Çok tatlısın ya ahey aheyyzilgitlarla cikariz odadanahey aheeyy
İnşallah kuzum misafirim var birde bu akşam muhabbete katılamıyorum fazla ama özledim siziiiİNSAALLAH ondandır bitanem stres Etme yeter ki İNSAALLAH bebis varr
grubumuz cok tatli oldu asil.. iyi ki kurmuşun ellerine saglik kuzumCo
Çok tatlısın ya ahey aheyy
Bat ne zamandı canımGebelik var değer 16.8 acildeki dr takip edilmesi gerekiyor dedideger düşükmüş
Son 3Kızlar kimlerin adeti yaklaştıııı
28 agustosBat ne zamandı canım
Ay ağzından bal damlıyor ama benim niye umudum azalıyor bunlar aynı adet belirtisi çünkü
Ne demek iyi ki kurmuşum:) valla whatsap grubu gibiyiz ah bi de bildirim fln gelse şöyle tlfnumuza:)grubumuz cok tatli oldu asil.. iyi ki kurmuşun ellerine saglik kuzum
Hayırlı olsun canım. İnş değerlerin yükselir sağlıklı bir gebelik gecirirsin. Belirtilerin nelerdi?Gebelik var değer 16.8 acildeki dr takip edilmesi gerekiyor dedideger düşükmüş
belli olmaz yükselir belki canım daha 2 gün varmış bat a28 agustos
Bak şimdi o adet sancısı gitti durağan. Ara ara geliyo.Allah Allah vücudum stresten değişik hallere büründü:)Yanlız değilsin kuzum bak benimde belime vuruyor acımasızca geliyom diyor olmazsa olmaz ya napalimkadın gribi yememis bu adet anlaşılan
Hoş buldum cn yoldaşlarHoşgeldin canımpilli-bebek :)))
Biz de seni çok özledik olsun kuzum sen misafirlerine bak biz burdayız yarın da büyük gün:))İnşallah kuzum misafirim var birde bu akşam muhabbete katılamıyorum fazla ama özledim siziiifnd_50
Evet ya bi o eksik. Oyle bi ozellik olsa kimse tutamaz biziNe demek iyi ki kurmuşum:) valla whatsap grubu gibiyiz ah bi de bildirim fln gelse şöyle tlfnumuza:)
Belirtin varmı peki kuzum ne alemdesin ay inşallah olmazsın adetBiz de seni çok özledik olsun kuzum sen misafirlerine bak biz burdayız yarın da büyük gün:))
Oy ben seni sevim yok kuzum bişey olmaz ALLAHİN izni ile o ordaysa Rabbim onu korur benim arkadaşım hamileliğin in ilk zamanları hamile olduğunu bilmeden dağ bayır bisiklet sürmüş atlamış zıplamis yeter ki Rabbim istesin canını skma olur mu tomrisimKızlaaaar bişey sorcam hamile değilim henüz bildiğiniz üzere :/ ama az önce eşimle şakalaşırken dirseği karnıma çarptı bişey olmaz dimi gebelik varsa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?