- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
Hosgeldinn canim. Bende hem istah artisi hem alinganlik varEsim cok yedim
diye takildi bana ben normalde guler gecerdim bi suratim asildi gozlerim doldu adam napcagini sasirdi simdi pervane
Hoş buldum canisii napiyon sen bakım son durum alalımHoşgeldin canisisiii
Canisi baş ağrısı da hamilelik belirtisi ha acaba ondan mi
Insallah canim senin de bat 28 dimiHoş buldum cnm sorma bende kendimi tatlıya verdim inşallah adetten dolayı değildir lütfen
Yahu bana ilginç şeyler oluyor adet olacak gibi sancim var belime arada ateş basıyor gibi acimsiyor ama gelen giden yok yarın sabaha hazırlık mi yapıyor bu kırmızılar anlamadımbenim normalde adet olmadan 10 15 dakika once sancılarınm olurdu sonra adet olurdum bu sefer süründürecek herhal geliyorum fundi iyii geliyorum mu diyo ki
Bat 27-28 canım ya adet sivilcem dün çıktı benimde ama gelen giden yok :)) bendede doğru düzgün belirti yok hiç takma kafana beraber bekleyelim burda :)Senin bat ne tomris
Insallah canim senin de bat 28 dimi
Bat 27-28 canım ya adet sivilcem dün çıktı benimde ama gelen giden yok :)) bendede doğru düzgün belirti yok hiç takma kafana beraber bekleyelim burda :)
Ay ağzından bal damlıyor ama benim niye umudum azalıyor bunlar aynı adet belirtisi çünküYoksa Az daha sabır fundii anne oluyorsun mu diyor hadi inşallah olucak olucak olucak mucize olucak bak gör
Canisi benim de adet sivilcem dün çıktı bugün de adet sancılarınm var hayirlsii tomrisimmm bekliyorukkkkBat 27-28 canım ya adet sivilcem dün çıktı benimde ama gelen giden yok :)) bendede doğru düzgün belirti yok hiç takma kafana beraber bekleyelim burda :)
İNSAALLAH ondandır bitanem stres Etme yeter ki İNSAALLAH bebis varrÖyle diyorlar ama bilmiyorum ki cnmsence öylemidir
bu sefer seni sasirtir umarim. randevunuz ortalama 9 ay sonrasına kalsinAynen ama 27 aksamı bekliyorum 1 ay önce randevulastikbenim nerdeyse saati saatine olur ondan cnm
Sevincin boş olmaz İNSALALAH bebegimmm bebis vardır İNSAALLAH topik çok iyi arkadaşlarla dolu hemen kaynasacagindan emindimKızlar bende gereksiz bi sevinç var bilmiyorum neden bide belim ağrımaya başladı ama topigin enerjisi yeter varsın olsun adet geliyor kesin ama bak içime doguyo birileri müjdeyi vermek acaba kim bu şanslı insallahhhhhhhnm
Ay hadi bakalım yaa bu arada tuvalete de çok sık girmeye başladım fundim benn ay kızlar yaaa düşünsenize doktorun 4 haftalık hamilesiniz dediğini bizeCanisi benim de adet sivilcem dün çıktı bugün de adet sancılarınm var hayirlsii tomrisimmm bekliyorukkkk
zilgitlarla cikariz odadanAy hadi bakalım yaa bu arada tuvalete de çok sık girmeye başladım fundim benn ay kızlar yaaa düşünsenize doktorun 4 haftalık hamilesiniz dediğini bize
Ay ne güzel olur tomrisim hayali bile güzel İNSALALAH o duyguyu biz de yaşarız aminAy hadi bakalım yaa bu arada tuvalete de çok sık girmeye başladım fundim benn ay kızlar yaaa düşünsenize doktorun 4 haftalık hamilesiniz dediğini bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?