An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Hosgeldinn canim. Bende hem istah artisi hem alinganlik var Esim cok yedim
diye takildi bana ben normalde guler gecerdim bi suratim asildi gozlerim doldu adam napcagini sasirdi simdi pervane

Hoş buldum cnm sorma bende kendimi tatlıya verdim inşallah adetten dolayı değildir lütfen

Yahu bana ilginç şeyler oluyor adet olacak gibi sancim var belime arada ateş basıyor gibi acimsiyor ama gelen giden yok yarın sabaha hazırlık mi yapıyor bu kırmızılar anlamadım benim normalde adet olmadan 10 15 dakika once sancılarınm olurdu sonra adet olurdum bu sefer süründürecek herhal geliyorum fundi iyii geliyorum mu diyo ki

Yoksa Az daha sabır fundii anne oluyorsun mu diyor hadi inşallah olucak olucak olucak mucize olucak bak gör

Kızlar bende gereksiz bi sevinç var bilmiyorum neden bide belim ağrımaya başladı ama topigin enerjisi yeter varsın olsun adet geliyor kesin ama bak içime doguyo birileri müjdeyi vermek acaba kim bu şanslı insallahhhhhhhnm

Bat 27-28 canım ya adet sivilcem dün çıktı benimde ama gelen giden yok :)) bendede doğru düzgün belirti yok hiç takma kafana beraber bekleyelim burda :)
Canisi benim de adet sivilcem dün çıktı bugün de adet sancılarınm var hayirlsii tomrisimmm bekliyorukkkk

Sevincin boş olmaz İNSALALAH bebegimmm bebis vardır İNSAALLAH topik çok iyi arkadaşlarla dolu hemen kaynasacagindan emindim

Canisi benim de adet sivilcem dün çıktı bugün de adet sancılarınm var hayirlsii tomrisimmm bekliyorukkkk
Ay hadi bakalım yaa bu arada tuvalete de çok sık girmeye başladım fundim benn ay kızlar yaaa düşünsenize doktorun 4 haftalık hamilesiniz dediğini bize

Kızlar benim göbeğimde hafif silik bi çizgi var eşim farketti neden acaba? Çok ilginc

Ay hadi bakalım yaa bu arada tuvalete de çok sık girmeye başladım fundim benn ay kızlar yaaa düşünsenize doktorun 4 haftalık hamilesiniz dediğini bize
Ay ne güzel olur tomrisim hayali bile güzel İNSALALAH o duyguyu biz de yaşarız amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…