An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Belirtin varmı peki kuzum ne alemdesin ay inşallah olmazsın adet
Canım adet sancısı yaşadım kaç saattir sırtımda alt karnımda gelen giden yok.umarim sabah görünmezler normalde adet sancim olduktan 10 15 dakika sonra adetim gelirdi benim ama anlamadim

Canım adet sancısı yaşadım kaç saattir sırtımda alt karnımda gelen giden yok.umarim sabah görünmezler normalde adet sancim olduktan 10 15 dakika sonra adetim gelirdi benim ama anlamadim

Ay hadi kuzum kırmızıları görme inşallah yarın güzel haber verirsin

Ay iyiki varsın

H

Hayırlı olsun canım. İnş değerlerin yükselir sağlıklı bir gebelik gecirirsin. Belirtilerin nelerdi?
Tşk ederim ama 2 ay öncesinde kimyasal gebelşk yaşadım bat 4 gün sonra beta hcg ye baktırmıştım sonuç yineböyleydi2 günde bir degerler katlanıyordu ama çok yavaş ,sonunda 7 haftalıkken düşükle sonuçlandıondan biraz tedirginim

Geçmiş olsun bende mayısta geçirdim kimyasal ama doktor değer dusuklugu degil2 günde bir 2 ye katlanması önemli dedi içini ferah tut her hamilelik kendinden sorumlu rabbim güzel artışlar nasip etsin stres yapma dua et bekle cnm hayırlısı rabbimden gelecektir

I
İNSALALAH ya zaten grubun başından bu yana çok güzel haberler aldık, ve İNSAALLAH da almaya devam edeceğiz kuzumm

Geçmiş olsun canım. İnş güzel haberlerle gelirsin. Rabbim sağlıklı gebeliklerde basıp etsin

Adetin gectimi canm yoksa gününden öncemi öğrendn bide belirti varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…