Turkanım yaklaştı belirtilerde arttı adet belirtisi olmasından korkuyorummmm :/
Turkanım yaklaştı belirtilerde arttı adet belirtisi olmasından korkuyorummmm :/
Dün sivilce çıkardım adet belirtisi diye düşündüm bugün yemekte kokudan midem bulandı yiyemedim şuan karnımda sancılı ağrı var bilmiyorum ki neyin belirtisiNe belirtisi başladı kuzum farklı belirtilermi varrr
Canim benim o kasik agrisi bugun beni mahvetti.insallah senin de guzel haberlerini aliriz canimYa senin şu bal damlayan ağzın var ya, aynı belirtiler bende de oldu tek bir kez anı bi sancı girdi 3 4 saniyelik. İşte tek ama tek umudum o sancı. Şimdi adet sancısı gibi kasiklarim agriyo bi yandan korkuyorum adet mi olcam acaba diye
Ben de dua ediyorum hepimizeİnşaAllah canım benim yaaaa çok istiyorum kendim için olduğu kadar sizin için bunu
Benim de aynı öyle canımBenim cnm bir alt tarafı dogru birde üstte
Hadii kuZum bugün büyük gün kırmızıları görmeee inşallahhh.. Ben bugün kahverengileri görünce stres oldum ama devamı gelmedi inşallah hepimiz için hayırlı olur bu bekleyişlerAhaaa gece 00 ı vurdu ve fundininnnnn bugün bat günü
Adet zamanı da oluyo muydun böyle canikomSol kasığım çatlıcak sanki yeniden yumurtluyorum
Adet zamanı da oluyo muydun böyle canikom
Kizlar internetim gitti bende o sirada guzeeel bi kima deseni yaptim baldirima
Neyse sey ben bugun temizim. 16 gun gecitig icin her an kirmizi alarm verebilirim bat 1 ama belki bati gecerimmmm
Belki bebiş tırtıklıyodur kuzumYumurtlama zamanı olurdum kuzum 16 agustosta oldum zaten ağrı çektim şimdi bu neyin nesi ya
Belki bebiş tırtıklıyodur kuzum
Hadi inşallahh görme kırmızıları aman kuzumKizlar internetim gitti bende o sirada guzeeel bi kima deseni yaptim baldirima
Neyse sey ben bugun temizim. 16 gun gecitig icin her an kirmizi alarm verebilirim bat 1 ama belki bati gecerimmmm
Beklemek zaten zor hele bizim gibi sabırsızlar için işkence resmenAy bilmiyorum kuzum bazen birşey yok bazende bir anca çoşuyor çözemedim
Beklemek zaten zor hele bizim gibi sabırsızlar için işkence resmen
Hu huuu kızlar ben geldim ne yazmisiniz be oku oku bitmedi :) bugün bat günümü atlattım olmadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?