Hoş buldum canım iki gün önce kahve rengi akıntı oldu ama o gece test yaptım bisey yoktu yine noluyorum bi anlasam..Ayyy ne güzell inşallah olmazsoın cnm hoşgeldinn
Zor bi gündü kuzum ya bebişim ilk korkuyu yaşattı bana kahverrngi akıntı geldi ama sanırım anneciğine tutunmaya çalışıyo oyyy yapışsın sıkı sıkı inşallah yerim ben onuAynen kuzum çatlıcam artıksen neler yapysn bebiş neler yapıyor annesi
Hoş buldum canım iki gün önce kahve rengi akıntı oldu ama o gece test yaptım bisey yoktu yine noluyorum bi anlasam..
Zor bi gündü kuzum ya bebişim ilk korkuyu yaşattı bana kahverrngi akıntı geldi ama sanırım anneciğine tutunmaya çalışıyo oyyy yapışsın sıkı sıkı inşallah yerim ben onu
KuzucuZor bi gündü kuzum ya bebişim ilk korkuyu yaşattı bana kahverrngi akıntı geldi ama sanırım anneciğine tutunmaya çalışıyo oyyy yapışsın sıkı sıkı inşallah yerim ben onu
O akinti bikac damla seklinde mi canim yoksa daha mi fazla.ben de tedirginim ya yarin tahlil yaptircam 2 katina cikmis mi deger bakalim...Zor bi gündü kuzum ya bebişim ilk korkuyu yaşattı bana kahverrngi akıntı geldi ama sanırım anneciğine tutunmaya çalışıyo oyyy yapışsın sıkı sıkı inşallah yerim ben onu
Amiiiin kuZumm inşallahhh.. Bizim 6 ayı buldu gelmesi bebişin ama hiç belli olmaz tabi ilkinde de gelenlere şahit oldumAllahım allahım tabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum bizimde ilk deneme rabbim inşallah nasip eder etmezsede devam ne zaman hayırlısı ise o Zaman olsun sağlıçakla
İlki peçeteye geldi bi silimlik sonra günlük ped koydum aradan bikaç saat geçince bi iki damla da ona geldi kuzum o kadar. Senin nasıl oldu? İnşallah 2 kat artar bitanem en az, dualarım seninleKuzucu
O akinti bikac damla seklinde mi canim yoksa daha mi fazla.ben de tedirginim ya yarin tahlil yaptircam 2 katina cikmis mi deger bakalim...
Amiiiin kuZumm inşallahhh.. Bizim 6 ayı buldu gelmesi bebişin ama hiç belli olmaz tabi ilkinde de gelenlere şahit oldumdoktora gittin mi peki canım
Bana da 1 sene geçmeden gelme demiştiHormon testine girmiştim geçen ay cnm değerlerm güzel yumurtalarıma bakıldı çok şükür güzel çalışıyor dedi ama ne sağlıklı insanlar var kalamıyor hemen sakın ilk denemede olmazsa vazgeçme dedi doktor
Benim de camasirima gelmis bikac damla o kadar canim silince de bir sey yok.herkeste farkli oluyor demek ki neyse yarin bir olsun da..insallah artar canim sagol ben de sana hep dua ediyorum saglikli olsunlar insallahİlki peçeteye geldi bi silimlik sonra günlük ped koydum aradan bikaç saat geçince bi iki damla da ona geldi kuzum o kadar. Senin nasıl oldu? İnşallah 2 kat artar bitanem en az, dualarım seninle
Çok şükür devamı gelmemiş senin de çok sevindim kuzuum yarında güzel haberlerini beklicem merakla. İnşallah canım Allah dualarımızı kabul etsin amiiiiinBenim de camasirima gelmis bikac damla o kadar canim silince de bir sey yok.herkeste farkli oluyor demek ki neyse yarin bir olsun da..insallah artar canim sagol ben de sana hep dua ediyorum saglikli olsunlar insallah
Benimde içimde garip bi sevinç var çok neseliyim niye aceba yarın büyük gün pazar sabahı test yaparım olmazsam eyer...
tebrikler canımPardon çok olmuss
Tebrik ederimmm kuzum tazecik anne haberleri geliyor ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?