Netten baktim belirti olabilir dio ama dogru mudur bilmem
Ben de yok diye hissediyorumEvet cnm belirti olarak var bakalım ne kadar doğru bizimkinler
Insallah canim insallah hayirli. haberlerini bekliyorum:))Ayyy ne kadar mutlu oldumm.. Insallah benim de yarin tam bir pozitif olur :) insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin canim. :))
Ben de yok diye hissediyoruminş sende vardır canım
İnş canım 3 gün sonra yapicam testİnşallah hepimizde vardır kuzumdeme öyle şeyler belli olmaz
İnşallah canim guzel haberler veririm :)Insallah canim insallah hayirli. haberlerini bekliyorum:))
tomrissssiiim ben geldimmmm :) bugün 5 saat ayaktaydım cok yoruldum öldüm resmen bu arada benim adet olacakmıs gibi belimde sızlama var ara sıra kasıgım sancıyor cok korkuyorum be tomrisimTomris sıkıldı
cansın kalbimiz duamız senle inşaALLAH ktalanır ve kucagına alacagın günleri görürsünnnnYavrularrrr kan tahlilimin sonucunu bizzat doktordan ogrendim.hayirli olsun hamilesin dedi.yarin yine test istedi 2 ye katlanmaliymis deger.yalniz cok yeni kese 10 gunde anca belli olurmus.yarin bir test daha bekliyor beni yani
Sorma kizzz ben de ayni durumdayim. Sabahtir ayaklarim kara sular indi. Belim kopuyordu su anda esimle arabadayim ve adet gibi bir his var. Az once dayanamadim test yaptim tabiki negatif ben kormizilari bekliyorum. Fundii uzulme sen hem test de yapmadinnnnkızlarrrrr ben geldim cok yoruldum 5 saattir ayaktayım bu arada belim sancıyor arada kasığıma agrı giriyor adet olcam gibi cok korkuyorum be kızlarrrrrtrkn0709 B bahcedekisandal tomris111 Hollymom Psikolojik_biri Afitab_
canım gispimmmm cok sagol varlıgınız yeter destegınız yeter. adet olacakmısım gibi belimde sancı var arada kasıgımda da var cok korkuyorum yarın bat günümKıyamam sana ya. Seni çok iyi anlıyorum. Olumsuz sonucu görünce ben de 2-3 gün çok durgun oluyorum. Senin eşinin durumu da tetikliyordur. Ama toparla kendini hem daha bu ayki sonuç kesinleşmedi kiiiiii. Çok erken yaptın gebelik testini. Çıkmaması çok normal. Belirtilerin ne durumda, değişik bişiler var mı ?
dün yaptıydım testi negatifi gördüm hala etkisindeimAyy
Sorma kizzz ben de ayni durumdayim. Sabahtir ayaklarim kara sular indi. Belim kopuyordu su anda esimle arabadayim ve adet gibi bir his var. Az once dayanamadim test yaptim tabiki negatif ben kormizilari bekliyorum. Fundii uzulme sen hem test de yapmadinnnn
İyi kiiiamin inşaALLAH hayırlısı ile bekliyorum canım benim ALLAH gönlümüze göre versin iyi ki sizler varsınız
canım belki daha yeni yerleşiyordur idrara hemen yansımaz adetin gecmesini bekle inşaALLAH hamişsindirSelam kızlar benim bat a 3 gün var . Hayatımda ilk defa bugün az miktarda pembe renkli bir kanamam oldu sol tarafımda ve başımda ağrı var kanamayla birlkte göğüslerim şişti. Kanama kesildi . İdrar testi negatif çıktı. Kafam çok karışık
Bekle bakalım canım.. Umarım hamilesindir...Selam kızlar benim bat a 3 gün var . Hayatımda ilk defa bugün az miktarda pembe renkli bir kanamam oldu sol tarafımda ve başımda ağrı var kanamayla birlkte göğüslerim şişti. Kanama kesildi . İdrar testi negatif çıktı. Kafam çok karışık
Umarım canımBekle bakalım canım.. Umarım hamilesindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?