Günaydın canım.. Bata kaç kaldı?Günaydın herkese
Çok sevindim canımPardon çok olmuss
Insallaaaaah!!! Bende ayni ruyadan muzdaribim (kendi acimdan) bata 1 ve bugun hemen kalktigimda test yapmadim. Yarin bat olmassan yine dayancam test yapmicam ondan sonraki gun birdaha test yapcaaamKizllaaar günaydın:)) gece rüyamda gebelik testi çift çizgi çıkmıştı inş gerçek oluur
Fundiiiim canim birtanemmm insallah kirmizilar gelmez de senin de bebis haberini aliriz. Yarin hemen kan mi aldircan once test mi yapcan?Günaydın kızlar bugün bat günüm biliyosunuzzzz duanızı bekliyorum
Ben de salı günü yapcam canım inş adet olmayız güzel haberler veririzInsallaaaaah!!! Bende ayni ruyadan muzdaribim (kendi acimdan) bata 1 ve bugun hemen kalktigimda test yapmadim. Yarin bat olmassan yine dayancam test yapmicam ondan sonraki gun birdaha test yapcaaam
Kızlar test bozukmu acaba
Evet ya gerçekten ümitlendiriyorlar insanıayyy bilmem!!! sanki ileri kaymis ve cizgi var gibi????? ayy yaa bozuk testlerden nefret ediyorum. adam gibi yapsinlar testleriiiii
Başka test varda tekrarla canımKızlar test bozukmu acaba
Yok cnm başka olmazsa yarın alıp tekrarlarımBaşka test varda tekrarla canım
İnşallah canım. Hayırlısı..Kizllaaar günaydın:)) gece rüyamda gebelik testi çift çizgi çıkmıştı inş gerçek oluur
İnşallah hamilesindir canım...Günaydın kızlar bugün bat günüm biliyosunuzzzz duanızı bekliyorum
Amiin canımİnşallah canım. Hayırlısı..
Afitabcım sende mi test yapıp negatifi görmüştün?Insallaaaaah!!! Bende ayni ruyadan muzdaribim (kendi acimdan) bata 1 ve bugun hemen kalktigimda test yapmadim. Yarin bat olmassan yine dayancam test yapmicam ondan sonraki gun birdaha test yapcaaam
Sanki çizgi var ...Kızlar test bozukmu acaba
Çok ince olunca bozukmuş gibi geldi bana bilemedimSanki çizgi var ...
Bence test bozuk değil canım ve pozitif... İki gün daha bekle ve bida yap. Bat ne zmn?Çok ince olunca bozukmuş gibi geldi bana bilemedim
Bat 29 ağustos ama şuan yıkıldım çok alırı koyu kan geldiBence test bozuk değil canım ve pozitif... İki gün daha bekle ve bida yap. Bat ne zmn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?