An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Tomrisiimmm ne haldesin var mı bi gelisme
İnanılmaz mide bulantım var yavrum ya ketçaaptan mı maruldan mı bilmiyorum çok kötü oldum eşim bi sıkıntı yok dedi ama ben öyle olunca iştahı mı kaçtı bilmiyorum en başında koku çok kötü geldi ondan heralde

Kuzum bende mide bulantısı yok ama belimde alt karnımda sancıları var beyaz akıntı da geldi ay ben adet mi olcagimmmmm

Benimde bata 1 gün kaldı.hiçbir belirtim yok ama sizi sessizce takip ediyorum günlerdir.bende heyecana kapılıp acile geldim kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı olur inş.

Benimde bata 1 gün kaldı.hiçbir belirtim yok ama sizi sessizce takip ediyorum günlerdir.bende heyecana kapılıp acile geldim kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı olur inş.

Slm cnm benimde 28 bat ama yarın akşam bi damla kurşun atar bana ve ölümüm ertesi gün belli olur artık cenazenin kaldırırsanız iyice kafayı yedim bende

Sende güzel haberler alırsın inşallah rabbim hayirlisiyla bizlere de nasip eder inşallah bak ezan okunuyor Allahım nolur hayirlisiyla bu kularinin duasını kabul et boş çevirme aminnn

Kız bugün biri paylaşmış fundiyi etiketlemiştim kasık ağrısı dışında pek belirtisi olmadan hamile kalmış :)) delirmek yok hiç kırmızılar gelene kadarrr

bende oda yok ki ayıptır söylemesi gaz var acayip ben kesin midemi usuttum ama kafaya vurdu he dur bide hafif şeffaf bir akıntı var incecik bak adet sivilcem de cikmadi sonra istahim çok bunlar belirti sayılırsa yani

bende oda yok ki ayıptır söylemesi gaz var acayip ben kesin midemi usuttum ama kafaya vurdu he dur bide hafif şeffaf bir akıntı var incecik bak adet sivilcem de cikmadi sonra istahim çok bunlar belirti sayılırsa yani
Hosgeldinn canim. Bende hem istah artisi hem alinganlik var Esim cok yedim
diye takildi bana ben normalde guler gecerdim bi suratim asildi gozlerim doldu adam napcagini sasirdi simdi pervane

Canimmm sonucunu bekliyoruz aşk olsun sessiz takip olur mu katil bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…