Canım korkma içinin rahat etmesini istiyorsan doktora bi git istersenKızlaar bizim kadın olmak çok zor derdimiz bitmez bizim bugün adet günüm ve bi saat önce peçeteye gelecek şekilde leke geldi, arkası şimdilik yok ama korkuyorum
İNSAALLAH CANIM benim benim bat günü yarın. Yarını atlatırsam rahatlicam umutlancam yani:)Benim sabahtan beri devam ediyor bekleyip görücez inş olmazsın canım
Canım ben ilkini öyle öğrendimKizlaarrr ben o hayal kirikligiyla testi atmayi unuttum. Kendimi oyalamak icin mutfakta biseyler yaptim simdi banyoya gittim cok cok silik bi cizgi var. Ama aradan 4 saat falan gecmistir. Sizce dogru mudur
Ayy insallah benim de oyle olur canim. Cok heyecanliyim ama bi yandan kendimi kaptirmiyim diyorum :)Canım ben ilkini öyle öğrendim
1-2saat snra gördüm silik çizgiyi, ertesi sanah ilk idrarla tekrarladım yine silikti kan yaptırmıştım 38küsür çıkmıştı
Direkt lab da yaptır canım doktor şart değil bana da yerleşme gibi geliyo ağrım yok çok şükür devamı da gelmediHollymom canim sana bisey sorcam.yarin ozel hastanede tahlilimi tekrarlicam ama illaki kadindoguma gorunmem gerekiyormu yoksa direkt laboratuvara gitsem yaparlar mi
Şimdilik iyiiym kuzummm inşallah gerek kalmaz devamı gelmediCanım korkma içinin rahat etmesini istiyorsan doktora bi git istersen
İnşallah kzuuum ağrım yok devamı da gelmedi. Bakalım iyiiym şimdi tatlımYerleşmeden kaynaklıdır canım üstüne görme dediklerindendir zararsız bişeydir o :)
İyi kuzum benim sevindim iyi ol iyi düşünŞimdilik iyiiym kuzummm inşallah gerek kalmaz devamı gelmedi
Benim pazartesi resmen günler geçmiyor testte negatif çıkınca hiç geçmiyorİNSAALLAH CANIM benim benim bat günü yarın. Yarını atlatırsam rahatlicam umutlancam yani:)
Bende de son bir saattir adet sancisi olmaya basladi. Tuvalete gitmeye korkar oldumkızlarrrrr ben geldim cok yoruldum 5 saattir ayaktayım bu arada belim sancıyor arada kasığıma agrı giriyor adet olcam gibi cok korkuyorum be kızlarrrrr @Turknbaldan B bahcedekisandaltomris111 Hollymom Psikolojik_biri @Afitab_
Ya aynen bende de adet sancısı var ama adet yok ortada çok ilgincccBende de son bir saattir adet sancisi olmaya basladi. Tuvalete gitmeye korkar oldum
Canım ah ah ben bu günü getirene kadar ne haller çektim bir de 35 günde bir adet olan insanım anlıyorum yani çok zor beklemekBenim pazartesi resmen günler geçmiyor testte negatif çıkınca hiç geçmiyor
Tomrisiimmm ne haldesin var mı bi gelismeOlmayalım be olmayalım işte güzel güzel sağlıklı bebişler olsun karnımızda adet olmayalım
İNSAALLAH kuzucum İNSAALLAH olmaz bebislerimiz olur
İNSAALLAH kuzucum İNSAALLAH olmaz bebislerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?