An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Yerleşme kanaması olabilir canım adet gününde tekrarla testi

bi kafamızı rahat bıraksak evet ama bırakamıyoruz malesef RABBim yardımcımız olsun cok sagol canım benim desteğin için ALLAH razı olsun

Kızlar size bişi sorcam ayıplamayın beni. Bi ilişkimde solda bi ilişkimdede sağda ağrım oldu.. Be nedir acaba. Normal zamanda böle bişi olmamamıştım..

Kızlar size bişi sorcam ayıplamayın beni. Bi ilişkimde solda bi ilişkimdede sağda ağrım oldu.. Be nedir acaba. Normal zamanda böle bişi olmamamıştım..
Canım benim tüplerimde iltihap sorunum oluyor sıkça bu dönemlerde benimde oluyordu belki enfeksiyon olabilir ama belki hiçbirşey yoktur

Tüplerde iltihap belirtisimi bu canım. Hiç yaşamadım ki bilmiyorum. Nası anşıycaz iltihap olduğunu.

Tüplerde iltihap belirtisimi bu canım. Hiç yaşamadım ki bilmiyorum. Nası anşıycaz iltihap olduğunu.
Canım benim kasıklarmda çok ağrı oluyordu alttan muayene ve kan tahliliyle çıktı baya bi antibiyotik kullandm ama sende olmayadabilir yinede doktora gitmende fayda var

Kızlaar bizim kadın olmak çok zor derdimiz bitmez bizim bugün adet günüm ve bi saat önce peçeteye gelecek şekilde leke geldi, arkası şimdilik yok ama korkuyorum

Kızlaar bizim kadın olmak çok zor derdimiz bitmez bizim bugün adet günüm ve bi saat önce peçeteye gelecek şekilde leke geldi, arkası şimdilik yok ama korkuyorum
Yerleşmeden kaynaklıdır canım üstüne görme dediklerindendir zararsız bişeydir o :)

Son düzenleme:
Yerleşmeden kaynaklıdır canım üstüne görme dediklerindendir zararsız bişeydir o :)
yerlesme kanamasi canim hiiiiiccc takma kafana.kendini kotu hissedersen de doktora bi gorun canim ama problem yok bence.bugun doktor dedi ki bana siddetli kanamasiz agrilar bile bizi korkutur.hafif agri hafif kanama bunlar normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…