İnanılmaz mide bulantım var yavrum ya ketçaaptan mı maruldan mı bilmiyorum çok kötü oldum eşim bi sıkıntı yok dedi ama ben öyle olunca iştahı mı kaçtı bilmiyorum en başında koku çok kötü geldi ondan heraldeTomrisiimmm ne haldesin var mı bi gelisme
Benim kahverengi geldi kuzum wc ye gidemiyorum korkudan inşallah yerleşiodur bebişlerimizHollymom canim sana yazdim ayni durum bende oldu 1-2 damla acik pembe kanama gibi.hafif agrim var benim ama insallah bise. Yoktur cok korkuyorum
Kuzum bende mide bulantısı yok ama belimde alt karnımda sancıları var beyaz akıntı da geldi ay ben adet mi olcagimmmmmİnanılmaz mide bulantım var yavrum ya ketçaaptan mı maruldan mı bilmiyorum çok kötü oldum eşim bi sıkıntı yok dedi ama ben öyle olunca iştahı mı kaçtı bilmiyorum en başında koku çok kötü geldi ondan heralde
Yaklaşık 12 saate belli olucak canımmm adet olup olmıcağın :) kış kış adet kış kışKuzum bende mide bulantısı yok ama belimde alt karnımda sancıları var beyaz akıntı da geldi ay ben adet mi olcagimmmmm
Kış kış kış vallahi kış yaaaYaklaşık 12 saate belli olucak canımmm adet olup olmıcağın :) kış kış adet kış kış
pilli-bebek canimmm bak muhabbetin hası burada :)))
Benimde bata 1 gün kaldı.hiçbir belirtim yok ama sizi sessizce takip ediyorum günlerdir.bende heyecana kapılıp acile geldim kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı olur inş.
Kız bugün biri paylaşmış fundiyi etiketlemiştim kasık ağrısı dışında pek belirtisi olmadan hamile kalmış :)) delirmek yok hiç kırmızılar gelene kadarrrtomris111 hoş bulduk arkadaşım sorma 28 bat ama ümitsiz vaka belirti melirti yok en sonunda delirti var
Kız bugün biri paylaşmış fundiyi etiketlemiştim kasık ağrısı dışında pek belirtisi olmadan hamile kalmış :)) delirmek yok hiç kırmızılar gelene kadarrr
Hosgeldinn canim. Bende hem istah artisi hem alinganlik varbende oda yok ki ayıptır söylemesi gaz var acayip ben kesin midemi usuttum ama kafaya vurdu he dur bide hafif şeffaf bir akıntı var incecik bak adet sivilcem de cikmadi sonra istahim çok bunlar belirti sayılırsa yani
Canisi baş ağrısı da hamilelik belirtisi ha acaba ondan miBebeğim çok başım ağrıyor dünden beri ya
Hoşgeldin canisisiiiSen cagirirsinda gelmek mi slm kızlar bende varım artikin napiyonuz
Canimmm sonucunu bekliyoruz aşk olsun sessiz takip olur mu katil bize :)Benimde bata 1 gün kaldı.hiçbir belirtim yok ama sizi sessizce takip ediyorum günlerdir.bende heyecana kapılıp acile geldim kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?