- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
Sevincin boş olmaz İNSALALAH bebegimmm bebis vardır İNSAALLAH topik çok iyi arkadaşlarla dolu hemen kaynasacagindan emindim
Canım adet sancısı yaşadım kaç saattir sırtımda alt karnımda gelen giden yok.umarim sabah görünmezlerBelirtin varmı peki kuzum ne alemdesin ay inşallah olmazsın adet
Bak şimdi o adet sancısı gitti durağan. Ara ara geliyo.Allah Allah vücudum stresten değişik hallere büründü:)
Benimki yarın biliyosun kuzum çok heycanlym yarın bata gunuuuuKızlar kimlerin adeti yaklaştıııı
Hııımmm.. Benim sürekli bi ağrım yok canım.. İlişki esnasında oldu o kadar...Canım benim tüplerimde iltihap sorunum oluyor sıkça bu dönemlerde benimde oluyordu belki enfeksiyon olabilir ama belki hiçbirşey yoktur
Canım benim İNSALALAH artar.aratarak da mutluluğun katlanır insaALLAHGebelik var değer 16.8 acildeki dr takip edilmesi gerekiyor dedideger düşükmüş
Benimde 1eylül canım..Benimki yarın biliyosun kuzum çok heycanlym yarın bata gunuuuu
İnşallah olmazsın tatlım..Olmayız İNSALLAH kuzum az kaldı yarın olmazsam umutlanacagim
Canım adet sancısı yaşadım kaç saattir sırtımda alt karnımda gelen giden yok.umarim sabah görünmezlernormalde adet sancim olduktan 10 15 dakika sonra adetim gelirdi benim ama anlamadim
Ay iyiki varsınOy ben seni sevim yok kuzum bişey olmaz ALLAHİN izni ile o ordaysa Rabbim onu korur benim arkadaşım hamileliğin in ilk zamanları hamile olduğunu bilmeden dağ bayır bisiklet sürmüş atlamış zıplamis yeter ki Rabbim istesin canını skma olur mu tomrisim
Gebelik var değer 16.8 acildeki dr takip edilmesi gerekiyor dedideger düşükmüş
Tşk ederim ama 2 ay öncesinde kimyasal gebelşk yaşadım bat 4 gün sonra beta hcg ye baktırmıştım sonuç yineböyleydi2 günde bir degerler katlanıyordu ama çok yavaş ,sonunda 7 haftalıkken düşükle sonuçlandıondan biraz tedirginimH
Hayırlı olsun canım. İnş değerlerin yükselir sağlıklı bir gebelik gecirirsin. Belirtilerin nelerdi?
Tşk ederim ama 2 ay öncesinde kimyasal gebelşk yaşadım bat 4 gün sonra beta hcg ye baktırmıştım sonuç yineböyleydi2 günde bir degerler katlanıyordu ama çok yavaş ,sonunda 7 haftalıkken düşükle sonuçlandıondan biraz tedirginim
İNSALALAH ya zaten grubun başından bu yana çok güzel haberler aldık, ve İNSAALLAH da almaya devam edeceğiz kuzummDeğer düşüklüğü değil artışları önemli doktorlar ona bakıyor inşallah katlanarak artar hayırlısı olsun cnm
fnd_50 bak gördün mü ilk müjde geldi inşallah devamını bekliyoruz amin
Sen de iyi ki varsın tomrisimAy iyiki varsın
İNSALLAH kuzum ya duanı eksik etme lutfennAy hadi kuzum kırmızıları görme inşallah yarın güzel haber verirsin
İNSAALLAH canım benimİnşallah olmazsın tatlım..
Geçmiş olsun canım. İnş güzel haberlerle gelirsin. Rabbim sağlıklı gebeliklerde basıp etsinTşk ederim ama 2 ay öncesinde kimyasal gebelşk yaşadım bat 4 gün sonra beta hcg ye baktırmıştım sonuç yineböyleydi2 günde bir degerler katlanıyordu ama çok yavaş ,sonunda 7 haftalıkken düşükle sonuçlandıondan biraz tedirginim
I
İNSALALAH ya zaten grubun başından bu yana çok güzel haberler aldık, ve İNSAALLAH da almaya devam edeceğiz kuzumm
Adetin gectimi canm yoksa gününden öncemi öğrendn bide belirti varmıydıSöyle soyliim canim ben 2-3 aydir ovulasyon testi kullaniyordum.gecen aylarda 2 gun cift cizgiyi yakaladim iliski oldu ama siliklestigi gungun degerlendiremedik.bu ay cift cizgiyi gordugumde son testimi de bitirmis oldum.kac gun cift ne zaman siliklesti hic bilmiyorum ama ortalama 1 gun suruyordu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?