İnş canım sürekli uzandım bugün ne olur ne olmaz diyecanım belki daha yeni yerleşiyordur idrara hemen yansımaz adetin gecmesini bekle inşaALLAH hamişsindir
iyi ki de canım benimm görmeden de sevdiğim arkadaslıklar geliştiİyi kiiibirbirimize destek oluyoruz ne güzel. İyi ki acmissin canım bu konuyu
Yerleşme kanaması olabilir canım adet gününde tekrarla testiSelam kızlar benim bat a 3 gün var . Hayatımda ilk defa bugün az miktarda pembe renkli bir kanamam oldu sol tarafımda ve başımda ağrı var kanamayla birlkte göğüslerim şişti. Kanama kesildi . İdrar testi negatif çıktı. Kafam çok karışık
Ben de adet günüme kadar beklemeyi düşündüm aynenYerleşme kanaması olabilir canım adet gününde tekrarla testi
Aynen canim. İnş güzel haberlerimizi de paylaşıriziyi ki de canım benimm görmeden de sevdiğim arkadaslıklar gelişti
Ay hiç sorma yavrum bendede bir karın ağrısı var sabah adet oldum sandım baktım olmamışım bende de bi korku oluştu :/iyi ki de canım benimm görmeden de sevdiğim arkadaslıklar gelişti
bi kafamızı rahat bıraksak evet ama bırakamıyoruz malesefDönem dönem bende yaşıyorum böyle.. KendimiZi çok yıpratıyoruz bebek için . Kendimizi bi salsak aslında gelecek belkide. Üzülme canım dua et bol bol. Ancak onunla huzur buluruz... Biliyorsan bi yasin oku. Ferahlarsın inan..
kasılmalar var adet olacakmısım gibi yaAy hiç sorma yavrum bendede bir karın ağrısı var sabah adet oldum sandım baktım olmamışım bende de bi korku oluştu :/
inşaALLAH kuzucumAynen canim. İnş güzel haberlerimizi de paylaşıriz
Benim sabahtan beri devam ediyor bekleyip görücez inş olmazsın canımkasılmalar var adet olacakmısım gibi ya
Olmayalım be olmayalım işte güzel güzel sağlıklı bebişler olsun karnımızda adet olmayalımkasılmalar var adet olacakmısım gibi ya
Canım benim tüplerimde iltihap sorunum oluyor sıkça bu dönemlerde benimde oluyordu belki enfeksiyon olabilir ama belki hiçbirşey yokturKızlar size bişi sorcam ayıplamayın beni. Bi ilişkimde solda bi ilişkimdede sağda ağrım oldu.. Be nedir acaba. Normal zamanda böle bişi olmamamıştım..
İnş canım bende çok istiyorum hayırlısı artıkOlmayalım be olmayalım işte güzel güzel sağlıklı bebişler olsun karnımızda adet olmayalım
Canım benim kasıklarmda çok ağrı oluyordu alttan muayene ve kan tahliliyle çıktı baya bi antibiyotik kullandm ama sende olmayadabilir yinede doktora gitmende fayda varTüplerde iltihap belirtisimi bu canım. Hiç yaşamadım ki bilmiyorum. Nası anşıycaz iltihap olduğunu.
Yerleşmeden kaynaklıdır canım üstüne görme dediklerindendir zararsız bişeydir o :)Kızlaar bizim kadın olmak çok zor derdimiz bitmez bizim bugün adet günüm ve bi saat önce peçeteye gelecek şekilde leke geldi, arkası şimdilik yok ama korkuyorum
Olmayız İNSALLAH kuzum az kaldı yarın olmazsam umutlanacagimOlmayalım be olmayalım işte güzel güzel sağlıklı bebişler olsun karnımızda adet olmayalım
yerlesme kanamasi canim hiiiiiccc takma kafana.kendini kotu hissedersen de doktora bi gorun canim ama problem yok bence.bugun doktor dedi ki bana siddetli kanamasiz agrilar bile bizi korkutur.hafif agri hafif kanama bunlar normalYerleşmeden kaynaklıdır canım üstüne görme dediklerindendir zararsız bişeydir o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?