An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Çok agrim var ama yarında olmazsam tmmdir yarinida bi atlatsam..

Aynen kuzum çatlıcam artık sen neler yapysn bebiş neler yapıyor annesi
Zor bi gündü kuzum ya bebişim ilk korkuyu yaşattı bana kahverrngi akıntı geldi ama sanırım anneciğine tutunmaya çalışıyo oyyy yapışsın sıkı sıkı inşallah yerim ben onu

Hoş buldum canım iki gün önce kahve rengi akıntı oldu ama o gece test yaptım bisey yoktu yine noluyorum bi anlasam..

Ay inşallah geç döllenme falan olmuşundur hadi kırmızılar yok olsun inşallah

Zor bi gündü kuzum ya bebişim ilk korkuyu yaşattı bana kahverrngi akıntı geldi ama sanırım anneciğine tutunmaya çalışıyo oyyy yapışsın sıkı sıkı inşallah yerim ben onu

Allahım allahım tabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum bizimde ilk deneme rabbim inşallah nasip eder etmezsede devam ne zaman hayırlısı ise o Zaman olsun sağlıçakla

Kuzucu
O akinti bikac damla seklinde mi canim yoksa daha mi fazla.ben de tedirginim ya yarin tahlil yaptircam 2 katina cikmis mi deger bakalim...

Allahım allahım tabbim kucağına almayı nasip etsin kuzum bizimde ilk deneme rabbim inşallah nasip eder etmezsede devam ne zaman hayırlısı ise o Zaman olsun sağlıçakla
Amiiiin kuZumm inşallahhh.. Bizim 6 ayı buldu gelmesi bebişin ama hiç belli olmaz tabi ilkinde de gelenlere şahit oldum doktora gittin mi peki canım

Kuzucu

O akinti bikac damla seklinde mi canim yoksa daha mi fazla.ben de tedirginim ya yarin tahlil yaptircam 2 katina cikmis mi deger bakalim...
İlki peçeteye geldi bi silimlik sonra günlük ped koydum aradan bikaç saat geçince bi iki damla da ona geldi kuzum o kadar. Senin nasıl oldu? İnşallah 2 kat artar bitanem en az, dualarım seninle

Amiiiin kuZumm inşallahhh.. Bizim 6 ayı buldu gelmesi bebişin ama hiç belli olmaz tabi ilkinde de gelenlere şahit oldum doktora gittin mi peki canım

Hormon testine girmiştim geçen ay cnm değerlerm güzel yumurtalarıma bakıldı çok şükür güzel çalışıyor dedi ama ne sağlıklı insanlar var kalamıyor hemen sakın ilk denemede olmazsa vazgeçme dedi doktor

Bana da 1 sene geçmeden gelme demişti ama yaş 30 o yüzden biraz takmıştım açıkçası. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin size de inşallah tatlımm

İlki peçeteye geldi bi silimlik sonra günlük ped koydum aradan bikaç saat geçince bi iki damla da ona geldi kuzum o kadar. Senin nasıl oldu? İnşallah 2 kat artar bitanem en az, dualarım seninle
Benim de camasirima gelmis bikac damla o kadar canim silince de bir sey yok.herkeste farkli oluyor demek ki neyse yarin bir olsun da..insallah artar canim sagol ben de sana hep dua ediyorum saglikli olsunlar insallah

Benimde içimde garip bi sevinç var çok neseliyim niye aceba yarın büyük gün pazar sabahı test yaparım olmazsam eyer...

Benim de camasirima gelmis bikac damla o kadar canim silince de bir sey yok.herkeste farkli oluyor demek ki neyse yarin bir olsun da..insallah artar canim sagol ben de sana hep dua ediyorum saglikli olsunlar insallah
Çok şükür devamı gelmemiş senin de çok sevindim kuzuum yarında güzel haberlerini beklicem merakla. İnşallah canım Allah dualarımızı kabul etsin amiiiiin

Günaydın kızlar pembe lekelenmem dün akşm ara sra sürdü bu sabahta peçeteye çok az kahve leke gelmişti. Bat a son iki gün kaldı zor bekliyorum kan testi için bu sabah rüyamda kız bebeğim vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…