An itibariyle yaşanan taze sorun.!

Gelin kaynana ayni bina olunca anahtarlar bir oluyo ve tabi degistirilmesi ellerinden alinmasida pek uygun kacmiyo. Tatli bi dille kayinvalidenize soyleseniz belki o ara bulur. Kayinpederinize soylerseniz muhtemelen yanlis anlar cunku muhtemelen oda size yardimci olmak amacli yapiyor isleri

Benim bildiğim anahtar da olsa insan evde birisi varken kapıyı çalar içerdeki insan uygun olmayabilir diye. İnsanlar yaşlandıkça düşüncesiz oluyorlar. Bence eşin kv ye söylesin o da kocasına. Sen o evde çıplak da olabilirsin eşinle uygunsuz bi şekilde de olabilirsin. Orası senin evin nasıl pat diye giriyor yaa Allah sabır versin büyük konuşmuyorum

başka bir çözüm önereyim o odayı kullanın tamirat malzemelerini kendi evlerinde bir yere taşıyın madem sürekli girip çıkıyor ev hali siz olmasanız bile dağınık olur misafirin olur niye kendi tamirat eşalarını sizin evden alamk zorunda taşıyın oradki eşyaları kararlı olun tereddüt etmeyin haklısınız bu konuda çünkü mahremiyet var

Bu duruma tahammül edemem. Bir zaman sonra sende tahammül edemeyeceksin. Bu nasıl iş yaa . İnsanın özeli olur koy tavrını geç olmadan

İnsan evinde rahat olmak ister siz hep diken üstündesiniz. Uygunsuz bi anda girmez umarım yoksa ayıp olur utanırsınız

Anahtarı en başta vermek ya da siz onların yerine taşındıysanız kilidi değiştirmemek asıl hata. Neden sizin evinizin anahtarı başkasında da olsun ki? Umarım çözersiniz sıkıntınızı.

Anahtarı içerden takılı bırakıcaksınız,bir müddet öyle gitsin.haliyle açamayacaklar.Eğer nedenini sorarlarsa o an müsait değildik dersiniz.Siz değil bir ailenin özel mülküne hooop diye giren onlar utansın.Sonra bidaha çalmadan açmazlar merak etme.

Kayınpeder de müsaadesiz eve girer mi? Bunu onun düşünmesi lazım. Ben bir buçuk yıllık evliyim, ailelerimiz arar öyle gelir.

Su annemle kardesimle oturuyoruz, senin mevzunu anlattim. Annem " oyle is olurmu? O nasl kayin pedermis?" Diye sasirdi.
Is kocanda bitiyor. Kocan tavrini koysun. Bide yeni evlisiniz.

Eşine söyle bence rahatsız olduğunu en azından zili çalmasını gerektiğini soylesin zor degil onlar halletsin

Anahtari isteyin, cok ayip yani cat kapi girilirmi anahtar olsa bile cok yanlis ayip denen birsey var ya uygunsuz bir durum olsa ya kiyafetiniz musait olmasa vs hicmi dusunmuyorlar yani. Artik nasil yaparsinizda alirsiniz bilmiyorum ama ya anahtari geri alin yada acik acik acil durumlar haricinde evinize anahtarla girmemelerini soyleyin,mahremiyet dene birsey var sonucta.

iceriden kitlerseniz ve anahtar ustunde kalirsada mi aciliyor kapi, normalde o sekilde yapinca acilmiyor benim bildigim.

Onu da denedim Bi daha bu anahtarı arkada bırakmayın açamıyorum diyor

Dinlemeyin sizde her dedigini yapmak zorundamisiniz, diyemediniz mi cat kapi siz gelince bende ne yapacagimi bilemiyorum kendi evimde tedirginim diye.

o çok pis huy geçmez. benim babamda ablamın her köşesi nerde ne var bilir. bulamadığında ona sorar:) ama ev tamiratı vs yapıyor ilgili. çok büyük bir mesele değil.eşinizin konuşması lazım bu durumu illa konuyu açmak istiyorsanız siz açmayın.

Anahtarini kapinin ustunde birak oyleyken acamaz sanirim en azindan bizim kapi oyle surgusu varsa cek evdeyken birde esin soylesin baba pat diye girme eve zili cal evde kimse yokken acip girersin diye ki bu bile sacma bence .

İyide neden kapıda anahtarınız olmuyor ? Olursa giremez.
Ve bu çözülmesi gereken bir konu. Eşiniz net bir şekilde konuşmalı.
Hiç mi rahatsız olmuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…