İNSAALLAH güzel haber alırım senden de tomrisim birbirimizi sevindirici aminnnnnDirek kan testi en temizi ben burdakı sağlık ocagına gidicem salı sabahı adet olmazsam inşaAllah
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canımYok canım yapmicam.bugunu adetsiz atlatayım başka bişey istemiyorum pazar direk.kana giderim belki eğer adet olmazsam
Benim de bat salı canım inş adet olmayızDirek kan testi en temizi ben burdakı sağlık ocagına gidicem salı sabahı adet olmazsam inşaAllah
Sakin yapma bekle seninki 29 u dimi.gununden önce yapma.cikmazsa benim gibi üzülmeden korkuyorum az daha sabret balim
İNSAALLAH kuzum RABBİM isteyen herkese versin amnGüzel sonuçlarını bekliyoruz canım
Sakin yapma bekle seninki 29 u dimi.gununden önce yapma.cikmazsa benim gibi üzülmeden korkuyorum az daha sabret balim
Haaa sen yapcan anladım baldanim:) yok ben bu sefer kendime söz verdim en az bugün gececkkkYok bebeğim sen yap diye yazdım
Haaa sen yapcan anladım baldanim:) yok ben bu sefer kendime söz verdim en az bugün gececkkk
Önce idrar testi yapayım diyorum canım. 2 ay hep kan yaptırdım negatifi gorunce korkuyorum kan testine
Ya benimde idrara güvenim yok hiç canım geçen araştırdım adet gecikmesinden 10 gün sonra falan kesine yakın sonuç verirmişÖnce idrar testi yapayım diyorum canım. 2 ay hep kan yaptırdım negatifi gorunce korkuyorum kan testine
Kız baktın mı adet kanaması mıymışşşşBenim sonunda bat bir ve su an daha lavaboya giriyorum. Az once 20 dakka arabada benimkine uyuyup uyanmama neymis gor eziyeti yaptim da ondan eve gelmemiz uzun surdu
10 gün gecikmeye kalmam hemen kosarim hastaneyeYa benimde idrara güvenim yok hiç canım geçen araştırdım adet gecikmesinden 10 gün sonra falan kesine yakın sonuç verirmiş
İnşaAllah canım benim yaaaa çok istiyorum kendim için olduğu kadar sizin için bunu10 gün gecikmeye kalmam hemen kosarim hastaneye2-3 gün geçsin yeter
Göbeğinde hafif çizgi olan var mı kızlar? Bende var bugün farkettimilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?