi belimde sancı var arada kasıgımda da var cok korkuyorum yarın bat günüm

dün yaptıydım testi negatifi gördüm hala etkisindeim bence benim de kırmızılar gelecek ((

Selam kızlar benim bat a 3 gün var . Hayatımda ilk defa bugün az miktarda pembe renkli bir kanamam oldu sol tarafımda ve başımda ağrı var kanamayla birlkte göğüslerim şişti. Kanama kesildi . İdrar testi negatif çıktı. Kafam çok karışık

canım belki daha yeni yerleşiyordur idrara hemen yansımaz adetin gecmesini bekle inşaALLAH hamişsindir

Bekle bakalım canım.. Umarım hamilesindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…