- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
Adetim duzensizlesmisti yani erken olmaya baslamisti.2-3 gun kala ogrendim canim.belirti olarak da kasik agrisi oldu bende.bir de 3-4 saniyeligine ani kramp girdi tek 1 kez.baska da bisey olmadi canimAdetin gectimi canm yoksa gününden öncemi öğrendn bide belirti varmıydı
Bildiğim kadarıyla o leke kahverenhi ve adetten önceyse yerleşme kanaması canım :) inşaAllah hamilesindir:)iyi aksamlar herkese Insallah anne olmak isdeyen herkes bu ay hamile kalir ....Amin... Kizlar size bir sorum olucak bat eylulun 3 de benim 24 de lekelenmem oldu ve sonra hicbirsey gelmedi ben erken adet oluyorum sandim ama olmadim aslinda pko hasdasiyim ve 3 ay tedavi girdum sonra yarida birakdim ama o zamanda beri adetim duzenli hep 28 gunde bi adet olurum 3 aydir...sorum bu yerlesme kanamasi ola bilirmi ? sadece peceteye birazcik kahve rengimsi bisey silindi okadar adetime daha 7 gun var ve cok cok heyecanliyim sizce hamile olma sansim varmi ? bos bosuna umutlanmakdan bikdim 2 senedir evliyim ve bebek isdiyorum lutfen bana yardim edermisiniz .. simdiden tesekkurler ..Allah kimsenin kucani bos koymasin cok zor bisey ..
Canm benmde göğüslerim hassaslastı elleyince, hoplayınca acıyo .. Benim bata 7 gün var. Normalde adetime 3 gün kala böyle olur.. Senn bata kac gün bar ?Kızlar size gögüslerim acayip ağrıyor demiştim ya yan tarafları çatlıcak diye bakın böyle olmuş belirtmi bu sizce kafayı yicem buda psikolojik olmaz heralde
Bildiğim kadarıyla o leke kahverenhi ve adetten önceyse yerleşme kanaması canım :) inşaAllah hamilesindir:)[/QUO gercekdenmi ? Ay insallah Rabbim isdeyen herkesin yuzunu guldursun insallah ..cok umutlandirdin beni saol allah razi olsun ..
İyi geceler kuzum erken kaçıyorsun:) yarın İNSAALLAH güzel haber verebilirim lütfen dua et sayfadaki tüm bebis isteyen kardeşlerim ve benim için aminnnnKızlar ben kaçar yarın güzel haberler ve mutlu bekleyislerle yeniden yazışmak uzere iyi geceler canlar
Ya senin şu bal damlayan ağzın var ya, aynı belirtiler bende de oldu tek bir kez anı bi sancı girdi 3 4 saniyelik. İşte tek ama tek umudum o sancı. Şimdi adet sancısı gibi kasiklarim agriyo bi yandan korkuyorum adet mi olcam acaba diyeAdetim duzensizlesmisti yani erken olmaya baslamisti.2-3 gun kala ogrendim canim.belirti olarak da kasik agrisi oldu bende.bir de 3-4 saniyeligine ani kramp girdi tek 1 kez.baska da bisey olmadi canim
Hoşgeldin canisiiiii benim adet gibi sancılarınm olsun ama gelen giden yok sanırım sabah karşılama yapacaklar kirmizilarHallooooo!!! Kizlar turist fatma geldi. Napiyonuz ne ediyonuz. 174ten 184uncu sayfaya atladim. Neler kacirdim bakiim???
Biz kirmizilarla barisigiz bu ay. Bakalim kiminki once kirmizi halilari sercekHoşgeldin canisiiiii benim adet gibi sancılarınm olsun ama gelen giden yok sanırım sabah karşılama yapacaklar kirmizilar
Güzel haberlerle gelirsin inş canım. Test yapacak mısın?Ahaaa gece 00 ı vurdu ve fundininnnnn bugün bat günü
Yok canım yapmicam.bugunu adetsiz atlatayım başka bişey istemiyorum pazar direk.kana giderim belki eğer adet olmazsamGüzel haberlerle gelirsin inş canım. Test yapacak mısın?
İnşallahh kuzummmm gelmesin 27sinde kırmızılar 28 inde testte pozitifi görelimm :))İNSAALLAH bugün güzel geçer kızlar güzel haberler veririm insaALLAH
Direk kan testi en temizi ben burdakı sağlık ocagına gidicem salı sabahı adet olmazsam inşaAllahYok canım yapmicam.bugunu adetsiz atlatayım başka bişey istemiyorum pazar direk.kana giderim belki eğer adet olmazsam
İNSALALAH tomrisim bak sakın duanı eksik etme lutfennnnnİnşallahh kuzummmm gelmesin 27sinde kırmızılar 28 inde testte pozitifi görelimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?